Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu akşam D-Spor'dayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu akşam saat 22:00 de D-Spor'dan (d smart) yayınlanacak Fransa - Yeni Zelanda Rugby dünya kupası çeyrek final maçında yorumculuk yapacağım. Boru gibi sesimi beyninizde yankılandırmak üzere...
Mesaj tarihi:
sopcast varmı yaw =) fransa yeni zellanda süper maç olucakmış. ( cons dedi bana walla) izlemek istiyorum.

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 12:45 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
"....internette göz attıgım en büyük türk ragbi portallarında dabılyı dabılyı dabılyı nokta paticik nokta kom adresinde de bu macın kritigini yapmıştık ....

eehuehue çabuk göstermelik bi bölüm açın nasısa üye olmadan içine giremezler üyelik açılınca abanırlar yüz kişi zaten iş işten geçer muhahahaha
Mesaj tarihi:
hehe ben milleti rugby vaadiyle kandırıp pati yapardım da dediğiniz gibi yeni üye alımı kapalı... aslında ne güzel forumumuza yeni tikkycemal ler kazandırırdım :P

valecim sen de kusura bakma anca d spor sahip çıktı güzel sporumuza ama 10 sene içinde rugby e özel bir kanal açılır artık :P
Mesaj tarihi:
maalseef d-spor zor bulunuyor izleyemeyecgim (sopcastler cosacak bu konuda) ama sana basarilar :)

Bu arada macta yeni zelandanin en az 10 farkla kazanmasini bekliyorum
Mesaj tarihi:
merak ettim yav.
digiturk var d-smart yok işin kötüsü.

kolay gelsin diyorum sana.

biri de (direk kanaldan alınabilse güzel olur aslında) videoya çekse izlesek.
  • Yeni Oluştur...