Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=6288&p=4&rid=4369 her bölgenin kendine özgü kuralları,gezerken denk geldi koyayım dedim. 4. biraz tehlikeli :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ing. sex rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Endonezya'da masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başının kesilerek veriliyor. :((((((((((((((((88888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Guam'da erkekler için değişik bir meslek var. Bu mesleği yapan erkekler, şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozarlar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması. Bu ne be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 endonezya fenaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 arada fake olanlar var bunu okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 4 felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @CaNNi iğrenç ötesi bir meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 büyük kolpalamışlar gibi geldi bana bence bu haberi yazanın ensesine saçmaladığı için şaplak atmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kolpaya bak ilk haberdeki ülkenin adı tazmanya shaşkjhşjfşfhajfhsşadjfk canavarı da var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tazmanya yeni zelandada bi yer, nesi komik geldi bukadar? canavari da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hürriyet'in şu foto-analizlerine hastayım, bana anı yaşatıyorlar tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Niye var böyle şeyler Bi Afrika da bi yerdeydi NG de izledim kızlar erkek kardeşlerinin erkek sayılabilmeleri için (bizdeki sünnet muhabbeti) ve erkek kardeşlerinin bir kızla birlikte olabilmesi için Yüzlerce kırbaç yiyorlar. Kızdaki kırbaç izleri erkek kardeşin erkeklik onurunu ve ailenin onurunu gösteriyor. Kızlarda evlenirken bu kırbaç izlerini referans olarak kullanıyorlar. Kırbaç izleri ne kadar derin ve çoksa Kız o kadar onurlu erkek kardeşiyse o kadar erkek sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tazmanya yeni zelanda'da değil, yeni zelandanın yakınında kendi başına ayrı bir ülke ve denildiği gibi canavarı da var(pek çizgi filmdekine benzemesede). aha tazmanya canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Hindistan'daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de vermiyor. bunun nesi ilginç ki? her yerde veriyoda ben mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 fake bunlar fake! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 work&travel için GUAM'a başvurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: SoulCube 22 Eylül 2007, Cumartesi - 19:54 tarihinde demis ki: kolpaya bak ilk haberdeki ülkenin adı tazmanya shaşkjhşjfşfhajfhsşadjfk canavarı da var mı acaba Evet . Genel kültür ltf , ülke bilmiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Tazmanya ayrı bir ülke değil Avustralya'ya bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben bilmiyorum ne var ? dassfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 [spo] bu işte tazmanya canavarı.[/spo] [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 00:25 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Tıpşaklara gel , eyvahlar olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 alayı feyk. norveç yazı yaşıyor mu ki plajlarda cıplak guneslensin millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kolpa olmasının yanısıra ciddi yazım hataları içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar