Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abovvv şamanistte varmış memlekette

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Ben şamanisttim zaten. Gerçi şaman değilim, etrafımda da şaman yok, ama şamanist inançtayım.

Gerçi bunlar şamanistten ziyade şu kafayı yemiş ülkücülere benziyor sanki. "3 hilaline koyayım" demiş ama mhp benzeri şeyler koymuşlar. Şarkıyı bilmem ve video tuhaf olmuş.

Bir de shaman king yalan bişi.

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 07:19 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla sacma sapan bir olusum ama bir konuda hak veriyorum oda turklerin musluman olmadigi.

said:

Bumin kağan, İlteriş kağan, Bilge Kağan müslüman değildiler. Göktürkler,Hunlar ve daha nice ecdadımız müslüman değildi. "TÜRK DEDİĞİN MÜSLÜMAN OLUR" demek atalarına ihanettir.

yazmıs birisi mesela , abarti yazmıs tabi ama turk dedigin hakketende musluman olur demekde saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh halen neden falcıya gidildiğini, üfürükçüler olduğunu veya neden bardakçı baba gibi türbeler! olduğunu hiç merak eden varmı acep birde bunlara gidip gidip Müslümanlıkla ilgisi olmaya bi ton ritüele dünyanın parasını pulunu döken insanlar olduğunu?

Şamanizm toplumda halen etkilerini gösteren bir düzen. Çok tanrılı dinlerden kitlesel geçişler olduğu için, maddi dünya artık rasyonelizmin simgesi olduğu için adının anmaya kimse yeltenmiyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilerden bahsetmiyoruz malik topluluklardan bahsediyoruz. İlk müslüman türkler tamamen duygusal nedenlerle müslüman olup araplarla birlikte çinlilere(yoksa moğollar mıydı?) karşı savaşmıştı. Bone un dediği gibi, aa bizim inancımıza benziyo çok da akla yatkın e hadi din değiştirelim bari diye bişey yok ehah. Başlangıçta müslümanlığı kabul etmeyen çok türk vardı, uzun savaşlar ve büyük kayıplar sonucu kabul etmek zorunda kaldılar. Mahalle baskısının 1000 yıl önceki versyonu gibi düşün hehe.

Yukarda Allah var demek bile Göktengri inancından kalan bi alışkanlık, illaki toplumda izleri olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mahalle baskısının 1000 yıl önceki versyonu

sözde müslümandır o toplum ,farketmez kişi ya da toplum olması.

mahalle baskısı yapan da sözde müslümandır .

yani sindirilemeyen herhangi bir şeyi türk milleti başına kakar seçimlerde ya da herhangi bir yerde .

bu genel olarak insan tabiatında da böyledir.

insanlar sindirimedikleri ve kılıç zoruyla kabul ettikleri dinleri için neden yıllarca savaşsınlar ,bu da benim mantığıma ters .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...