Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Merak ettiğim ilkokul 5 matematiğinde neler öretiyorlar. Yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne desem yalan olur su an ben ilkouldayken ilkokul 5 seneydi 8 deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ama acil bisiyse karsi komsunun oglu 5 inci sinifta orenebilirim yane ders verceksen felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ders vericemde, şimdiye kadar 6. sınıf bı cocuktan kesirler oran orantı problemler çember prizma gibi eyler duydum. Bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben 5e giderken denklemlere girdiydik. paralelkenar görmüştük. üçgenler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Abi sana şöyle anlatayım: Kümelerden başlıyorlar Orta 1 e kadarki her sene gibi, sonra doğal sayılar,rasyonel sayılar,geometri,öteleme,ve en son birşey daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ders vericeksen bi ders kitabı al? Sonuçta hocalar mebin belirlediği müfredata göre gidiyor sende ordan konulara bak anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yarın alıcam tabide, sımdıden bı hazırlık yapayım dıyorum. Yeni aldım haberim ve ilk yani =) sağlam olmak lazım sağdan soldan yamultucu sorular yagar sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi ilkokul beş müfredatından gelcek soru sağdan gelse ne soldan gelse ne, nekadar yamultucu olabilirki sonuç olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Haklısın ya =). Bide ey var, onların dilinden düşünüp anlatmam lazım. Heyecan bastı =)) çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kitabın sonunda official bayrak çizme anlatımı vardı ama hiç öğretmedi öğretmenimiz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Haddinden fazla karmaşık bir şeydi o yahu. Veya velet kafasıyla bana öyle gelmiş te olabilir tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 on hazirlik falan birak bu isleri ya kac para kazaniosn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Evet evet o bayrak çizme olayı kabus gibi bişeydi. Neyse ki anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıyoduk da hoca anlatmıycam o yüzden demişti. Drall doğru demiş zaten 5. sınıfa giden velet ne kadar terletebilir ki seni hehe. Bi iki espiri yapar kendini sevdirirsin bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aga kaç para alıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 üniversitede teknik resim alırsanız çizersiniz bayragı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yanlız ilk okul sorusunu çocuğun bildiği yoldan çözmek lazım tutupta L3'te öğrendiğin şeyleri kullanırsan olmaz.Bir ilkokulluyla baş edebilmen için,onlardan birisi olman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kümeleri hatırlıyorum.sayı doğrusu rasyonel sayılar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 o bayrak konusuna gelince hep hayal kurulur "keşke libyada yaşasaydık" diye [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 22:06 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 libya'da da kâğıtta beyaz boşluk kaldı diye kızıyolardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 harbi lan, ders versem güzel olur aslında. basic english fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar