Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.paşa-G.Saray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
54 Orkun
8 Barış
4 Song
19 Bouzid
22 Hakan Balta
11 Hasan
6 Linderoth
10 Lincoln
18 Ayhan
9 Hakan Şükür
99 Ümit Karan

Sakat olan Nonda ve Servet yedekler arasında da yer almıyorlar... G.Saray'da Arda, Sabri ve Okan da sakatlıkları nedeniyle oynayamıyorlar...
Mesaj tarihi:
gs'nin bu garip gollerini yazmak hep bana kalıyor =P

gs : 1

ümit karan röveşata arkadaşlar.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 18:41 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ümit karan hayat belirtisi gösterdi. golden sonraki pozisyonların hiçbirinde ellerini açarak konuşmadı. kendine geldi biraz.

eh tek kale bir maçtı zaten. kasımpaşanın üstdirekten dönen (ama ofsayt sayılan) pozisyonu dışında bir pozisyonu yoktu. işin komik yanıysa bizim de yoktu. yani baskılı oynayan bizdik herşeye rağmen. bence hakkımız olanı aldık.
Mesaj tarihi:
Neyse yaw, iyi ki penaltıyı kaçırdık. Yoksa milleti susturmakla uğraşacaktık bi de. 6-0'lık skor çıkan maçta bile "haksız galibiyet" diye ağlayanlar saçmalayanlar çokken şimdi bi de penaltı golü atmış olsaydık vay bunların çenesini düşünmek bile istemiyorum.
Mesaj tarihi:
rewendor senin neden insanları susturmak gibi bi derdin var ki? sanane ben haksız görüyosam yazarım. uğraşmak gibi bi zorunluluğun yok görmezden gelebilirsin.
ayrıca ağlamak ve saçmalamakta sensin

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kimseyi susturmak gibi bir gayretim yok ki? Ama göz göre göre fanatizm uğruna haksızlık yapılıp da takımımın iyi oyunu ya da sonucuna çamur atılıyorsa ben de tutup onu savunuyorum haklı olarak.

Tutup da 6-0 bitmiş en az 2 katı kadar da pozisyon kaçmış bir maçtan sonra "haksız galibiyet" diyorsun. Sonra da "saçmalamak sensin" diyorsun.

Alarmı kurulmuş saat gibi her hatalı ya da kendinizin hatalı gördüğünüz pozisyonda saldırıya geçmenin, sonucu değiştirmeyecek kararlardan sonra bile sırf fanatizm yüzünden "fırsat buldum çamur atiyim"cılık yapmanın kime ne faydası oluyor ki?

Neyse, iyi ki atamadık penaltıyı. Sevindim.
Mesaj tarihi:
o penaltıya penaltı değil diyenin aklını, gözünü, gönlünü seveyim diyorum. anladınız siz.
hatta kırmızı kart bile verilse konusamazdınız, adamın ayagını kıracaktı nerdeyse. pozisyonu görmeden ötmeyin sevgili kanaryalar.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:27 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tikky sen bence bunları düşünme yorma kafanı türkyedeki en sexy futbolcu kim onu düşün
Mesaj tarihi:
Pozisyona penaltı değil demek sadece ve sadece pozisyon ceza sahası dışında demekle olur, ki bana öyle geldi. Dışarda taktı çelmeyi, içeri düştü Hasan.
Mesaj tarihi:
said:
tikkycemal 23 Eylül 2007, Pazar - 20:24 tarihinde demis ki:
96-97 sezonundaki efsane 18 penaltılı season gibi mi olcak acaba ?

MUAEHAUEAUH
Mesaj tarihi:
6-0 a haksız galibiyet diyenlere önce allah akıl fikir versin ya asdadas. harbiden komik oluyosunuz bazen :)

bugun ki maçta vasatı aşamadık ama maçı almayı bildik. bu senenin belkide en sıkıcı futbolunu oynadı galatasaray ama doğal karşılamak lazım. ligdeki bütün maçlarda en üst düzey performanslarını sergilemek çok zor , önemli olan kötü günde 3 puanı hanemize yazdırmaktı.
  • Yeni Oluştur...