aytimania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Olimpiyat stadında kendi evinde gibi bi maç bakalım cimbom neler yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 54 Orkun 8 Barış 4 Song 19 Bouzid 22 Hakan Balta 11 Hasan 6 Linderoth 10 Lincoln 18 Ayhan 9 Hakan Şükür 99 Ümit Karan Sakat olan Nonda ve Servet yedekler arasında da yer almıyorlar... G.Saray'da Arda, Sabri ve Okan da sakatlıkları nedeniyle oynayamıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 haydi kasımpasa haydi kasımpasa haydi tam zamanı tam zamanı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 deniz merak etme gene maç 0-0 iken gene bi saçma sapan hatadan gol yer kasımpaşa bide gs yenilmez ünkü servet yok o acıdanda bir fb li olarak cok uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Penallti kacirdi Karan 26. dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ümit Karan oynayacağına Serkan oynasın allah aşkına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 1-0 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 pozisyonun hakkı oydu ama penaltıyla alakası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sanırım 0-1 öne geçmişiz? [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 18:36 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 gs'nin bu garip gollerini yazmak hep bana kalıyor =P gs : 1 ümit karan röveşata arkadaşlar. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 18:41 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ümit karan hayat belirtisi gösterdi. golden sonraki pozisyonların hiçbirinde ellerini açarak konuşmadı. kendine geldi biraz. eh tek kale bir maçtı zaten. kasımpaşanın üstdirekten dönen (ama ofsayt sayılan) pozisyonu dışında bir pozisyonu yoktu. işin komik yanıysa bizim de yoktu. yani baskılı oynayan bizdik herşeye rağmen. bence hakkımız olanı aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Neyse yaw, iyi ki penaltıyı kaçırdık. Yoksa milleti susturmakla uğraşacaktık bi de. 6-0'lık skor çıkan maçta bile "haksız galibiyet" diye ağlayanlar saçmalayanlar çokken şimdi bi de penaltı golü atmış olsaydık vay bunların çenesini düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 OHA GENEMİ PENALTI bide kırmızı çıkaraydı 6 atıp havalara girerdiniz ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ahah. gerek yokmuş atmamıza Rew =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 rewendor senin neden insanları susturmak gibi bi derdin var ki? sanane ben haksız görüyosam yazarım. uğraşmak gibi bi zorunluluğun yok görmezden gelebilirsin. ayrıca ağlamak ve saçmalamakta sensin [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Kimseyi susturmak gibi bir gayretim yok ki? Ama göz göre göre fanatizm uğruna haksızlık yapılıp da takımımın iyi oyunu ya da sonucuna çamur atılıyorsa ben de tutup onu savunuyorum haklı olarak. Tutup da 6-0 bitmiş en az 2 katı kadar da pozisyon kaçmış bir maçtan sonra "haksız galibiyet" diyorsun. Sonra da "saçmalamak sensin" diyorsun. Alarmı kurulmuş saat gibi her hatalı ya da kendinizin hatalı gördüğünüz pozisyonda saldırıya geçmenin, sonucu değiştirmeyecek kararlardan sonra bile sırf fanatizm yüzünden "fırsat buldum çamur atiyim"cılık yapmanın kime ne faydası oluyor ki? Neyse, iyi ki atamadık penaltıyı. Sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 96-97 sezonundaki efsane 18 penaltılı season gibi mi olcak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 anketini yap oy verelim aga bilemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o penaltıya penaltı değil diyenin aklını, gözünü, gönlünü seveyim diyorum. anladınız siz. hatta kırmızı kart bile verilse konusamazdınız, adamın ayagını kıracaktı nerdeyse. pozisyonu görmeden ötmeyin sevgili kanaryalar. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:27 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tikky sen bence bunları düşünme yorma kafanı türkyedeki en sexy futbolcu kim onu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Pozisyona penaltı değil demek sadece ve sadece pozisyon ceza sahası dışında demekle olur, ki bana öyle geldi. Dışarda taktı çelmeyi, içeri düştü Hasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: tikkycemal 23 Eylül 2007, Pazar - 20:24 tarihinde demis ki: 96-97 sezonundaki efsane 18 penaltılı season gibi mi olcak acaba ? MUAEHAUEAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 6-0 a haksız galibiyet diyenlere önce allah akıl fikir versin ya asdadas. harbiden komik oluyosunuz bazen :) bugun ki maçta vasatı aşamadık ama maçı almayı bildik. bu senenin belkide en sıkıcı futbolunu oynadı galatasaray ama doğal karşılamak lazım. ligdeki bütün maçlarda en üst düzey performanslarını sergilemek çok zor , önemli olan kötü günde 3 puanı hanemize yazdırmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 umit jeneriklik çalışmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar