Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Raid iptal. TT neti dedem düdüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sonunda single playerlara vurucam kendimi o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yourfreedom hoş güzel de, aylık bir oyun için 35 YTL fazla ya. Yani yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Uydu online oyunlarda olmuyor yani buyuk dosya indirirken süper ama anlık bilgi transferi iki taraflı olunca çok kasılıyor. Freedom serverlarında sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben aylık aldım ama yinede dengesiz bir ping var alman serverlara baglanıyorum ve hala 200 ü göremedim sockscap da indirdim ya bu gece cok dandik.. yada çözüm değil bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 az önce 120 ms ile 5 av falan yaptım. 119 ve 121 oldu gördüğüm kadarıyla en fazla ve az. Bende bir sorun yok gibi. Ems11 deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 full versiyon indirmedim bundan kaynaklana bilirmiş birde localhost yazıodu onu 127.0.0.1 yaptım önceliğide normalin üstünde verdim bir daha denerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ok düzeldi genelde 110-220 arası gitti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 abi bu saatte program olmadan 130 var zaten bende 1024 adsl ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yok benim cok isime yarıo , anlamıyorum nası oluyor ama 900-3000ms arası deişen bi latency + inanilmaz lag spikelara sahiptim 1 aydır 3 gündür instant cast shapeshift fln yapıorum 100-150ms arası latency ile aşık oldum programa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bende gece yine aynı problemler program yüklü olsa bile 1000 ms gördüm nerde hata var bilmiyorum herşeyi de yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 program gayet yararlı gibi gorunuo bisey sormak istiyorum bu programın ayluk 4 euroluk versiyonunu satın alsak ne gibi artısı oluo? sanırım 1 saatlik limit kalkıo ve baska ne artısı var? 4 euro bence bu kadar rahat oynamak icin verilemiycek bi miktar diil veririm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 networklerdede boyle sorunsuz calisiyormu simdi server a mi kurmak gerek yoksa client ami bunu networkden baglaniyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yaw paypal ile ödeme yapamiyorum sebebini cözemedim ama kredi kartından ödeme almıo , moneybookers a baktim verification olmadan islem yaptiramioruz dio hepsine üye olmiim bari hangisini kullanmişti satin alanlar? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 O kadar çok yorum yapılmış ki. Bende Kafa kalmadı. Şimdi AMD için hangi program iyi? AMD de çalışıyorsa bende indirip deneyecem. 20.00-01.00 arası zamanlardada verimli mi? Gece çünkü zaten 200 falan latency oluyor. Önemli olan raid saati çalışması. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:57 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 dün gece 21.00 sularında azeroth ta 130ms (iron forge) shattrah ta 211ms ile yarim saat fln gezindim 0 lag spike bu kadar ii olucagini tahmin edememiştim acikcasi , ama paralisini bi türlü satin alamiorm =( paypal azizliine ugradim nie bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Arkadaşlar SocksCap'ın XP x64 versiyonu yok mu? XP x64 uyumlu olmadığı için kuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Program bende sorunsuz çalışırken , yan bilgisayarda oturan kardeşim de aşırı latency oluyor aynı serverdan girdiğimiz halde niye olabilir? benim makinem amd 6000+ , 2gb ram , kardeşimde amd athlon 2000 , 1gb ram var ondan olabilirmi. ps. paralı olarak aldım paypal dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://rapidshare.com/files/59320886/SocksCapV2.rar.html vvistada bunu kullaniorum xp 64bitte calisirmi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 YF den önce : [spo] [/spo] YF den sonra : [spo][/spo] yalan deil walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ben satın aldım, aslında normal quest yaparken felan satın almadanda idare eder Free olanın paralısından tek farkı, saatte bir reconnect ve 64 K ile sınırlanan download upload hızı, şimdik bu 64 K instancelerde sorun yaratıyor özellikle SH (Thralmardaki) ye girin test edin ms 100 lerdeyken, 5 li grubu çektiğim an 2000 lere vuruyordu bunun sebebi ya son patchde bişeyler yaptı blizz yada bu 64 K ordaki moblar fazla olduğundan yetmiyor. Payball ile ödeme alıyorlar ben uzun süreli aldım ama Telekom ocağa doğru iyileştirme yapacakmış o yüzden keşke aylık aylık alsaydım demedim değil, Seçim sizin güzel bir uygulama gerçekten ama dediğim gibi bazı instancelerde sorun çıkıyor onu göz ardı etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @Silvia Kardeşin görev yöneticisinden (task manager) freedom.exe* nin önceliğini (priority) arttırırsa "NormalinÜstünde (Above Normal)" geçikme düzelir. *** YF "Windows full installer" ile kurulduysa: freedom.exe YF "Windows installer" ile kurulduysa: javaw.exe için öncelik ayarlayın. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bişi sorucam hiç başına geldi mi kimsenin bilmiom ama ben programı yükledim bütün ayarları yaptım dediginiz gibi hadi bismillah dedim servera baglanmıo wowda krakterleri göremiom ne iş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 wallaha loging into game serverda kalıo girmio hiç bi servera kapatıom programı serverlara girebiliom ama bu sferde lagdan nefes alamıom edit: servera girebildim nihayet ama 16snde lifebloom attım ı <3 tt [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:48 tarihinde, murtyy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar