Excane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Su an pingledim 80.Daha once 350 den asagı inmiyordu.Sanırım millet uyuyunca.İyi routerlerden birine dustum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dün 11 gibi girdim 900-3000 arası deişen bağlantım wardı programı bi calisitiriim dedim 130ms ye indi wtf? dedim tesadüfmüdür bu yoksa bu program musanın kızıl denizi yarması gibi bişeymi yapıyor bizim hatlarımıza o_O bide telekomun teeee gelmişini geçmişini avcılar TTnette müdür emine diye bi hanım .. işi gücü speed test yaptırmak bide üstüne çene varki aman allahim siz onu deil o sizi kalaylamaya calisio emine : ama birazda suçu kendinizde arayın szin iç hatlaınız kötü, ben burdan görüyorum sizin oraya kadar cok temiz geliyor bağlantınız sonrasında bozuluyor ben : ha, yani akşam 8 de benim kablolar bozuluo ama öğlen gayet sağlam oluyo dimi? böle mesaili çalışıo bu kablo bozulmaları dimi? vay be japonlar yapmış.. *çaaat telefonu fırlatır* döverim ben bu karıyı yeminle döverim :D başka bi server a alın beni diorm yok olmaz dio vs ne boka yariosunuz orda diosun duymamazliga gelio ya gayrettepe deki telekom müdürlügünün yada telekom servis kalitesi ile ilgili sikayette bulunabileceemiz bi tel,email yokmudur? [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 08:40 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya bir tek bende mi çalışmıyoru bu program hiç bir serverdan verim alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bende de çalışmıyor. rahat olsun tek başına takılırken iyi hoş. ama 25 men raide girdiğin ilk saniyede kalıyorsun sap gibi. bütün ayarları da yaptım artık bilemiyorum neden kaynaklanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Şu programı bilgisayara musallat ettiğimden beri daha da kötü oldu bağlantı.Programı kapatıyorum yine lag geçmiyor pff Ulan o kadar lag,spike var yinede millet yılmadan oynuyor bi gidin hatlar boşalsın [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Scorch işin Avcılar telekom müdürlüğüne kaldıysa yandım arkadaşım, bu yaz adslli olan ahttımı çatalcaya taşıtmak istedim yazlıkta nete girebileyim diye, 3 ay için uğraşmaz kimse onla tarzı bi cevap aldım ordakilerden. En son dilekçe ver dediler, dilekçeyi kime vermeye çalışsam başkasının ilgilendiğini söyledi asdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 satin aldiktan sonra uplink le downlink i 256k ya cikartmaniz lazim yokhsa gg olursunuz direk raidlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Daha verimli olmak için, prime time da test edin arkadaşlar. Sabahın 4 ünde deneyip 0 lag var demek pek yararlı değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Anlaşılan şudur ki: Bu programla solo takılıyorsanı< sorununz yok ama raidlerde problem yaşama şansınız az da olsa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 suana kadar hic sorun yasamadim bu programla 200ms i gectigini bile hatirlamiorum neredeyse raidlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bırakın bunları cfosSpeed kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynı raid sorunu bendede var, olası 2 sebep belli baslı network kartlarının sorun cıkarması olabilir, yada benim gordugum sorunlu butun arkadaslar AMD islemci sahibi idi, ya tesaduf ya alakalı bir sorun olabilir, soralım bu arada işlemcisi AMD olup da sorunsuz calısan mutlaka vardır dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Intel ve sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya bu proxy serverler gibi Türkiyede bi proxy olsa,avrupaya direk bağlantısı olan daha iyi olmazmı?Veya böyle bişiy var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @moriQ cfosSpeed kullanimi nasil ? gozle gorulur bi fark yaratiyo mu ? your freedom herseyi denememe ragmen bende iyi sonuc vermedi. eger cfosSpeed de guzel sonuc aliyosan bide onu deneyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 amd sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Benimki de intel canavar gibi çalışıyor your freedom, cfossspeed hiç bir işe yaramıyor. Ping önceliği tanıyor ama zaten bizim pingler berbat ne kadar öncelik tanısa da yalan. 1 seneyi aşkındır aralıklı olarak deniyorum hiç bir faydasıın görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Program çalışıyor çalışmasına da.Programın serverine olan pingler gün içinde değişiyor.Örneğin öğlen pingliyorum serveri 80 alırken.Akşam 19-23 arası bi hortluyor 350 lere varıyor.Gece tekrar düzeliyor.Bu adsl için geçerli. Dedicated serverimle istanbuldan ping atıyorum hiç ping yükselmesi yok.Veya kablodakilerde yaşamıyormuş. Şu tarz bi server türkiyede olsa çok rahat edicez.Tunnelingde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ecnebiler forumlarda boss taktik rehberleri hazirlarken biz Latency için Çözüm Rehberi ile ugrasiyoruz hala : Emo (gercekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben bu ttnet in gelmisini gecmisini ecdadini............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bende bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya acaba baracuda mı alsak eve, yıllar önce bir fuarda görmüştüm, baya sağlam bağlantı hızları varmış. Ama tuzlu biraz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 uploadu yok onun, upload u gene telekomla yapacaksın. zaten sorun sanırım upload olayında, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Iıh değil, ben yourfreedom'u kapattığımda lag olduğu zaan adamların neler yaptıklarını görüyorum ama bir şey yapamıyorum, sanırım bu da upload sorunsuz download sorunlu demek. Baracuda da burda işe yarar :P . Zaten leecher bir millet olduğumuzdan upload yapmıyoruz sadece download yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 UL/DL olayı olmasa bile yapılan testlerde uydu bağlantılarının oyunlarda pek verimli olmadığı söylenmişti. Ayrıca barracuda alıp mecburen adsl bağlatmanız gerekiyor. min 1024k alsanız 64k UL var. Hoş değil ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar