Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: top direk havadan uçup kaleciye gelmiyor tam kalecinin önünde yerden sekiyor .ki bu da kaleciler için oldukça zor toplardır Hagi her sene 10-15 tane atardı ligde bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 atamazdı dedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yerden seken toplar kalecilerin en cok zorlandigi sutlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Prudent ne bu agresiflik ki? Örnek verdik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 lol toggie ortamı gerdikçe herkes birbirine karşı agresifleşti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Rewendor, 02 Ekim 2007, Salı - 23:17 tarihinde demis ki: Prudent ne bu agresiflik ki? Örnek verdik sadece. sen dalga geçer tavırla yazmışsın 3 sayfa aradım gsye laf mı var diye, sinirlendim senin yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 binlerce buna benzer gol olduktan sonra sen hala sekip bilmemne öyle gol yiyorsan kazmasındır baltasındır be.adamın orda hiç bi bilinçli vurmuşluğu yok,o kavis filan,hagi atmıştır öyle tamam o adam bilardo oynar gibi oynardı futbolu da deivid değil. oturup zidane la deivid i kıyaslıyosunuz attığı goller açısından bide benzer diye.deivid onu kesinlikle bilerek atmadı adam bile inanamadı.dedi önüm boş maksat vuriyim vurdu öyle dandik bi şut kalecinin kazmalığı sağolsun gol oldu. golün atılış şeklini dğeil ben şansına olup olmadığını tartışıyorum ki tamamen şans [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İte kaka da olsa 1 puanı aldık.Cl 'de deplasmanda 1 puan almak başarıdır.En onemlısı adamlara 3 puan vermemıs olduk oyle olsaydı adamlarda bu sefer umıtlenecektı ıyıce. Edu'nun hataları bir yana.Zico nun hataları da ck barizdi.Kezmana bütün maç tahammül edebildi.Adamın formsuzlugunu sagır sultan biliyor.Başla şu maça Semih ile,hayır adam ne günah işledi onu anlamıyorum.Birde takım roberto carlos ve wederson ve deniz dısında kosmadı gıbı bırsey.Devre arası oldu uyar futbolcuyu yok 2.yarıda aynı tas aynı hamam.Nerde İnter macındakı pres,alan daraltma,canla başla mucadele takım cok tutuktu.Adamların cok rahat cok cevırmesıne musade ettık netıcesınde bı suru pozısyona gırdıler attılarda 2 tane.Zıco ya kızıyorum cok cunku maca yeterlı mudalede bulunamıyor... Ha bu arada Aziz wagner love u devre arası transfer ederse sasırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet deivid gözleri kapatıp vurdu hatta sdfklj wagner love'u alırsa efsane olur yalnız fb :P edu o geri pasa kadar gayet iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 malesef olmadı bu sefer :( olduramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ya alla allah manyak mısınız abicim ne ortamı germesi, iyice sacmalıyosunuz artık. atılan gol beles goldu diyorum, bunu siz de bile bile inadına soyledigim seyin tersini dogrulamaya calısıyosunuz, sonra ortamı geren biz oluyoruz. evet yerden seken toplar kaleciler için en zor toplardır ama yarım metre önünde sekenler değil. bi adım one cıkıp kucagına alacaksın işte. zidane'ın böyle golu nerde var allasen, hem olsa bile beleş olmaması için bir sebep mi var? iyi izleyin pozisyonu adam koltuk altından kacırdı topu be. kalecilerin ayıbıdır 1 bacak arası, 2 koltuk altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yahu sen atılan golün bal olup olmadığını neden tartışıyorsun ki? Dünya tarihinde ilk defa mı bir hatalı gol yeniyor? Bizim yediğimiz gollerin ikisi de bariz Edu'nun hatası. Penaltı pozisyonunda gol olucaktı belki diye birşey yok sen o kadar bariz bir penaltıya sebebiyet veriyorsan hatalısındır. Edit : Kalecilerin için en tehlikeli toplar hemen önünde seken toplardır bu arada belirtiym. Atıp tutmayalım bilmeden plz. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:50 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 neyi atıp tutmuşum bilmeden, ögrenmek istiyorum plz. konuyla alakan olmayıp sazan gibi atlama plz. şu videodan topun nerde sektiğine bak, öyle gel plz. http://www.youtube.com/watch?v=QiaoY6akN0I [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:12 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kelebek etkisinden yola cikarsak fenerbahcenin attigi her gol bal diyebiliriz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 semih sakattı yalnız. ha yine başlamazdı ama sakattı. maçtaki 4 gol de bariz kişisel hatalardan oluştu ama, istatistikler iyi bir maç çıkardığımızı gösteriyor. yalnız wagner love ın hastası oldum adam resmen napsa top önüne sekiyor. topu sürmüyor, itiyor top rakibe çarpıyor geri geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 video patlak galiba. neyse işte bi şekilde tekrar izleyin de görün nerde sektiğini topun. anlarsınız ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 lan macdaki 4 golde oyuncular sacma sapan hatalarindan kaynaklaniyor. bunun aksini iddaa eden arkadaslarin futbol ile alakasini hemen kesmesini siddetle rica ediyorum. cunku izledikleri sey futbol degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 futbol ile alakanı sen kes çünkü futbolda şans faktörünün olup olamayacagını dünyada bu tarz gollerin her hafta hatta her maç olabileceğini bu tarz golleri atınca "buna futbol denir işte ne olacagı belli değil" denildiğini öğren ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 fenerbahçe G grubu lideri oldu bu arada inter ibrahimoviç'in 2 golüyle 3 puan aldı PSV'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kocum inter iki mactir bize calisiyo ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 inter maç vermez artık PSV'yi yenersek burda orda da berabere kalırsak 2. çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 inter nasil mac vermez? iki deplasmani var daha, kaldi ki psv deplasmani zor olacaktir... deplasmanda bir mac kazanmamiz ya da beraberlikler almamiz lazim. tabi evimizde kaybetmedigimizi varsayiyorum. bu sefer ust tura cikacagiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: toggie 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:23 tarihinde demis ki: video patlak galiba. neyse işte bi şekilde tekrar izleyin de görün nerde sektiğini topun. anlarsınız ne demek istediğimi. Sen o hızla vurulan topu bir adım öne çıkıp tutacak kaleci göster bana, futbol izlemeyi bırakırım. Dikkat ettiysen ben kaleci hatasız diye bir kelime kullanmadım. Kalecinin hatası vardır ama kaleciler için en zor toplardan biridir bu atılan şut yani öyle "nasıl yaptın bu hatayı salak herif beyinsiz aptal" diyerek yerden yere vuralacak bir durum yok ortada. Cl'de bir çok kaleci yiyebilirdi bunu. Evet topun yarım metre önünde sekmesi yüzünden kaleci için zor olmadığını iddia etmişsin plz. Golü tekrar tekrar izle plz. Teleskopla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Inter CSKA ya 10-12 tane atar rusyada PSV de en iyi ihtimal berabere kalır kendi evinde interle. Inter bu saatten sonra maç vermez. Gruptan 1.çıkar. PSV ile içerde dışarda berabere kalır CSKA yı istanbulda yener Inter'e italyada yenilir 9 Puanla gruptan cıkarız. senaryo bu. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tekrar tekrar izledim top kalecinin altında sekiyo önünde de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar