cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 işte dedim ya olur olur yani ben de avrupadaki türklerin takımlarına sempati duyuyorum,doğaldır yani ronaldinhonun da duyması ki sen de dedin f1'e fln gitti carlos brezilyalı pilotları ziyarete massayı fln ônlar da carlosu feneri seviyoz fln demişlerdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 eh yani anlatmak istediğimde budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: said: şu anda massasından ronaldinhosuna tüm brezilyalıların kalbindeki takımız..., ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bonjo tamam öyle bi sempatiye lafım yok zaten, de lafı buraya Adriano'nun fb'ye transferinden getirdin sen. Sonra da "Tüm brezilyalıların kalbi FBde" gibi bi laf ettin. Hani sempati duymaktan daha öte bir şey bu. Ki transfer için de sempati yetmiyo. Ben de başından beri onu söylemeye çalışıyorum işte gerçekçi olalım gelmez Türkiye'ye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya bırak allasen. christian vieri'ye fenerbahceyi sordukları günü unuttuk sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evet ne sonuç çıkartıyoruz bundan , futbolda dün yok bugün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bugun adriano yok kezman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yarın ne getirir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adriano Trabzon'da! Bu ok haberi en önce Pati haber ajansında öğreniyorsunuz!Trabzonspor kötü gidişe dur demek ve tahkim kararını taraftara unutturmak için Inter'in gözden çıkardığı adriano ile her konuda anlaştı ve yarın öğlen saatlerinde Türkiye'ye getirecek...Gelişmeler az sonra Pati spor'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ne var jonklör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Futbol bölümü eski günlerine dönmüş :) Bok at, körü körüne kendi takımını savun, çocuk gibi tartışmalar yap falan falan. Kendinize gelin yahu Sarı-Lacivert, Sarı-Kırmızı gözlükleri çıkartın dünya daha güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 niye siyah-beyaz gözlükleri söylemedin? pis beşiktaşlı! hıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Tartışanlar Fenerbahçe ve Galatasaray'lı olduğu için söylemedim :) Ben Fenerbahçeliyim hakaret etme lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bonjo-mike arasında bi ilişki var mı acaba merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 adrianonun sempatisi artik baska yerlere raki balik ve bogaz. bence fenerliler olarak bi tane ufak gonderelim ona. pakede'de istanbul'dan bir dost diyelim.ertesi gun burada hazir fenerbahce rakisida var.icmedigi zamanlar maca cikar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 o deilde rio karnavalına götür bizi başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 evet 2mizede baba diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 cadde karnavalına gitseydin da. ha rio ha cadde sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bide bu muhabbetlere gulen besiktaslilar var. Onlara ne oluyosa :D . Dunyadaki her futbolcunun cakmasini bulup getiriyolar. Sole bi entry vardi aylar once :) Besiktaslilara gonderiyorum bu diyalogu. celal kolot: abi su an ne var elinizde ? simsar : loberto karlos, dayarra, siko, jerard, luca tomi, cisse... celal kolot : hah! hah o en sondakini bi daha soole bakiim? simsar : cisse. cusseli falan bi abi. sariim mi? celal kolot : amman sabahlar olmasin... sar sar, yolla hemen su adrese canim.. hadi canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar