ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Siyasi olsun diye açmıyorum başlığı ama arkadaşlar gayet siyasiler. Ben bilgi olsun diye koyuyom. Memlekette şamanist-türkçüler varmış kımız falan içiyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=sRUwlmYu4GI http://ttbd.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 abi valla beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Alternatif nihal atsız sayfası olmuş. Ateş yakıp kötü ruhları kovuyorlar falan. Siyasi bi tartışma çıkmaz heralde bundan ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 "Şamanist de" olacak o. Niehehe Edit : Olm bu gerçek olamaz lan ahahaha [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 01:09 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 türkonazi. bi de atatürk koymuşlar her yere o da ayrı süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 TÜRK KADINI VE ERKEGI UYUMA SEN AZALIYORSUN KÜRT COGALIYOR. TÜRKLÜK ICIN BIR COCUK DAHA YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 DIKKAT FASIST VAR! da denebilirmis eger demokratikzi diyorsak her dusunceye saygi duyucaz alay etmek dalga gecmek filan hic hos degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 o diil de şamanizm acayip hoşuma giden bi inanış. dur biraz araştırayım. (shaman king animesinin hastasıyım :p, pvp de şamanlara uyuzum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben şamanisttim zaten. Gerçi şaman değilim, etrafımda da şaman yok, ama şamanist inançtayım. Gerçi bunlar şamanistten ziyade şu kafayı yemiş ülkücülere benziyor sanki. "3 hilaline koyayım" demiş ama mhp benzeri şeyler koymuşlar. Şarkıyı bilmem ve video tuhaf olmuş. Bir de shaman king yalan bişi. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 07:19 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 valla sacma sapan bir olusum ama bir konuda hak veriyorum oda turklerin musluman olmadigi. said: Bumin kağan, İlteriş kağan, Bilge Kağan müslüman değildiler. Göktürkler,Hunlar ve daha nice ecdadımız müslüman değildi. "TÜRK DEDİĞİN MÜSLÜMAN OLUR" demek atalarına ihanettir. yazmıs birisi mesela , abarti yazmıs tabi ama turk dedigin hakketende musluman olur demekde saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Şamanist olmak kişiye göre değişir belki ama Türkçü olmak gayet güzel birşey bence. Bazı abartan kişiler yüzünden ve karşı propaganda yapanlar yüzünden aşağılayıcı gösteriliyor işte bu esas can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 samanizmin nesi sasirtici ki turklerin asil kokeni samanisttir muslumanlik turklere savasla zorla kabul ettirilmis bi dindir ole seve seve ay ne iyi diye din kitabindan anatildigi gibi bisi deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kabul ettirilme tarzı dine mal edilemez abi o zamanki müslüman olan devlerlerin yaptığı bir uygulama o yuzden ettirilme tarzı dine mal edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dine mal etmiyorum ki ben de inancli bir muslumanim sadece musumanligi kabulumuz ole lay lay lom bi olay deildir din kitabindan anatildigi gibi turkler tam aradigi dini islamda bulmustur martavallari sacma samanist kalan turklerin olmasi normaldir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 müslümanlığın ilk kabulu kitapta yazanı gibidir abi türkler araplardan sonra kabullenmiştir onu kabul ettirilme tarzı ise senin dediğin gibidir ama araplar kabul ederken butperest olarak adlandırılan kabilerle yapılan savasları kast ediyorsan eğer bunlarda normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 din kitabi dedigi kuran degil, ders kitabi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 o zaman ben yanlış anladım özür dilerim bone. *Zeytin dalı uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 MANA TOTEM PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hahaha cons hahaehahehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Eheh halen neden falcıya gidildiğini, üfürükçüler olduğunu veya neden bardakçı baba gibi türbeler! olduğunu hiç merak eden varmı acep birde bunlara gidip gidip Müslümanlıkla ilgisi olmaya bi ton ritüele dünyanın parasını pulunu döken insanlar olduğunu? Şamanizm toplumda halen etkilerini gösteren bir düzen. Çok tanrılı dinlerden kitlesel geçişler olduğu için, maddi dünya artık rasyonelizmin simgesi olduğu için adının anmaya kimse yeltenmiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hah ben bunlar izmir'^de ayin yapmıştı. kızılderili ayini gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: sadece musumanligi kabulumuz ole lay lay lom bi olay deildir kılıç zoruyla islamı kabul ettilerse ki bu olay yıllardır tartışılır ,bilmem doğrusunu da ,müslüman olmamışlardır ,basit bu kadar . taqılmışlardır öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Kişilerden bahsetmiyoruz malik topluluklardan bahsediyoruz. İlk müslüman türkler tamamen duygusal nedenlerle müslüman olup araplarla birlikte çinlilere(yoksa moğollar mıydı?) karşı savaşmıştı. Bone un dediği gibi, aa bizim inancımıza benziyo çok da akla yatkın e hadi din değiştirelim bari diye bişey yok ehah. Başlangıçta müslümanlığı kabul etmeyen çok türk vardı, uzun savaşlar ve büyük kayıplar sonucu kabul etmek zorunda kaldılar. Mahalle baskısının 1000 yıl önceki versyonu gibi düşün hehe. Yukarda Allah var demek bile Göktengri inancından kalan bi alışkanlık, illaki toplumda izleri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 paticikteki otaksever bayanlar; sizi türklük için çoğaltabilirim. bir özel mesaj kadar yakınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Mahalle baskısının 1000 yıl önceki versyonu sözde müslümandır o toplum ,farketmez kişi ya da toplum olması. mahalle baskısı yapan da sözde müslümandır . yani sindirilemeyen herhangi bir şeyi türk milleti başına kakar seçimlerde ya da herhangi bir yerde . bu genel olarak insan tabiatında da böyledir. insanlar sindirimedikleri ve kılıç zoruyla kabul ettikleri dinleri için neden yıllarca savaşsınlar ,bu da benim mantığıma ters . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar