nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 [spo] said: Inter-Cim Bom A.Ş. Inter ile Galatasaray, tarihi öneme sahip, müthiş bir anlaşma sağladı. Olayın kahramanları; Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Inter Futbol Direktörü Sinisa Mihajloviç ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tı. Poseidon'da başladı... Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Fenerbahçe maçı için önceki gün İstanbul'a gelen İtalyan kafilesi otele yerleşirken, düzenlenen basın toplantılarının ardından Mancini ile Mihajloviç, Polat'ın konuğu oldu. Mekân; Bebek'teki Poseidon Balıkçısı'ydı. Burada son derece samimi bir görüşme yapan üçlüden Mancini, takımının yanına gitmesi gerektiği için toplantıdan daha erken ayrıldı. Ancak Sırp Mihajloviç ile Polat'ın daha konuşacak çok şeyi vardı. Luca'da devam etti Poseidon'dan çıkan ikilinin yeni durağı Teşvikiye'deki Luca Cafe'ydi. Mancini gitmeden önce alınan kararlar, burada protokole dönüştürüldü. İlk konu bir yaz organizasyonu ile ilgiliydi. Buna göre iki kulüp, bu yaz dünyanın önde gelen takımlarının yer alacağı bir turnuvaya ev sahipliği yapacaktı. Beklenen ilginin sağlanması halinde, turnuvanın her yaz düzenlenmesine karar verildi. Adriano-Cambiasso-Recoba En önemli konu ise elbette ki, transferdi. Inter, bundan sonra kadrosunda düşünmediği, satış listesine koyacağı ya da kiralamayı planladığı her oyuncu için Galatasaray'a kolaylık sağlamayı kabul etti. Bu anlaşma, Ocak'tan itibaren işleyecek ve ilk aday, Fenerbahçe'nin uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Adriano. Sezonun ilk yarısındaki gelişmelere göre Brezilyalı golcü kiralık olarak ya bonservisiyle Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olacak. Cambiasso için olumsuz yanıt alınırken, Torino'ya kiralanan Recoba'yı da şimdilik Polat kabul etmedi. ..Ve Acquafresca Görüşmeler sadece bu isimler üzerine kurulmadı. En ciddi gelişmelerden biri de zaten, geleceğin Inzaghi'si olarak gösterilen 20 yaşındaki bu golcü için gerçekleşti. Kalli'yi istediler! Inter'li yöneticilerin onayıyla bu teklifi kabul eden Mancini ve Mihajloviç, Aslan'ın hocası Feldkamp ile de iletişime geçmek istediklerini bildirince, Polat'ın cevabı olumlu oldu. Taraflar arasındaki görüşmeler bundan sonra da devam edecek."[/spo] Kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=80513 Valla haber fanatikten yalandır muhtemelen ama doğruysa kral olur. Gerçi bence her türlü Adriano gelmez ama olsun böyle takımlarla arkadaşlık kurmak ilerideişe yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 iyi peşin peşin yenmişiz interi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 haber fanatik ve fotomaçsa zaten yalan.. Adriano'yu alıcak olsak biz alırız ara transferda o kadar muhabbeti geçiyo.. takımın alayı brazilyalı ve zico var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gelcekse bize gelir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 lol çok inandırıcı yazmışlar ama=) mekan isimleri fln da vermişler=P işallah olur ne diyim,ama bana da yalan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yalan fanatik haberi işte :) Ha ama kulüple de bitmiyo iş zaten. Oyuncu gelcek mi o da var. Ben Adriano olsam hayatta gelmem Türkiye'ye, fb gs farketmez. Mesela Abramovic da ciddi ciddi açıklamıştı "Türk kulüplerine kolaylık sağlamayı düşünüyorum. Herangi bir Türk kulübü Chelsea'dan bir oyuncuyla anlaşsın bonservis istemicem" diye. Eheheh akıllı adam tabii. Kim kalkıp Türkiye'ye gelecek Chelsea'dan. Gelcek adam zaten 34 35 yaşında olur Makalele falan ondan da zaten para kazanamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya başka bişi gorusmuslerdir.başka bir futbolcuda olabilir ama adriano sanmıoyorum olursa süpriz olur tabi :) ama şimdi fener interi yendi falan.ne bilim fenere gidicekmiş gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tam tersi bizi rezil ettiniz diye kızıp yollamazlarmış Fenere :P :D Ama zaten bence de gelmez. Yine de genmçleri falan kiralarlar belki ileride, işe yarayabilir bu görüşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ha bide nondayı aldık ama hakan şükür bırakıcak sene sonunda büyük ihtimal ztn rekoruda kırdı.rahat rahat hakan yedek oturur.umit karan sagı solu belli değil formsuz. da adriano gelmez bize :).uefayı alırsak belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu sitenin haberlerine inanmıyorum ben ya. adriano gelmesin zaten cimboma falan. istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Torino'ya kiralanan Recoba'yı da şimdilik Polat kabul etmedi. dalgamı geçiyorsunuz yaa fsadadasdas gs a kolaylık sağlanacakmış muhauha , gs da karşılığında hakan şükür ü verecek herhalde , adrianoyu 20m euro ya satmak varken , gs a 10m euroyamı verecekler şimdi.. saçma sapan haberleri koymayın şuraya , yalan haber onuda geçtim elle tutulur mantıklı bir yanı bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Haberin geneline bak abi, gayet mantıklı genel olarak iki kulüp arasında dostça anlaşmalar kolaylıklar olması. Adriano gelmez de öyle turnuva falan da hoş olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yaw inter gs a kolaylık sağlayacak felan , kadroda düşünmediği futbolcuları verecekde gs karşılığında intere ne verecek onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paraa, beleşe vermeyecek heralde adamları.. Kolaylık sağlanır, bak Abramoviç de Türk futboluna sağlayacak işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İnter'e elini veren kolunu kaptırır valla, emre'yle okan'ı beleşe götürmüş, hakan'ın parası için de uzun süre süründürmüşlerdi bizi. Böyle bir anlaşma yapıldıysa bizim gençleri kaptırmaktan başka bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Adriano'nun Galatasaray'a gelme ihtimali fenerden fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: khala üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Adriano'nun Galatasaray'a gelme ihtimali fenerden fazladır. muauhahua olm alim imzama koyim diyorum ama gördükçe yarılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Alice harikalar diyarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Adnan harikalar diyarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 varya bu sion macından sonra unutun siz anlasmayı falan :D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Sus be :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Zannetti de domalıcakmış öyle duydum ben hafta da bir. ahaha adnan harikalar diyarında aahahahaha : D:D: DD d.dD:.dd dD: dsa . das daskasdlşköçasdmfösdmqşjpdöççöxcnv abi ofisi inlettim gülmekten ahahah alalh belanı ya :D Şu son yıllarda gördüğüm en uydurma ve yalan haber abi :D bir saat güldüm nerdeyse :D [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 11:35 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 + garbıç Bu görüşme olmamıştır. olduysa bile konuşmalar imkansız öyle böyle deil yani : d hangi takım yüzlerce milyon dolar borcu olan bir takıma oyuncu veriri :D hadi onu geçtim o oyuncu gitmez. sen tut interden gs ye git ahah Hadi abi onuda geçtim. geçeyim hepsini. Kalli gs ye. yok feldkampla görüşmek istdiler falan abi manyak olması lazım interin feldkamp ya. O_o LoL Bence italyanlar gezmiş resmen parayıda polata ödetmişlerdir ahah sdf [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 10:57 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 üst mesajda aradaki boslukları biz mi doldurucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar