Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 i feel i know you i don't know how i don't know why i see you feel for me you cried with me you would die for me.. i know i need you i want you to be free of all the pain you have inside you cannot hide i know you tried to be who you couldn't be you tried to see inside of me and now i'm leaving you i don't want to go away from you please try to understand take my hand be free of all the pain you hold inside you cannot hide i know you tried to feel.. ooooooof of.. ağlamak istiyorum bu gece baya.. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 00:27 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bişeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum, bu şarkı karşısında kelimeler yetersiz kalıyo. Yani ne yazılabilir ki? Anlatılmaz yaşanır dedikleri şey bu heralde. Akla zarar bi şarkı resmen. Diyebileceğim tek şey şu ki: Niye 2 dk bu şarkı ya? Şöyle bi 20 dk filan olsa, tadını çıkarsak doya doya. Canım çekti benim de, birkaç defa repeate alıyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 anathema beyler arabesk rock derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Joe Satriani bey boş derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 2 dakika 9 saniye sürmüo bu parça.. dediğin gibi 20 dakka sürmeli. ama zaten 20 dakika hatta 1 saat sürüyor.. defalarca kez dinliyorsun. İlk kez dinliyormuş gibi her kelimeyi 10 uncu dinleyişinde de olsa sindire sindire düşünüosun.. Vokalin güzelliğini,piyanonun o eşsiz sesine hayran oluyosun.. ağlıyosun. yaşıyosun.. ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 +1 aynen katılıyorum bu sarkıyı söyleyen kişi ile tanısmak ve bu sarkıyı canlı dinlemeyi cok isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 geliyorlar habire türkiyeye git tanış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Parisienne Walkways rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 evet sarkıyı söyleyen kişinin sesi insana diyor ki: ağla ağla bütün içindekini boşalt iyi kötü ne varsa anlat süzgecimden gecenlerden tek kalanlar güzel anılar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çok gıcık lan insan biraz uzun yapar şarkıyı ya. en güzel yerlerinde bitiyo böyle tam hüzünlenmişsin ağlıycan kalıyon böyle olmuyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Parisienne Walkways ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bende şarkıyı indiriyodum.du bi aratim arşivde dedim.varmış ztaen sdg.cx.güzel şarkı eet. aynı zamanda judgement panic one last goodbye fly. Edik:entera bastım yazı bitmeden. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abicim üzmeyin kendinizi hiç bi kız şu şarkı kadar güzel deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 güzel şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2 aydır ayrıyız göremiyom lan ağlayımmı napıyım ağlayımmı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Herkes de emo oldu anasını satıyım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mONziXzlRsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Mr_Hand üye [şikayet et] § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 12:32 [ özel msj ] Parisienne Walkways ulen Parisienne walkways'den başka Parisienne tanımam :) edik: Gerçekten live olanı [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 19:36 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 niye ya çorabı da güzel oluyo bağğyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 At The Gates - And The World Returned Ulver - Høyfjeldsbilde Ağlayın bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ulveri bilmem de diğeri evet. yalnız ilk dinleyişte eski bir türkçe şarkıyı andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 26 ekimde konsere beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Yahu şu şarkıyı türkçeye çevirip aynı melodiyle aynı ritimle söylesek direk kıro arabesk derler gavurcada demek ki keramet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 anathema çok bayıyor beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bjork - Pagan Poetry kız olsaydım geberirdim dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar