Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.paşa-G.Saray

aytimania

Öne çıkan mesajlar

ümit karan hayat belirtisi gösterdi. golden sonraki pozisyonların hiçbirinde ellerini açarak konuşmadı. kendine geldi biraz.

eh tek kale bir maçtı zaten. kasımpaşanın üstdirekten dönen (ama ofsayt sayılan) pozisyonu dışında bir pozisyonu yoktu. işin komik yanıysa bizim de yoktu. yani baskılı oynayan bizdik herşeye rağmen. bence hakkımız olanı aldık.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi susturmak gibi bir gayretim yok ki? Ama göz göre göre fanatizm uğruna haksızlık yapılıp da takımımın iyi oyunu ya da sonucuna çamur atılıyorsa ben de tutup onu savunuyorum haklı olarak.

Tutup da 6-0 bitmiş en az 2 katı kadar da pozisyon kaçmış bir maçtan sonra "haksız galibiyet" diyorsun. Sonra da "saçmalamak sensin" diyorsun.

Alarmı kurulmuş saat gibi her hatalı ya da kendinizin hatalı gördüğünüz pozisyonda saldırıya geçmenin, sonucu değiştirmeyecek kararlardan sonra bile sırf fanatizm yüzünden "fırsat buldum çamur atiyim"cılık yapmanın kime ne faydası oluyor ki?

Neyse, iyi ki atamadık penaltıyı. Sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

o penaltıya penaltı değil diyenin aklını, gözünü, gönlünü seveyim diyorum. anladınız siz.
hatta kırmızı kart bile verilse konusamazdınız, adamın ayagını kıracaktı nerdeyse. pozisyonu görmeden ötmeyin sevgili kanaryalar.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:27 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

6-0 a haksız galibiyet diyenlere önce allah akıl fikir versin ya asdadas. harbiden komik oluyosunuz bazen :)

bugun ki maçta vasatı aşamadık ama maçı almayı bildik. bu senenin belkide en sıkıcı futbolunu oynadı galatasaray ama doğal karşılamak lazım. ligdeki bütün maçlarda en üst düzey performanslarını sergilemek çok zor , önemli olan kötü günde 3 puanı hanemize yazdırmaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...