Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unofficial 2.3 Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Xhun şu işim bitince söz seni alıp alemlere akıcam. Çok yanlış amellerin peşindesin çok. Hayata döndürücem hayat öpücüğü vericem sana

Sam sen de abartıyosun paladinin ezikliğini. Druid rogue u alır, lock paladini. Paladin zaten heallasın savaşmasın :p
Hayır bunca paladin var yüksek rankli takımlarda, plate giyip heal atıyorsunuz daha ne istiyosun
Sosyal ağlarda paylaş

@Sam; cold blood + ambush + bs + vanish kombosu yüz öncede kaldı zaten. Ambush rogueların hepsi shadowstep oldu. 6k recordum var mage'e shs + ambushla (sadece bg buffı vardı üstümde) zaten bs 2k civarı critliyor aşmıs ressiliencei olmayan adamlara.

Paladin bana kalırsa pvpde hiç de ezik değil, hatta eğer bir paladin bir roguea ölüyorsa yanlış bir şeyler vardır (world pvpde) en kötü ihtimal bubble + hs. Her zaman işe yarıyor. Arenada ise işler tabii ki farklı. Paladinleri arenalara healer build harici pek almadıklarından dpssi ölen takımın gariban healer paladini sap gibi ortada kalıyor. Healer paladin kesmek de kolay wound poi vs. varken.

@Greeny; sizin memlekette pve guildleri ne alemde? Oraya migrate edebilirim yakın zamanda nispeten sakin gibi geliyor Auch.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be olm.
[spo]
Olm kaç kurtul rogue kasıyorum senin realm'de 70 olup campliyorum seni 3 güne röh röh röh!1[/spo]

Estağfurullah dinan. *grin*

Edit: Greeny sen gel abi, rogue kasıyorum, 4. karakter olucak. warrior 70 oldu zaten ama priest'le gitmiyor. trasnfer et 2 güne 70liyorum rogue'u. nick'i de Xunn zaten oh yigim xunn.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:29 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pvp de iyiyimdir heralde hehe 2100+ rating gördüm 2 parça merciless ile uzun bir süre. 3v3 te 2k+ fln.

druid ile resto olarak kel thuzad kestim, tbc sonrası hiç oynamadım. practice lazım. level kasması pek sorun değil. ciddi ciddi adamlarla arena yapmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka yapmıyorum gelirsen direk 70lerim 30 olan rogue'umu, aglatırız. Arena dedigin haftada on maç yapsan bile kafi, öyle çok zaman almıyor en çok o yönünü seviyorum. gelirsen Phaelas yada Galith'e whisper at, kaynaşırız. Cüce de gelsin, orc warrior açsın. Grunt gear'ı yaparım ona, benim warrior'la kanka olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hayır bunca paladin var yüksek rankli takımlarda, plate giyip heal atıyorsunuz daha ne istiyosun

değişmesi için blizz elinden geleni ardına koymuyor zaten, bof ve bosac'ı bitirdiler. arcane shot dispel filan başkalarına ne buff konuyorsa paladine dezavantaj şeklinde konuyor. plate giyip heal atmakla da bitmiyor iş, zaten ya bana saldırmıyorlar manamı bitiriyorlar ya da öbür healerı kitlerlerse resto şamandan hızlı ölebiliyorum. malum otomatik heal yok bizde, ne yaparsan cast ile.
said:

of sam of sam
sen hiç shaman oynayıp rogue lar warriorlar tarafından anında düdüklendin mi?

bkz. yukarısı. plate giymenin anlamı olmuyor bütün holy light'lar interrupt olunca. 600-650 heallıyor flash zaten 1600 healing'le filan tek auto-attack'ı keser ancak.

said:
veya warrior'la snare manyağı oldunmu?
ortanada sıcan böle

paladin gibi snare'i olmayan, nerflü bof'u olan tek melee sınıfına mı soruyorsun lol

said:
@Sam; cold blood + ambush + bs + vanish kombosu yüz öncede kaldı zaten

ben de "neden çabuk öldüremiyoruz herkesi" diyen insanları eleştirmişim, geçmişte kaldığını söylemişim mesajımda. yanlış anlaşılma oldu herhalde.

said:
hatta eğer bir paladin bir roguea ölüyorsa yanlış bir şeyler vardır

paladine heal attıran rogue varsa cidden silsin charını. hangi build olursa olsun trainer abilityler ile tek bir heal atmak mümkün değil. güç bela stun resistleyip atarsan da zaten wound poison hayvanlığı yüzünden anlamsız.

cs + ks + cloak of skill + kick + trinket + gouge + stealth + cs + ks filan böyle gidilir ölüme gayet. 10k hp, 400 resilience, 16k armor var ama işe yaradığı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 5dk cd'li ve 0.5 saniyelik shield çok işe yarıyor ne demezsin. açıyorum, heala başlıyorum ve bitmeden scream yiyorum.

o 16k armor dediğin olaya denk şeyi adam auto-attack poisonuyla yapıyor ki. daha fazlasını da yapıyor zaten yazdım.

adam gibi flash heal var, hot var, düşük cd'li shield var, scream var. leathera denk zaten pvp armoru artık. priestin armoru da yüksek olsa zaten para versen oynamaz kimse paladini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...