aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 alla alla konusu acilmamis, bu sabah cikti oyun, millet kapida yatti gene oyunu alabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Cidden ne buluyor millet Halo'da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben de anlamadim onu, multiplayer olayi icin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Oyunun sonuna gittim, dandirik bir fps olmus bioshock ve darkness dururken yuzune bile bakmaniza gerek yok. Ha ama hakkini vermek lazim microsoft parayi iyi dayamis butun basin 100 uzerinden 95'den yuksek not veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bence oyunun atmosferi müthiş olmuş live dan oynarken çok eğlendim grafikler için ama aynı şeyi söyleyemeyeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Halo çıkmış.NTV haber yaptı az önce.Grafikler çok deli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 konsolcunun yarım quake deneyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 halo berbat bir oyun da, zaten konsollara fazla fps çıkmaz, o yüzden halo, konsol oyuncuları ve konsol dergileri arasında efsane oldu. ilginçtir, ülkemizin tersine, yurtdışında çok fazla hardcore konsol oyuncusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 benim okulda da millet deli gibi halo 3ten konusuyo, ben sevmemistim oncekileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 halo nun multisi güzeldi yaw okuldan cıkıp oynuyorduk arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Halo iğrenç bir oyun bence. Ama benim beğendiğimide millet beğenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ilki güzeldi be. araç kullanma, yapışkan bomba falan zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben sevıyorum haloyu, cok guzel bi temposu var, heleki ikinci oyunda arbaiterla cok zevklendi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bugun oynadim ve sevdim, guzelmis tavsiye ederim.kontrollere alistiktan sonra gayet zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 tüm zamanların satış rekorlarını kırdı oyun. iyidir heralde =P tüm zamanların ilk gün rekor gişe hasılatı spiderman'in 3 katı daha fazlası ciro yapmış. 59milyon dolara 180milyon dolar gibi bişey. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Oyun abartı, tamamen şişirme. Zaten beğenmeyen kişi var oldukça. 10 üzernden 10 falan veren saçma siteler var. Oyunun notu normalde 7/10. Half-Life 2'nin yanına yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 halo serisine ara verip myth'in haklarını geri alabilse bungie.. :/ konsolda düzgün shooter yapmanın zorluğu düşünülürse gayet iyi beceriyorlar. pc'de 3-4 yıl gecikmeli oynayınca fazla birşey anlaşılmıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben halo serısının temposunu sevıorum cok serı ve akıcı bı oynanışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: The game brought in a record breaking $170 million in the first 24 hours after release. The sales surpassed all other games prior (Halo 2: $125 million) as well as the movie industries largest release to date (Spiderman 3: $151 million). It was also the most pre-ordered game in all gaming history, reaching more than 1.7 million pre-orders prior to its release. adamlar tarih yazdı, istediğiniz kadar beğenmeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Tarih yazmasına bişey demiyorum, güzel bir reklam politikası ile elde ettiler bu başarıyı. Harika reklamlar, insanları gaza getirmeye müsait baş karakter ve yavaşça fenomen haline getirilen oyun... Sonuç bu. Kötü olmadı zaten bence, keyifli birşey bu haberleri dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Basındaki haberler filan abartı.İnceleme skorlarıda abartı.İlk ve ikinci oyun kadar güzel değil bence.Kurgu desen pek fazla yok sanki.Ama son bölümü ve bitişi çok hoşuma gitti o ayrı.Oyun zaten HD değil bu arada.Bungei bi güzel keklemiş bizi.Fakat Multiplayer'ı zevkli.Singleplayer'a ne kadar laf etsemde vasat da değil.Ortalama bir singleplayer campaign bence.Ama sorsanız orjinalini alınır mı?Alınır çünkü MultiPlayer olarak oynanası bir oyun. Fakat o kadar reklamdan sonra insan daha iyi bir oyun bekliyor. Microsoft'u tebrik etmek lazım.Sırf reklam ile sattırdı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Efsanedir ya... 3 oyundur grafik dışında bişey deişmedi, sonunda Halo3 te yeni silah ve araçlar eklemişler saolsunlar =) Herşeye rağmen Xbox ve Xbox360 da soluksuz oynadıım oyundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 HALO soluksuz nasıl oynanır bir tutorial lazım hehe. ben anlam veremiyorum nasıl tutuldu bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 beni en çok konu, müzik ve atmosfer olarak sarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar