xaty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 İlginçtir ki konu açılmamış. Oyuna kariyer modu eklemişler, adamınızı yaratıp takıma sokup maçta size verilen görevleri yaparak experience kazanıyor ve lvl atlıyorsunuz. lvl atladıkça gelen puanlarla da yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz. hoş bir özellik olmasına rağmen bence bir çok eksiği var, daha hoş olabilirmiş. mesela istediğimiz takıma direk girebiliyoruz. başında ufak bir test yapıp her takıma giremesek, başarımıza göre bazı takımlara girebilsek. sonra gelişince gelen tekliflerle başka takımlara gitsek daha güzel olurdu. ayrıca var mı bilmiorm da milli takım teklifi veya başka bir takıma transfer teklifi olmalı. şimdilik böyle bişey olmadı ama olduğunu sanmıyorum. oyunda gördüğüm büyük bir eksik de pc'de oynarken klavyenin yetersiz kalması. trick stick ile şunu şunu yap diyor ama klavyede hangi tuş neye yarıyor söylemiyor veya klavye için özel bir seçenek sunmamışlar. o da kötü olmuş. diğer oynayan arkadaşların fikirleri neler? (bir de interactive lig olayı falan güzel gibi görünüyor da orjinal istiyor tabi ki :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 oyun dandik. laglı pes6 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 PES fanboyları buraya mesaj yazmasın.Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 pes ezer geçer. fifa oyun değil artık pes in yanında. ciddi bir kalite farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Akuma_Blade, 30 Eylül 2007, Pazar - 20:10 tarihinde demis ki: PES fanboyları buraya mesaj yazmasın.Lütfen. bıktım senden de fanboy muhabbetinden de, ne gereksiz bi adamsın sen ya. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 20:17 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 xaty ne güzel artılarıyla eksileriyle yazmış işte.Benim söylemek istediğim dakika 1 gol 1 : Direkt tek cümle "FIFA yalan PES rulez" demeyin , onu diyorum. Pozitif bilgi bekleyen birçok arkadaş var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 +1 akuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bende sadece arşivlemek için indirdim açıkçası, biraz yorum fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 O kariyer modu adam gibi olsa oyanrım ama EAdan adam gibi biş ibeklemem sanırım. Bilerek eksik yapmışlardır sonraki versiyonda ekleyeceklerdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben fifa yalan pes rulez demedim. pes6da fransızlarla maç yapıyorum, onlar host olduğu zaman adamlar biraz geç tepki veriyor ve sıkıyor, fifa2008 normal hali aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ya bu da 2007 gibi klavyeyle oynanmıyor. Şerefsizler çevirmemiişler ki adam gibi. Çalım atılmıyor trick stick olmadan. Sorna işte 2 tuşuna bas şunu yap diyor ama hala bulamadım o 2 tuşunu. Gamepadsiz oynanabilecek oyun bekliyorum. Yani bilgisayardaki futbol oyunlarının kral ıolan FİFA en azından bilgisayar için ayrı yapabilirdi konsoldan klavyeye uyumsuz bir şekilde aktarmak yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 pes5 pcye çıktığından beri pcdeki en iyi futbol oyunu pestir arkadaş :D bu arada al abi kontorland gamepad 25ytlye mevcut, 1 yıldır memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yoo PES zaten direk konsol oyunundan uyarlandığı için falsolu. Bütün sistemlere nakınca PES kraldır da PC'de kapışır FİFA ile. Hatta FA klavyeye uygun yapsa ezer geçer PES'i. Ama zaten futbol PS2'de oynanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nereye eziyo be, ps2'dekiyle aynı pc'de pes5 ve pes6 ekran büyüklüğü farklı olabilir bitek :D 2-3 hareketle mi ezicek allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Fifa'da PES etmedi gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Pes iyi güzelde ben Onkaroma ile West London maçı yapmaktan bunaldım Fifa rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 PES çözünürlük ayarı sayesinde PC'de daha yüksek görüntü kalitesi veriyor. Fifa'nın menüleri hala flashla yapılmış hantal menü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Since 94.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Pru'cuğum PES'in bilgisayardaki oynanışı konsoldakiyle yarışamaz. Kaldı ki neden anlamam FİFA bilgisayarda çok daha zevkli geliyor bana. PS''min yanına yaklaştırmam cdsini ama PC'de ayrı bir yeri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sana öyle geliyor aynı oyun lan ikisi sdfsadf. ayrıca Onkaroma West London dediğin olayın düzelmesi 1,5mb'lık bir option file'a bakıyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nerden bulacam file mile iki maç yapıp kapatıcam zaten birde file mile mı uğraşıcam? zaten ps3 yok dışarıda oynuyorum PES i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 pro-evo forumlarinda dolu var patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Patch atınca oyun içinde oyuncu ismi anons edilecek sanki. PESde eksik varsa bunu yazın PES topic'inde ama FIFA topic'inde FIFAdan çok PESden bahsetmek bana pek anlamlı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bişe sorcam fifa 08 i indirdim netten zipden çikardim bi sürü uzantısı 001,002,003 olan dosya var bir adet de uzantısı .sfv olan dosya var,bide şöle yazıyor: Installation Information: Just extract the archives and burn/mount with your favorite software. Install, when asked for serial enter: xx Copy our crack from DVD to game dir overwriting the old then play. Şimdi ben bu dosyaları dvd ye yazsam nolcak? Sonra nasıl kuracam,bilen varsa agalar yazrdım pilis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Just extract the archives and burn/mount with your favorite software. Install, when asked for serial enter: xx Copy our crack from DVD to game dir overwriting the old then play. Arşivleri bir klasöre çıkart diyor 1. Kur,Siğdiğ key istediğinde ordaki XX i yazacağn, Sonra o ekibin crack ini o klasörden kopyalayıp oyunu kurduğun yere yapıştırıcan. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar