Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 chem yine haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: Bone aslında çok güzel bir topic açmış, ama anlayan olmamış. Cidden yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 toplumun kanayan yarasina parmak basmis bonbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 güzel lan bence. bu sefer takdir ettim boneque i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ya abi afedersinizde boneun saçmalıdğı birşey üzerine sizde saçmalıyorsunuz üstüne üstlük up lıyorsunuz sürekli yok hayır abi bende mi benim gibi şu konunn ve şu adamaın açtığı başlığın ne akdar gereksiz ve tamamen kşisel reklam olduğunu anlayanlarda mı sorun var. yok abi. cidden var bişiler. devam edin abi aynen devam. aynı başlığı herhangi biri açsaydı direk banı yerken bu konuda kşide yada herhangi birşeyde kaytırma var. ne biçim iştir bi türlü idrak edemiyorum. patiye noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yes patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Zydar fazla ileri gitme.Haddini bil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 nan vader'la alay etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bence şair burda bize bişey anlatmak istemiş. Pati çok bozuldu mu demek istiyor herkes kendini düşünüyor mu demek istiyor yoksa tek bi kullanıcıya mı yükleniyor artık anlamadım. Ama bone onun için format belli, mekan belli. Gereksiz hareketler bunlar. [spo] said: Ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben Eee? ok. Flood yapmayalım arkadaşlar, ayıp. Takılmış salak. Yeri burası değil, kişisel. "BEN" HIM! asdfasdfad Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. çok saçmalamışsın, sus biraz. 13 yaşından küçükleri foruma almamak lazım, Şekil 1-A. garbage! biz burda yabancıları sevmeyiz! oo ayar manyağı etmişler seni çocuk topiği açmış kaçmış hahahah ekmek gel sana arkadaş geldi. (ekmek kim ya?) zırlama tamam oyuncağını vericem. çocuğun üstüne gitmeyin arkadaşlar, aklı küçük demek ki. boşverin gitsin. bir de bunun üstüne su iç. zuzuzuzu bir halt anlamadım, noluyor burda? tersten evrimin kanıtı edit: pardon yanlış yere mesaj atmışım buna birşey derlerdi de, neyse, söylemiyim şimdi. üye alırken IQ testi koymak lazım, böylelerinden kurtulmak için.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ne içtinde böyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: şu konunn ve şu adamaın açtığı başlığın ne akdar gereksiz ve tamamen kşisel reklam olduğunu anlayanlarda mı sorun var evet zydar bone fiyatını 2ye hatta 4e katladı an itibariyle ne reklamı burda reklam yapsa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hö? noluo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bone arkadaşımız burada komünite içerisinde tartaklanan arkadaşların sesi olmuş , kendi yazmış kendi yönetmiş , kendine sarmış bir nevi . Biraz da post kasmış , gözümden kaçmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bence şair burada bayrağa seslenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bone niye post kassın 20k mesajı falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Da artık mesaj yazarken bazıları burdan copy paste yapar %80 cevaplarında. Bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 50k olsun istiyodur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 unlu bir arap bilgini demis ki; la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bone said: Takılmış salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bone said: ekmek gel sana arkadaş geldi. NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 BaaL said: AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar