tellos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 - dayımla rakı içmek - pazar kahvaltısından sonra sigara ile türk kahvesi içmek - uzun zmandır peşinde oldugun bı kızla ilişkiye başlayıp ona ilk kez sarılmak - yağmurlu havada arabanın silecekleri hafif modda çalışırken sıradan bi radyo kanalı açıp 20li seviyelerde muzik dinlemek - geceyarısından sonra nba maçı izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 burada söylerim şimdi.. gereksiz... beni tanıyanlar biliyorlar ama =) hadi bi alkış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kapuçino+sigara,tabi evde olmak şartı ile.ha bir de futbol antremanı sonrası yakılan sigaranın zevki de bir başka.her ne kadar çelişki olsada biraz. gerçi sabahın dördünde bir yandan dürüm yerken spidee yi mars etmeninde verdiği haz bir başkaydı es geçmemek lazım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sigarami yakıp boxerimla tv karsısına uzanıp kahvemi yudumlamayi cok seviorm yaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Saatler boyu uykusuz kaldıktan sonra o gözlerin artık dayanamıcak kadar yorulmasıyla kafayı yastığa koyar koymaz uykuya dalmak uyumadan önce kafa masajı yaptırmak(aslında masajın her türlüsü ver vakit makuldür) Kışın elektrikli battaniyeyi açıp sıcacık yatağa yatmak. Sonbahar yaklaştığında o illet sıcaktan kurtulup, sonbahar esintileriyle hafif bir üşüme, titreme... Ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 saykodelik akşamlar geçirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Harbiden lisedeyken sabah kalktığında dışarsının karla kaplı olduğunu görünce, üstünede televizyonda okulların tatil olduğu haberini alınca o sıcacık yatağa geri dönüşümün dayanılmaz hafifliği. Priceless.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 boş olmak.. düşünecek, tasalanacak, plan yapıcak, halledilecek, çözülecek, yetiştirilecek hiçbir işin olmaması. tamamen boş olmak, deniz kenarı olur veya şehir içi farketmez. boş olmak iyidir.. bu arada tam üç kere boş ol boş ol boş ol dedim... arada imam nikahlı eşimi de silkelemiş oldum yakamdan. vakit kazandım! yihu yaşasın multitasking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 valla ben tuvalette genelde sigaradan başka bişi olmuyo elimde dayı. yoksa yapamıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Cumartesi sabahı alarmı saat 8 'e kurarsın . Gece geç yatmışsındır , sabah 8 de lülülü öter , bir of çekersin şimdi kim kalkcak dercesine . Sonra günün cumartesi olduğu aklına gelir , alarmı kapatıp kafanı yastığa koyarsın . İşte o zevki hiçbir şeye değişemem . bu dediğini her tatil günü yapıp sapıkça mutluluk duyan biriyim (normalde 6:35 de kalkıyorum hefta içi hergün ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kışın sabah saat 6-7 arası güneşin yeni doğduğu vakitler hava deli kapalı olacak ama güneş de doğmaya çalışıyo olacak. en önemlisi yağmur yağıcak. ben sıkıca giyinip evden çıkıcam. gezicem. bi de sigara içicem. düşüncelere falan dalıcam. belki vapura binicem. bundan güzeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 valla en güzelini yazmış black kapalı havalarda dolaşmak kada güzel bişi yok yada evde oturup dışarıyı izlemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bir sabah olsun yalniz uyanmamak, kastettigim yanimda biriyle uyanmak degil, yalniz uyanmamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sırf bayan olduğu için farklı muamele bekleyenlere hödük gibi davranmak gibisi yok.... (özellikle erkekler tarafından pohpohlanmaya alışık olanlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Arkadaşlarıma yardım etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pınar beyaz + dilli salam + sıcak pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Benim bi halaoğlu var yurtdışında; memlekete gelince mutlaka beni görür, birlikte 1-2 gün geçiririz. Gelirken bana 3 şişe 18 yıllık chivas regal ve bir kutu cohiba esplendidos getirir. Öyle karşı karşıya oturur fiskileri yudumlar, puroları tellendiririz. Hoşuma gider o anlar. hayır lan beleş viski ve puroyla ilgisi yok, halaoğluyla birlikte büyüdük biz. okula birlikte gittik, bacak kadar boyumuza bakmadan ilkokulda aynı kıza aşık olduk kavga ettik falan filan. ama şimdi dikkat ettim de, öyle keyfini süreceğim bi aktivite sahibi değilim. demek ki hayatımda bu eksikmiş, başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim bunu anlamamı sağladığı için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 rakı&şalgam&balık öncesinde sevişmek. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 12:00 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bir çiğköfte olsada yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dalış yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 İlişki ve yemek sonrası sigarası :D + bilgisayarda kutucuklar yapmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 nefıs bır yemek sonrasında ıcılen sıgara fps oyunlarda lider olmak elizabeth <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sex, drugs&rock'n roll [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 02:08 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ya aradaki BUNU YAZAN CANIN BABASI nedir yahu =)? Can'ın bir zevkini babası beğenemedi mi? :) ediklemiş galiba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar