Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSKA Moskova - Fenerbahçe

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

binlerce buna benzer gol olduktan sonra sen hala sekip bilmemne öyle gol yiyorsan kazmasındır baltasındır be.adamın orda hiç bi bilinçli vurmuşluğu yok,o kavis filan,hagi atmıştır öyle tamam o adam bilardo oynar gibi oynardı futbolu da deivid değil.

oturup zidane la deivid i kıyaslıyosunuz attığı goller açısından bide benzer diye.deivid onu kesinlikle bilerek atmadı adam bile inanamadı.dedi önüm boş maksat vuriyim vurdu öyle dandik bi şut kalecinin kazmalığı sağolsun gol oldu.

golün atılış şeklini dğeil ben şansına olup olmadığını tartışıyorum ki tamamen şans

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İte kaka da olsa 1 puanı aldık.Cl 'de deplasmanda 1 puan almak başarıdır.En onemlısı adamlara 3 puan vermemıs olduk oyle olsaydı adamlarda bu sefer umıtlenecektı ıyıce.

Edu'nun hataları bir yana.Zico nun hataları da ck barizdi.Kezmana bütün maç tahammül edebildi.Adamın formsuzlugunu sagır sultan biliyor.Başla şu maça Semih ile,hayır adam ne günah işledi onu anlamıyorum.Birde takım roberto carlos ve wederson ve deniz dısında kosmadı gıbı bırsey.Devre arası oldu uyar futbolcuyu yok 2.yarıda aynı tas aynı hamam.Nerde İnter macındakı pres,alan daraltma,canla başla mucadele takım cok tutuktu.Adamların cok rahat cok cevırmesıne musade ettık netıcesınde bı suru pozısyona gırdıler attılarda 2 tane.Zıco ya kızıyorum cok cunku maca yeterlı mudalede bulunamıyor...

Ha bu arada Aziz wagner love u devre arası transfer ederse sasırmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya alla allah manyak mısınız abicim ne ortamı germesi, iyice sacmalıyosunuz artık. atılan gol beles goldu diyorum, bunu siz de bile bile inadına soyledigim seyin tersini dogrulamaya calısıyosunuz, sonra ortamı geren biz oluyoruz.

evet yerden seken toplar kaleciler için en zor toplardır ama yarım metre önünde sekenler değil. bi adım one cıkıp kucagına alacaksın işte.

zidane'ın böyle golu nerde var allasen, hem olsa bile beleş olmaması için bir sebep mi var?

iyi izleyin pozisyonu adam koltuk altından kacırdı topu be. kalecilerin ayıbıdır 1 bacak arası, 2 koltuk altı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sen atılan golün bal olup olmadığını neden tartışıyorsun ki? Dünya tarihinde ilk defa mı bir hatalı gol yeniyor? Bizim yediğimiz gollerin ikisi de bariz Edu'nun hatası. Penaltı pozisyonunda gol olucaktı belki diye birşey yok sen o kadar bariz bir penaltıya sebebiyet veriyorsan hatalısındır.

Edit : Kalecilerin için en tehlikeli toplar hemen önünde seken toplardır bu arada belirtiym. Atıp tutmayalım bilmeden plz.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:50 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

semih sakattı yalnız. ha yine başlamazdı ama sakattı.
maçtaki 4 gol de bariz kişisel hatalardan oluştu ama, istatistikler iyi bir maç çıkardığımızı gösteriyor.

yalnız wagner love ın hastası oldum adam resmen napsa top önüne sekiyor. topu sürmüyor, itiyor top rakibe çarpıyor geri geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:23 tarihinde demis ki:
video patlak galiba. neyse işte bi şekilde tekrar izleyin de görün nerde sektiğini topun. anlarsınız ne demek istediğimi.

Sen o hızla vurulan topu bir adım öne çıkıp tutacak kaleci göster bana, futbol izlemeyi bırakırım. Dikkat ettiysen ben kaleci hatasız diye bir kelime kullanmadım. Kalecinin hatası vardır ama kaleciler için en zor toplardan biridir bu atılan şut yani öyle "nasıl yaptın bu hatayı salak herif beyinsiz aptal" diyerek yerden yere vuralacak bir durum yok ortada. Cl'de bir çok kaleci yiyebilirdi bunu. Evet topun yarım metre önünde sekmesi yüzünden kaleci için zor olmadığını iddia etmişsin plz. Golü tekrar tekrar izle plz. Teleskopla.
Sosyal ağlarda paylaş

Inter CSKA ya 10-12 tane atar rusyada
PSV de en iyi ihtimal berabere kalır kendi evinde interle.

Inter bu saatten sonra maç vermez.
Gruptan 1.çıkar.

PSV ile içerde dışarda berabere kalır
CSKA yı istanbulda yener
Inter'e italyada yenilir

9 Puanla gruptan cıkarız.

senaryo bu.

=P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...