toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 devasaturk sitesinde gördüm hemen uyarmak istedim burdakileri. wotlk betaları için hesap bilgilerini isteyen mailler alıyormus sanıyorum kullanıcılar. hatta gerçekçi olsun diye özene bezene güzel bir çalışma da yapmışlar. dikkatinize. ha bu arada tip olarak loading ekranlarında gorunuyor ama ben de tekrarlıyım. blizzard -ya da herhangi bir firma- hiçbir zaman oyun sifrenizi sizden istemez. isteseydi cok sacma olurdu di mi, zaten adamlar istediklerini yapabilirler hesabına, şifreyi ögrenmeleri için sormalarına gerek yok ^^ [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iyi kasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ohş şahsen ben yerdim böyle bişi görseydim. şifre felan sorma tarzında diil resmen log in koymus adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Dev üye § 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:30 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 +rep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben diyim 50 sen de 150 keriz yemiştir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kaç 150 ohoo. gönderdiklerinin yarısı yemiştir. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bunu yapanın a.q kafasını duzgun işlere çalıştırsa nerde hinlik orda biz yazık valla yiyenede yazık uraşanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yapan belli değil ki, bliz in sitesinde uyarı felan vardı bununla ilgili =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 içimden geldi neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Şifre sormuyor ki adamlar, direk login ekranı koymuşlar. Hani Beta'lar hep underground çalışır, sitesinde bile haber vermez adamlar. Bu yüzden yemek çok kolay. Yiyene de mal gözüyle bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 iyi ayarlamis adamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Yiyene de mal gözüyle bakmamak lazım. magdur konuşması gibi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 asydhuasdhasuduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Harbi bone xD . Ama adamlar çalışmış gerçekten gz demek düşer bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yeni topic acmayayim dedim o yuzden uplıyorum burayı. Gecen gun bi mail geldi. Subjeck kısmında "Blizzard Entertainment - Invitation for WotLK Beta !" deyince baktım. Sanırım fake'in onde gideni. Mailin tamamını kopyalıyorum. Hani size de gelir, aklınızda bulunsun dikkat edin. Welcome to the beta test of World of Warcraft: The Wrath of The Lich King! We´re excited to have reached the beta-testing stage for the second expansion, and we´d be grateful to have your assistance in finalizing the content. There are a lot of new things to see and do in Azeroth, Outland and new continent Notrhend, and we look forward to receiving any feedback you can offer. Read on to learn how to participate and thank you in advance for your support in helping us put the finishing touches on the expansion. Getting started: You will need to upgrade an existing retail World of Warcraft account to connect to the Wrath of the Lich King beta realms. To prevent hackers and scammers from trying to trick players we changed our account upgrade system. Now you dont need to go to special website but just download an installer and type a your account details before a installation. Please note that you cant start downloading files before you dont insert valid key. . Upgrading to an expansion beta account does not affect your ability to continue playing on the retail realms. To participate in the beta test immediately, the retail World of Warcraft account that you´d like to use for beta testing must be active as of 22th November, 2007. https://www.beta.worldofwarcraft.com/expansion2/WoW-2.3.0.7459-to-3.0.0.7441-enGB-downloader.exe After you have created an expansion beta account, we invite you to copy characters to our expansion realms. You will be able to copy over up to 4 level 65+ characters to travel through the Great Sea. Please note that upgrading to an expansion beta account or copying your characters will not affect your ability to continue playing on the retail realms. Go to the following URL to copy up to 4 characters to the beta test realms: https://beta.wow-europe.com/expansion2/ (Currently Closed) More Information: For more information about the beta take a look at our dedicated forums: http://beta.worldofwarcraft.com/index.html?sid=3 (Currently Closed) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 1000'ı rahat gecmiştir, belki 2-3 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ...account details before a installation... ...before you dont insert ... okurken gözüme çarptı ama bilerek okuduğumdan belki bana gelse yer miydim? kayıtlı mailime gelse belki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 WotLK Beta olmayacak :( Dell bile aynı hataya düşmüş, yeni laptoplarından alanlara WotLK Betasına Invite verecez demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Blizzard'ın gönderdiği beta davet maili bu şekilde gelmiyor zaten. İçerisinde Beta Key yazılı olara geliyor. Currently closed gibisinden linklerde yok. Avrupa beta ise zaten o siteye amerika beta ise amerikan sitesine gidiyor. Tek beta key ile avrupa yada amerika diye seçim yapmıyorsun. TBC Beta daveti almıştım oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Gangren said: WotLK Beta olmayacak :( Dell bile aynı hataya düşmüş, yeni laptoplarından alanlara WotLK Betasına Invite verecez demişler. nasıl olmayacak niye olmayacak ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Herşey bir yana login screen çok şık yapılmış gayet güzel görünüyor. Bunlar bu yolla çok feci hesap ele geçirip para kırmışlardır. Yazık kafalarını başka şeylere yorsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Gangren said: WotLK Beta olmayacak :( Dell bile aynı hataya düşmüş, yeni laptoplarından alanlara WotLK Betasına Invite verecez demişler. Şuan için beta yok ama ileride olup olmayacağına dair bir açıklama yok. Sadece şimdilik betanın olmadığını söylüyor CM'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar