FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Greeny said: kimin bağlantısı kötüyse moralim düzeliyor, gülüyorum /gasp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Success'de takilan var mi programlar acikken WoW'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Görev Yöneticisi nden Freedoom.exe yi öncelikli ata (gerçek zamanlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yaw iyiyidi idare ediyoduk felan gene ama dün ve bugün ciddi maymun oldum ben, yani max 120 sn log halde kalabiliyorum anında dc yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu arada freedom'in sitesinde sunu gordum hani proxy varken bile lagli olanlar icin belki yardimi olur ( daha once yazildiysa cokta seyimde ) Lag on AMD 2000/3000 CPUs This has been provided by user Mooncore in the forums: This solution taken from official blizz forums: Please go to your World of Warcraft folder, find the WTF directory and then open the file config.wtf with a text editor such as Wordpad. Then search for the line gxFixLag. If you find it, change it so it reads as the following, or add it if it's missing: SET gxFixLag "1" Then save and exit the file, and try the game again. That fixed my lag to av 150 ms stable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 zaten 1 miş benim hehe okadar para verdim bi de , 4 euro ... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hmm ilginçtir işe yaradı :D SET gxFixLag "1" komutunu poster yapıp duvara asıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 felaket şu anda yine, allah belasını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mnirzns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Densiz said: Görev Yöneticisi nden Freedoom.exe yi öncelikli ata (gerçek zamanlı) Sagol ise yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ulan okuz gibi lagdan dolayi tank olamiyorum kicikirik rogue'a mahkumum kac gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahah az önce paladinimle botanica'ya girdim tank olarak 5000'lerdeydi latency ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 s.çtı oyun s.çtı Ama anlamıyorum. Freedoom bile latency düşürürken. Bu na benzer bir sistemi Blizzard nasıl kuramıyor? Yada lag sorununu niye çözemiyor? Bugün wow da burnumuzu sürterse, yarın güvenip diğer oyunlarını nasıl alabilirim? Lagın b.ku çıkmış durumda. Sadece sorun türkiyede değil. Diğerleride ağlıyor. Onların latencyler bizimkilerin yarısı kadar olmasa bile onlarda rahatsız. Blizzard forumlarında your-Freedoom bile latency düşürürken, Siz nasıl laglı oyatıyorsunuz? diye bir konu gören oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla ben 2 haftadır raid yapamıorum. bi her hata sadece akamaya girip 1dk lıına sheep yapıorum addleri çıkıyorm raidden gene.. illidana bukadar az kalmışken :< first killde olamazsam ölürüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bugun Freedom falan fayda etmiyo 12k ms gördüm azönce AV de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aranızda Sproggar'da olupta freedom veya freedomsuz lag sorunu çeken var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben sporregar dayım. 2-3 gün feci lag vardı oynayamadım. Bugün daha iyi. BG rahatlıkla yapabiliyorum. bikaç kez dc oldum ama problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Merak ediyorum çünkü, Sporeggar yeni realm ve bildiğim kadarı ile farklı yerde. Ben TVC de oynarken çok sorun oluyordu. Eğer ki Tüm Türkiye çıkışlarında sorun olduğu sıralar hariç, pek lag problemi olmuyorsa reroll yapabilirim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Şukadarını söyliyim. Birkaç gündür telekomdan kaynaklı bir sorun olduğu kesin. Mayıs ayından beri sporregar da oynarım. Gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben 120-200 ms ile oynuyordum agamaggan'da, your freedom ile bir hafta önce, yani yaklaşık olarak şu "kabloyu kesmişler a ke" haberleri çıktığından beri felaket internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Freedom'la bile dehset spike var.MS 400 civari,freedomu kapatinca 2.5k GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu bağlantının çözümü mözümü yok =P arızalı işte ne kullansak şuanda düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok aslında var çözümü ama 1 adet Bane ve bir telekom binası içeriyor.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aman onlar bunun da kablosunu keserler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şu an sadece şunu söyleyebiliyorum: OF LAN! Her gün sabah 10-gece 10 arası okul, iş, vs olduğundan, en ufak tatilde seviniyorum. 5 kasıma kadar vakti olan projeyi bitirdikten sonra (perşembe) gayet gaz biçimde dedim ki "oh lan süper, cumartesi pazar pazartesi, açarım wowu, levelın kralını kasarım". YALAN. Cuma günü bağlantı gitti, cumartesi öğleden sonra geldi. Geldi de bana mı geldi, oyuna bi giriyosun 159012941290487124ms ping, saniye başı spike. Bütün gün oyuna girmiyosun, pazar günü girip biraz oynuyosun sabah, gayet(!) güzel 400ms, sonra bi anda losslar başlıyo, cumartesinden beter. Sabredip bugünü bekliyosun, bugün HEPTEN beter. Kimsenin olmadığı yerde geziyorum, saniye başı oyundan düşüyorum. Allah belasını versin bu ülkede internet sağlayanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar