Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platini Fenerbahçede !!

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

adamın biri fener kendini satsa ödeyemeyecek kadar gayrümenkulü var demiş gs için.
afedersin ama .ok var ahahahaha
ya şakamısınız ?
galatasaray 2 sene öncesine kadar toplantılarda çeşme suyu ve yarım ekmek döner veriyodu masalara.
açlıktan nefesi kokuyodu.
bi kere adamın biri toplantıda ketçap mayonez istedi diye adama zorla istifa ettirdiler o derecede.
madem çok gayrimenkulunuz var
neden fenerin kendi başına devletten 1 kuruş para yardımı almadan yaptığı şükrü saraçoğlundan daha büyük bi stadınız yok ?
devletin yaptığı olimpiyat stadına konmaya çalıştınız
sonra seyrantepeye ?
nerde gayrimenkul
bu arada ben beşiktaşlıyım ama şu galatasaraylıların bu havasından nefretettiğim için fenerliyim şu anda :)
aziz yıldırım zamanında demiş seyrantepe bizim hakkımız diye ve doğru demiş
adamlar 5 kuru para yardımı almadan türkiyenin en güzel stadını yapıyolar
glatasaray her zmanki gibi beleşşş
federasyonda hep gs nin yanında ona kılımdır işte
Sosyal ağlarda paylaş

seyrantepeye hiç gtmeden dağın başı demek,iett'nin ibb'nin proje sayfalarına bakmadan konuşup durmak çok kötü yav..yapmayın paticanlar...ha tamam beleşe mi konduk evet ama biz de istanbulun en kral mekanlarından birinde olan yerimizi devlete verdik..

ayrıca işletmesi satıldığı için su adası orası..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rewendor mudur nedir nicki o demişki 1. sayfada

Yıksınlar istedikleri kadar, FB'nin kendini satsa alamayacağı kadar gayrimenkulümüz var 3 eksik 5 fazla farketmez :)

doğru bunu diyen trabzonsporluymuş

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 21:41 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rewendor mudur nedir nicki o demişki 1. sayfada

Hayır tanımadığım, daha önce görmediğim dikkat etmediğim biri şöyle yorum yapsa anlarım. Ama pati'nin eskilerinden, kaç senelik üye, hani saygıyı falan az çok bilmesi gereken birinden böyle bir yorum gelince insan garipsiyor.

Hani zaten konuya yorum yapmak yerine bilgisizliği sağa sola laf atıp hakaret etmekle örtmeye çalışma çabasını geçtim, bir de üstüne beşiktaşlıyım demiş "kermit midir nedir nesye nicki öyle bi eleman", hani fb'li olsa yine bi nebze anlarım kızmıştır ağzından çıkmıştır o kızgınlıkla, ya da dokunmuştur laf. Ama tutup da ucu kendine bile dokunmayan bir konuda böyle agresiflik gösterip kenar mahalle kabadayısı ağzı ne tür bir kalıba sığabilir ki? Lütfen yorum yapacaksanız ağzınızla yapın, sonra fena kokutuyosunuz ortamı. Ne diyim...

Yenilginin kuyruk acısını oturmuşluğunu böle farklı ve alakasız topiclerde galip takımın taraftarlarına laf atarak belli etmeyin,

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kuyruk acısı lafını saldırı hakaret ya da ne blim "nası koduk" falan olarak söylemedim ki, başka bir şeye bağlayamadım bu agresif ve aşağılayıcı tavrını olsa olsa budur dedim. Hiç yoktan gelmişsin daha önceden hiç karışmadığın bir tartışmada hiç konuşmadığın sana da en ufak laf etmeyen bir adama saldırmışsın hiç yoktan aşağılayarak.

Şimdi fenerli olsan tartışmada söze kızdın kulübüne edilen lafa hassas tepki gösterdin derim, ama olmadığını kendin söylemişsin ben de başka geçerli sebep bulamadım böyle bir saldırganlık için.

Tamam daha önce nasıl geçirdik falan dememiş olabilirsin, ben de suyunu çıkarmadan arada şakayla karışık söylerim zaten en fazla böyle lafları. Ama tutup da böyle bi anda parlayınca, insan da kızıyor bir ne bu diyor haliyle. Ki dediğinin de bence aşağı kalır bi yanı yok öyle nasıl yendik falan laflarından.
Sosyal ağlarda paylaş

fb'nin bizdne şu anda önde olduğu konular atletizm ve spor tesisleri
tesisleri yavaş yavaş hallediyoruz ama atletizm'de napsak cacık olmaz yetişemeyiz
su topunda zaten enkayla çekişiyoruz snaırım tam bilgim yok
sıcak paramız yok ona da eyvallah=)) gelirimiz giderimizden düşük olunca sonuç böyle oluyor bu da kaçınılmaz
ama sahip olunan mallar söz konusu olunca kimse bize yetişemez,uzun yıllar da yetişemeyecek
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha cava , bir gayrimenkul tutturdunuz gidiyor :)

hadi diyelim tmm bir sürü malınız mülkünüz var , satsanız dünyanın parası eder (ki satılacagını hiç tahmin etmiyorum) iki kulüp arasındaki değeri burdanmı çıkartıyorsunuz..

Fenerbahçenin borsadaki değeri , Fenerium un yıllık kazancı , satılan kombineler , localar , FB'nin basından götürdüğü para , FBTV(bize ait , gs ve bjk özel kurumlara sattı) , Fenerbahçe dergisi , gazetesi..
Şuydu buydu bu işi dört dörtlük yapan tek kulübüz , siz malımız mülkümüz vardı , onları satacaz işletecez diyene kadar , FB sizi 10'a katalayacak maddi yönden , dikkat edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo zaten sıcak para konusunda lafını bile edemeyiz ki FB'le rekabetin. 4-5 katı fazla geliri olabilir FB'nin şu anda bizden inanırım yani öyle deseler. Gayrimenkul ayrı bişi ama onu da satmıyo kimse, satmaz, satmasın da zaten.

Yoksa bahsettiğin Fenerium, maç geliri, Avrupa geliri vs dediğin şeyler "sıcak para akışı" onlarda zaten FB eze eze önde, GS+BJK dan daha fazla bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ama bu demek değildir ki gs böyle kalacak,sıcak para olarak hep bu hallerde duracak-şirketleşmeyi 2. plana atacak demek değil bu=)
ayrıca gayrimenkulleri satıp sizi yakalamaya çalıştığımız yok aksine satmadan yakalayıp geçmeye çalışıyoruz ki seyrantepe projesi buna önayak bir proje
gayrimenkul diyip duruyorum çünkü türkiyede hiçbir klübün gayrimenkulü yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Hıncal Uluç yazmıştı , Gençlerbirliğindeki para kimsede yok , cash olarak , bankalarda muazzam parası varmış felan, şimdide gs ın bu gayrimenkulleri çıktı hadi bakalım ...

Bu şeye benziyor bence , hani üç beş evi olan ihtiyarlar gibi , hayat güvencesi ayağına tutarlarya , ona benziyor biraz ..

Hayırlısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne real madrid'i. gayrimenkullerimiz duruyo ve satılması dogru değil su anda. elimizde nakit olmayabilir ama zor durumda değiliz. maas odemelerinden baska önemsenecek bir gider yok zaten, onlarda da gayet rahatız. elimizde nakit olsa en önemli katkısı oyuncu transferinde daha iyi hamleler yapabilirdik ama bu sezon yaptıklarımız bize uzun vadede yetecek adamlar zaten. oynadıgımız futbol iyi, daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...