Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bugün sabah feneryolunda karşıdan karşıya geçmek için beklerken yeditepenin otobüsü geldi. Yolun diğer tarafına yanaştığı için "HUOP, YEDİTEPE, DUR GELİCEM" şeklinde bağırdım, ama bunlar fayda etmedi. Otobüs gitti tabi, 5-6 saniye sonra hemen arkasından ikincisi geldi (feneryolundan ardı ardına 2 tane geçiyor çok insan var) lan bunu yakaliyim dedim, bağırıyorum, "YEDİTEPEE, HUOP, ABİİİ, OTOBÜS, DURSANA GELİCEM, YEDİTEPEEEEE, KAMYON DUR" bu da duymadı, ben caddenin sol tarafından koşuyorum, otobüs sağ taraftan ilerliyor. Depar bastım, otobüs gidiyo, bağırmayı da bıraktım, ikinci ışıklarda kırmızıya takıldı durdu, ama gelene kadar yeşil yanıcak, neyse ki yolcu alıyormuş o anda, hemen kalkmadı, yoksa taksiye binip "öndeki aracı izle" yapmam gerekebilirdi. Araca bindim, *öeahh* abi niye durmuyorsun *öhöh* bağırıyorum iki saattir *ohf höf* iki ışık koşturdun beni. ayrıca oturacak yer yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 peki bunun shift w ile alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 onu da siz bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 firefox kullanıyosan direk ctrl w yap demek oluyo olabilir... şahsen ben post attıktan sonra oyle yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu okuduktan sonra shift+w tuş kombinasyonunu deneyenler el kaldırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bir şey de diyemiyorum zira konsepte uygun olarak konunun en fazla bu kadar dışına çıkılabilirdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ee otobüsten mi yazdın bunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 call of duty de falan öyle kosuodun glb. da bize ne bu hikayenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 select chemical shift+delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 W shift+w yaptım büyük w oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 abi geçen dolmuşa bindim diye topic açıcam bende bigün.hemde konu dışına said: bize ne bu hikayenden. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 18:00 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: Bugün sabah feneryolunda karşıdan karşıya geçmek için beklerken yeditepenin otobüsü geldi. Yolun diğer tarafına yanaştığı için "HUOP, YEDİTEPE, DUR GELİCEM" şeklinde bağırdım, ama bunlar fayda etmedi. Otobüs gitti tabi, 5-6 saniye sonra hemen arkasından ikincisi geldi (feneryolundan ardı ardına 2 tane geçiyor çok insan var) lan bunu yakaliyim dedim, bağırıyorum, "YEDİTEPEE, HUOP, ABİİİ, OTOBÜS, DURSANA GELİCEM, YEDİTEPEEEEE, KAMYON DUR" bu da duymadı, ben caddenin sol tarafından koşuyorum, otobüs sağ taraftan ilerliyor. Depar bastım, otobüs gidiyo, bağırmayı da bıraktım, ikinci ışıklarda kırmızıya takıldı durdu, ama gelene kadar yeşil yanıcak, neyse ki yolcu alıyormuş o anda, hemen kalkmadı, yoksa taksiye binip "öndeki aracı izle" yapmam gerekebilirdi. Araca bindim, *öeahh* abi niye durmuyorsun *öhöh* bağırıyorum iki saattir *ohf höf* iki ışık koşturdun beni. ayrıca oturacak yer yoktu hangi oyun bu? [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 18:14 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ctrl+w yaptım yanlışlıkla pencere kapandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şimdi sana her konuyu offtopicte açma dendi diyemi inat yapıosun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: mulgear6 25 Eylül 2007, Salı - 17:49 tarihinde demis ki: firefox kullanıyosan direk ctrl w yap demek oluyo olabilir... ... Öğrenmem lazım kısayolları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 shift sprint tuşudur, w ileri tuşudur, half life 2, bf2 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 zhuahua ben de okuyun hemen kapatın anlamında ŞEETTİN sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 cs de koşma değil yürüme o bi kerem. teknik oyun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bugun caddeden karşıya geçtim minibüse bindim oturdum eve geldim ctrl+e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bilgilendirici bi yazı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 İnadına yapıyor, prim vermeyin bari. İlk olmuyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 cs çok teknik abi bi defa mouse ile nişan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 nasıl mouse ıle nısan alıyorsun cs de ben yon tusları ıle oynuyom ctrl ılede ates rdıyom uzun tusda zıplıyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar