Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency için Çözüm Rehberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aylık aldım ama yinede dengesiz bir ping var alman serverlara baglanıyorum ve hala 200 ü göremedim sockscap da indirdim ya bu gece cok dandik.. yada çözüm değil bu iş
Mesaj tarihi:
yok benim cok isime yarıo , anlamıyorum nası oluyor ama 900-3000ms arası deişen bi latency + inanilmaz lag spikelara sahiptim 1 aydır

3 gündür instant cast shapeshift fln yapıorum 100-150ms arası latency ile aşık oldum programa <3
Mesaj tarihi:
program gayet yararlı gibi gorunuo

bisey sormak istiyorum
bu programın ayluk 4 euroluk versiyonunu satın alsak ne gibi artısı oluo?

sanırım 1 saatlik limit kalkıo ve baska ne artısı var?

4 euro bence bu kadar rahat oynamak icin verilemiycek bi miktar diil veririm valla
Mesaj tarihi:
yaw paypal ile ödeme yapamiyorum sebebini cözemedim ama kredi kartından ödeme almıo , moneybookers a baktim verification olmadan islem yaptiramioruz dio

hepsine üye olmiim bari hangisini kullanmişti satin alanlar? ;p
Mesaj tarihi:
O kadar çok yorum yapılmış ki. Bende Kafa kalmadı. Şimdi AMD için hangi program iyi? AMD de çalışıyorsa bende indirip deneyecem. 20.00-01.00 arası zamanlardada verimli mi? Gece çünkü zaten 200 falan latency oluyor. Önemli olan raid saati çalışması.

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:57 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dün gece 21.00 sularında azeroth ta 130ms (iron forge)

shattrah ta 211ms ile yarim saat fln gezindim 0 lag spike bu kadar ii olucagini tahmin edememiştim acikcasi , ama paralisini bi türlü satin alamiorm =( paypal azizliine ugradim nie bilmiom
Mesaj tarihi:
Program bende sorunsuz çalışırken , yan bilgisayarda oturan kardeşim de aşırı latency oluyor aynı serverdan girdiğimiz halde niye olabilir?

benim makinem amd 6000+ , 2gb ram , kardeşimde amd athlon 2000 , 1gb ram var ondan olabilirmi.

ps. paralı olarak aldım paypal dan
Mesaj tarihi:
Ben satın aldım, aslında normal quest yaparken felan satın almadanda idare eder Free olanın paralısından tek farkı, saatte bir reconnect ve 64 K ile sınırlanan download upload hızı, şimdik bu 64 K instancelerde sorun yaratıyor özellikle SH (Thralmardaki) ye girin test edin ms 100 lerdeyken, 5 li grubu çektiğim an 2000 lere vuruyordu bunun sebebi ya son patchde bişeyler yaptı blizz yada bu 64 K ordaki moblar fazla olduğundan yetmiyor. Payball ile ödeme alıyorlar ben uzun süreli aldım ama Telekom ocağa doğru iyileştirme yapacakmış o yüzden keşke aylık aylık alsaydım demedim değil, Seçim sizin güzel bir uygulama gerçekten ama dediğim gibi bazı instancelerde sorun çıkıyor onu göz ardı etmeyin...
Mesaj tarihi:
@Silvia

Kardeşin görev yöneticisinden (task manager) freedom.exe* nin önceliğini (priority) arttırırsa "NormalinÜstünde (Above Normal)" geçikme düzelir.

YF "Windows full installer" ile kurulduysa: freedom.exe

YF "Windows installer" ile kurulduysa: javaw.exe için öncelik ayarlayın.

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bişi sorucam hiç başına geldi mi kimsenin bilmiom ama ben programı yükledim bütün ayarları yaptım dediginiz gibi hadi bismillah dedim servera baglanmıo wowda krakterleri göremiom ne iş yahu
Mesaj tarihi:
wallaha loging into game serverda kalıo girmio hiç bi servera kapatıom programı serverlara girebiliom ama bu sferde lagdan nefes alamıom

edit: servera girebildim nihayet ama 16snde lifebloom attım ı <3 tt

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:48 tarihinde, murtyy tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...