Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Daha alpha, ben denedim bug bulamadım. http://www.opera.com/products/desktop/next/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 cacık olmaz. salt şekil. Get Firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 asıl firefoxtan cacık olmaz. salt bomboş browser. http://files.myopera.com/Rijk/blog/extensions.html okuyun öğrenin bari, firefox'u birşeymiş gibi sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 sensin bomboş, sayfa da açılmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 sayfa acılmıyor bone, ayip ettin bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 linki açmayı bile beceremiyorsanız, ilgili yazı için buraya da bakabilirsiniz http://my.opera.com/Rijk/blog/2006/07/04/top-150-popular-firefox-extensions-and-opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 terbiyesizleşme. düzgün link vermeyi bile beceremiyorsun diyelim o zaman. ayrıca; # 21 (sets of) extensions require advanced customization or are only partially available, # 38 (sets of) extensions are not available at all in Opera, # 4 extensions are Firefox specific. bu eklentiler lazım olsa ne yapacaksın operada? [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:23 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yahu çok çılgınsınız =) neyin kavgasını yapıyorsunuz? opera da bomboş bir browser değil, firefox da.. tartışmaya bu argümanları kabul ederek başlayabilirsiniz.. öte yandan konumuz bu bile değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 adam sürekli bir saldırı halinde, ben napayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kısır döngü gibi ya, bi kaç ay sonra gene kavga çıkacak opera firefox diye.. ya isteyen istediğini kullansın.. firefox beni daha çok çekiyor. görünümü falan begenmedim. sevmediği bazı şeyleri vardı her ne kadar kaldırılabiliyor olsa da. ne güzel alışmışım, bi daha uğraşmak istemem başka bişeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hahahaha, inanamıyorum, kavga çıkartan ben mişim, rofl derler adama, yahu, "opera 9.5 deneme sürümü çıktı" topiğine gelip, "opera'dan cacık olmaz, boşverin deneme sürümünü felan, get firefox" diyen ben miyim? değilim, demek ki bir kavga varsa bile başlatan ben değilim. broken link felan da vermedim efendim. zahmet edip gidip http://my.opera.com/Rijk/blog/2006/07/04/top-150-popular-firefox-extensions-and-opera linkine bakarsan, zaten düzgün linkin http://my.opera.com/Rijk/homes/blog/extensions.html olarak verildiğini görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 e linke girip onla mı uğraşalım, suç düzgün link vermeyen sende mi, bulamayan bizde mi burada? bu link kırık değil mi şimdi? ee kırık? http://files.myopera.com/Rijk/blog/extensions.html olay bu topic değil sadece, her ff kelimesi geçtiğinde sayfalarca döktürüyorsun bone, senin dışındaki herkes kabul ediyor bunu. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:48 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 her opera kelimesi geçince de "beceremiyorum ben, get firefox" denilmesi suç değil de, karşılığında "opera'nın özellikleri firefox'tan daha iyi" açıklaması yapan ben mi suçluyum? komik olmayın lütfen, battıkça batıyorsunuz farkında değilsiniz. opera'nın deneme sürümü çıktığı söylenen topicte opera'ya boş diyorsanız, tabii karşılığında bir savunma gelecektir, anormal değil. "linki SEN kırık verdin" diyorsunuz da, linki "BEN" kırık vermedim. zahmet edip siteye baksanız zaten linkin bu şekilde olduğunu görürsünüz. "SEEN"lik bir durum yok, komik olmayın. hem link kırık değil, "Forbidden You don't have permission to access /Rijk/blog/extensions.html on this server." diyor, bu onun kırık olduğunu göstermez, sadece "access"inize "permission" olmadığını gösterir. ikinci verdiğim linkten girin işte alla alla. "sen link veremiyorsun" diye beni suçlayıp sonra da "herşeyde kavga çıkartıyorsun" demeyin, kargalar bile güler, hatta gülüyorlar, gülecekler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ne bu kavga abi ne bu çekememezlik daha sakin bir hayat için Get Firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ikinci verdiğin linkten gireceksek, "alın bundan girin, ondan girilmiyor" denir, "linke girmeyi beceremiyorsunuz" denmez bone. ayrıca her opera konusu geçtiğinde hiç de böyle bir şey olmuyor, sadece bu topicte olmuş. ayrıca olsa bile şaka mahiyetinde gülücükler içinde oluyor, senin gibi fantastik tavırlarla değil. her şeyi bu kadar aşırı ciddiye alman beni güldürüyor açıkçası. bir "c" harfi için bile bu kadar olay çıkarabilen bir insansın zaten. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 15:00 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 efendim, size inat linki kırıp mı vermişim, yoksa sitedeki linki aynen copy/paste mi etmişim, merak eden varsa, ahan da linkte yazanlar şunlardır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 inat verdin demiyorum bone, c/p yapmış da olabilirsin ona da bir şey demiyoruz. ama "linki bile açamıyorsunuz" diyerek bize suç atman saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bi dandik browser için birbirinizi kırayın gelin dost olun, bilgisayarınız hayatınız olmasın asdasfasd bende ayıp olmasın diye maxthon2 bile var ama opera hakaten eziyo hepsini, nedense mouse un oku hep ona gidiyo yeni versiyonda daha hızlı ve daha az ram yediğinden, daha da çok kullanışlı olduğundan bile bahsediyo, zaten en az ram yiyen de opera ydı:P hiç kastırmadı, romiyo ydu, can tarla domatesiydi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 insanlar yırtık dondan cıkar gibi girip topice bir halt olmaz bundan get a new car nub demek nedir abi opera dandik olsa bana zararı ne ff süper olsa sana kazancı ne? kırmayın birbirinizi [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:07 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 opera yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çok övdünüz opera yükledim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bi soru sorip kaçim, belki ortam yumşar. sdfsdfsdf Torrent linklerini opera ile indirmeye çalışınca kendi torrent yöneticisini açıyor otomatik. Bunu engellemenin yolu varmı yaf. Bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hepsini aynı anda kullanıyorum senelerdir. En mutlu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Adres yerine opera:config yaz oradan BitTorrent'i şeç. Enable'ın yanındaki tiki kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 seçeneklerde "önbellekteki sayfanın sunucudaki güncelliğini denetle" dediği kısımda "her zaman" ı seçtim ama yinede mesaj yazdıgım zaman refresh etmeden gözükmüyor. bir bilgisi olan varmı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar