Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konudışı, konudışıdır.. Siyaset din olmayınca bütün konular bitiyor mu? Sakın içine girdiğiniz kısır döngü olmasın bu? Eğlendirici ve bilgilendirici konular buraya, sulu geyikler garbaja... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arkadaslar mesajları okudum da neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum ya biz genc nesil olarak siyaseti tartısmalıyız bence seviye yi korumak sartı ile sonucta apolitik bi nesil olmamız gerekir söle bişi var ben siyaset serbest iken bilmediğim coğu seyi oğrendim acıkcası konu dısında fikir alıs-verişini yoğun olarak sağlıyan topicler siyaset topicleri idi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 koudışı tatile gidecekmiş, biraz önce konuşurken söyledi. yurt dışı olur herhalde diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 siyaset ve din tartışmak yasak. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 iftara gitti gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: ...din ve siyaset yasaklandığından beri konu dışında bi kaç topic hariç kayda değer bir topic yada fikir alış-verişi göremedim ben... varken de kayda deger bir fikir ali$veri$i olmuyordu.. yalan yanli$ $eylerin, göbekten sallamalarin ticaretini yapmaya ba$lami$tiniz.. burasi agzi olanin konu$tugu pardon yazi$tigi bir forum. dogal olarak dilin kemigi yok ama parmagin kemigi var tadinda bir yorum getirebiliriz. parmagin kemigini kullanmanin da tecrube ve ya$ ile dogru orantili oldugu göz onunde bulundurulursa; din ve siyaset konulari istisnasiz, sava$ hukuku içinde çözülmek zorunda kalacaktir. fikir payla$madan önce bilgilenin, okuyun. Zaten okuduktan sonra burada fikir tarti$mak yeterince anlamsiz gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paticik türkiyede adam gibi sorunların adam gibi tartışılabildiği tek forumdu siyaset yasaklandı ne oldu? Birisi dine şuna buna atış yapıyor karambole dalıyoruz , arada YouTube videolarına Penguen karikatürlerine link veriliyor gülüp geçiyoruz , birisi çıkıyor Hilal Cebeci mi Şemnem Scheffer mi daha sexy diye soruyor.Kızını verirsen ya davulcuya ya zurnacıya kaçarmış , o hesap. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:40 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 siyaset tartışılamadığı için kahrolan arkadaşlara naçizane tavsiyem: MONTLA SIÇ!!! [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:52 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: cenx 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:33 tarihinde demis ki: ya bize okulda falan yakın tarihi neden öğretmio bu adamlar yahu. şimdi varmı bilmiyorum ama ben 7 sene önce mezun oldum lisede o lisede bana bir tek sey öğretilmedi darbeyle ilgili falan. hep kulaktan kulağa yayılan bilgiler oldu. yok annem anlattı falan. yani aramızdan hiçbiri düzgün bi eğitim almamışken geçmişini düzgün bilmiyorken. siyaset tartışmak yanlış değilmi? Senin okuduğun üni vs. vermemiş eğitimi , bizde verdiler yani , biliyoruz burada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar