Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Level'ın ilk CD'sini halen saklayan varsa, bir bakabilir mi, o CD'de hangi oyunların demoları vardı? Bir oyunu hatırlamaya çalışıyorum ama bulamadım bir türlü, sanırım o cd'de olması lazımdı. ilk cd'deki tüm oyunları yazarsa sevinirim. bir de, çizgi film grafikleriyle yapılmış bir icon adventure olacak, 2. veya 3. olmadı 4. cd'de vardı o da sanırım. gooka mıydı neydi adı. eğer o ilk cd'lerde görürseniz, o oyunun tam adını da söylerseniz çok güzel olur. teşekkürler. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 10. yıl pdfsinde vardı galiba cd içeriği
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 level'ın ilk cd sini ezberleyeceğine kuantum fiziğini ezberlesen direk tarihtesin
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 çizgi film grafikleriyle yaplmş advanture dediğin pandemonium olabilirmi?
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 10. yıl cd'sinde verdikleri cd'lerin listelerini yazmamışlar. ilk oraya baktım. cd'leri ezberleyin demiyorum zaten, elinde olan varsa açıp baksın diyorum. kuantum ile kasmanız gerekmiyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ne yapcan ya level i sux hem level gameshow CD si verelim biz sana
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ooo zor yerden sormuşsun be hacı sende..
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Gooka: The Mystery of Janatris ? yok o senin dediğin daha yeni bir oyun, 2004 yapımı. benim bahsettiğim zamanlar 1997 felan. said: ne yapcan ya level i sux hem level gameshow CD si verelim biz sana yazılanları okumadan laf sokmaya çalışınca böyle komik laflar da çıkabiliyor tabii..
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ilk cdyi buldum galba 97 şubat olması lazım (en azından üstüne 2/97 yazıyo heralde 2. cd anlamına gelmiyodur(: ) oyun listesi: a-10 CUBA!, AMBER, Alien Trilogy, Blam! Machineland, Blast Chamber, Cavewars, Dark hour, Diablo, Gooka, Great battles of Alexander, Heroes of might and magic, Links ls, IMIA2 Abrams, Morecraft, Obsidian, Powerslave, SimCopter, Simgolf, Simtunes, Star Command, Stars!, XS sölediğin oyunu hatırlayamadım ama bunların içinden biri olması lazım (demiştim ama zaten gooka demişsin bile (: cdde sadece gooka yazıyo ismin devamı yok sanırsam) edik: imla [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 23:56 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:00 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ]
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ne varki bunda şaşıracak anlamadım (:
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kısmen pembe sarı değil aaah nostalji oldu ya daldım oyunlara bakıyorum [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:10 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: ilk cdyi buldum galba 97 şubat olması lazım (en azından üstüne 2/97 yazıyo heralde 2. cd anlamına gelmiyodur(: ) oyun listesi: a-10 CUBA!, AMBER, Alien Trilogy, Blam! Machineland, Blast Chamber, Cavewars, Dark hour, Diablo, Gooka, Great battles of Alexander, Heroes of might and magic, Links ls, IMIA2 Abrams, Morecraft, Obsidian, Powerslave, SimCopter, Simgolf, Simtunes, Star Command, Stars!, XS sölediğin oyunu hatırlayamadım ama bunların içinden biri olması lazım (demiştim ama zaten gooka demişsin bile (: cdde sadece gooka yazıyo ismin devamı yok sanırsam) AHA! çok teşekkürler Revangelis. Taa kaç senesinde Gooka'yı oynamış ve hoşuma gitmişti. çek yapımı sanırım, öyle yazıyordur herhalde. Nereye baksam bana "Gooka diye bir oyun yok, hiç varolmadı" diyordu. Gooka'nın karşısında hep 2004 yapımı Gooka çıkıyordu. 2/97, 2. CD olması lazım. İlk CD'de Blood & Magic oyunu vardı çünkü.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ilk cd'deki oyun acaba 7th Guest olabilir mi diye düşünüyorum. Şuna benzer grafikleri vardı çünkü: http://www.mobygames.com/game/dos/7th-guest/screenshots/gameShotId,1190/
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ilk cd revangelis'in yazdığı, ondan öncesi yok..
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 aklıma nightlong diye bir icon adventure geliyor fakat o daha yeniydi galba.
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bone bahsettigin adventure'da hersey cizgi film gibi yapilmis ama kendi karakterin normal kamera goruntuleriyle kaydedilmis gibimiydi ? eger dedigim gibiyse aradagin oyun toonstruck olabilir.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hehe ne demek rica ederim(: evet çek yapımı yazıyor gooka için var öyle bi oyun merak etme (: benim de bildiğim kadarıyla ilk sayıda çift cd vermiyodu, hatta uzun bir süre de tek cd verdi sonra ikinci cd olarak multimedya cdsi diye bişey veriyodu, o 2 dediği ay olmalı (şubat ilk sayı), yani ilk cd (:
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 7th guest gibiydi diyosan 11th hour da olabilir ikisi de birbirine çok benzer oyunlar (hatta birbirinin devamıydı galba çok iyi hatırlamıyorum) edik: baktım da evet devam oyunuymuş 11th hour(: [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 15:00 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: ilk cd revangelis'in yazdığı, ondan öncesi yok.. lvl'ın bu eylül'de verdiği arşiv cd'sine baktım. ne yazık ki kapaklar okunacak büyüklükte değil, sadece bir iki oyunun inclemesini koymuşlar, o ayki cd listesini yazan herhangi bir sayfa bulunmuyor. ancak şubat'ta çıkan derginin 1/97, mart'ta çıkan derginin 2/97 yazdığını gördüm. demek ki revangelis'in cd'si mart cd'si. said: bone bahsettigin adventure'da hersey cizgi film gibi yapilmis ama kendi karakterin normal kamera goruntuleriyle kaydedilmis gibimiydi ? eger dedigim gibiyse aradagin oyun toonstruck olabilir. yok abi, toonstruck'i hiç oynamadım zaten, ama toonstruck'ın screenshotlarını biliyorum. dediğim gibi tam çizgi film grafikleri yok oyunda, benzettiğim bir oyunun ekran görüntüsünü de koydum az yukarıya, ona benzer grafikleri vardı. said: hehe ne demek rica ederim(: evet çek yapımı yazıyor gooka için var öyle bi oyun merak etme (: benim de bildiğim kadarıyla ilk sayıda çift cd vermiyodu, hatta uzun bir süre de tek cd verdi sonra ikinci cd olarak multimedya cdsi diye bişey veriyodu, o 2 dediği ay olmalı (şubat ilk sayı), yani ilk cd (: ilk sayılarda çift cd vermiyorlardı zaten. ancak ilk dergi sayısında ve cd'sinde 1/97 yazıyordu.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hm anladım o zaman bendeki 2. cd, biraz daha bakınırım belki bulurum ilk cdyi
Öne çıkan mesajlar