Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sion - Galatasaray

MacLeod

Öne çıkan mesajlar

said:
sen maç diye komşunun evini röntledin galiba interin kaç eksiği vardı.. geçen senenden kaç cezalı vardı. nese yaa fenerlilerle laf kouşulmaz gerlirirz haybeye .. he he haklısın

--------------------------------------------------------------------------------

Dalgamı geçiyosun ya her maç her takım full kadro çıkacak diye birşeymi var şampiyonlar ligi burası , karşındakide son iki sezonun italya şampiyonu...

Julio Cesar Soares Espindola
Javier Zanetti
Nelson Rivas
Walter Samuel
Dejan Stankovic
Esteban Cambiasso
Luis Antonio Jimenez Garces
Luis Figo
Maxwell
Olivier Dacourt
Santiago Solari
David Suazo Velasquez
Hernan Crespo
Zlatan Ibrahimovic

Şu adamlardan hangisini tanımıyorsun , teki türkiyeye gelse olay olur , saçma sapan yorumlar yapmayın bence takdir etmeyi bilin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bu sistemle oynamaya devam ederse gs çok güzel maçlar izleyeceğiz
başkalarının sistemin fos çıktığı iddiasının aksine her yerden maçı döndürebilecek bi sisteme sahip olduğunu göstermiş oldu takım. bir kaç rötuş defansla ilgili çözecek gibi herşeyi

Kaç senedir futbol izliyorsun? Her takıma aynı sistemle çıkılmaz, bu defansla bu sistemi oynatırsan gol yemeyi garantilersin. Kalecimiz güven vermiyor, defansın göbeğinde de Servet isimli patlamaya hazır el bombası mevcut. Yanlız Servet'in bu kadar sırıtmasının sebebi oynanan sistemden kaynaklanıyor; defans bloğuyla orta sahanın arası çok açık, üstelik ne volkan ne de uğur defansif açıdan kuvvetli bekler değiller. Bir de üstüne orta sahada Lincoln'ün yanına Carrusca ve Hasan gibi iki defansif açıdan zayıf isme yer verirsen defans kevgire döner.

Bence bu maç orta sahda Ayhan-Lincoln-Barış-Linderoth'la başlamamız lazımdı, hatta tek forvet ve forvet arkası Lincoln orta saha Ayhan-Barış-Linderoth-Hasan da olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

bonjo, boşver değmez. keyfine bak. :)

sion-gs maçına gelirsek galatasaray açısından iyi olduğunu düşünüyorum. en azından telafisi olabilecek bir avrupa maçında eksiklerin görülmesi galatasaray için ileride çok daha zorlu bir maçta faydalı olacaktır. istanbul'da galatasaray turu dikkatli oynayıp rahat geçer.

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 00:24 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tabi yaa avrupayı sallayan interii yendi fener.. Half life da bir yaratık vardı biliyormusun böle bişey sarkıtıyordu yakalyınca çekip yukarı senii yiyip birkaç tane bişey tükürüyorduu.. heh interin buraya geitrdiği futbolcular da eski karizmalarından formalrında geriye o tütkürdükleri kalanlar..Destan fala değil onu anlatmaya çalışıyorum ama konu uzar gider..bende evet haklısınız diyorumm..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kaç senedir futbol izliyorsun? Her takıma aynı sistemle çıkılmaz, bu defansla bu sistemi oynatırsan gol yemeyi garantilersin. Kalecimiz güven vermiyor, defansın göbeğinde de Servet isimli patlamaya hazır el bombası mevcut. Yanlız Servet'in bu kadar sırıtmasının sebebi oynanan sistemden kaynaklanıyor; defans bloğuyla orta sahanın arası çok açık, üstelik ne volkan ne de uğur defansif açıdan kuvvetli bekler değiller. Bir de üstüne orta sahada Lincoln'ün yanına Carrusca ve Hasan gibi iki defansif açıdan zayıf isme yer verirsen defans kevgire döner.

açıkçası kahvede 40 yıldır futbol izleyen insan bulabilirsin eğer futbolu bilmekten kastın izlemekse. ha bide görmek var.

sana katıldığım konular var kaleci mesela veya servetin güven vermeyişi

şimdi aslında takımların sistemleri vardır ve genellikle orta takımlar iyi takımlara karşı tamamen yeni stratejiler geliştirir. Sen caruscayı cıkarıp ayhanı sokmayı veya hasanla barışın yerini değiştirmenin bir sistem değişikliği olduğunu sanıyorsun heralde. Ama bu değişikliler olsa hiç fena olmaz o ayrı. Şöyle bir şey var orta saha da arı gibi çalışacak iki kanat oyuncusu lazım biri ayhan diğeride barış olur arda olur kalli zamanla tayin eder bu oyuncuyu zaten

defans bloguyla orta sahanın arasındaki mesafe de bu arıların olmamasından kaynaklanıyordu nitekim ve arkaya inanılmaz uzun top kaçırdık ıskaladık, hatalı pas verdik

defansın kötü olmasının ikinci sebebi iyi kesemedi orta sahada ve ilerde topu cünkü uzun oynadılar daha iyi pres yapsaydı bunuda engellerdi. savunma forvetle başlar kalecide biter bunuda unutmamak gerek. kısaca aynı şeyleri tekrarlıyoruz aslında iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

GS maçı tam sinir krizi geçirtecek maçtı.

GS taktik ve teknik açıdan çok zayıf kaldı bu maçta. Takımda oturmuş bir düzen, bir taktik yok. Kim ne yapacak nereden gidecek bilmiyor. Rastgele gidiyor. Savunma kilidi açamıyor, defansta çok fazla gedik veriyor. Forvetler etkisiz kalıyor, ve en önemli adam Lincoln markajla kayboluyor.

Hakan Şükür saç baş yoldurttu. Lütfen daha fazla oynamasın. Yeter. Servet rezaletti kim gelirse gelsin daha iyidir. Uğur çok sönük kaldı. Ümit Karan var yok belli değildi.

Şöyle bi oyuncuları puanlarsak 10 üstünden

Orkun ....... 4
Volkan ...... 5
Song ........ 5
Servet ...... 1
Uğur ........ 3
H.Şaş ....... 6
Linderoth . 7
Lincoln ......5
Carrusca ...4
(Ayhan ..... 7)
Nonda ...... 6
(Ü.Karan ... 3)
Hakan ....... 0

Bu arada diğerleri 10 üstünden ama Hakan'ın notunu 100 üstünden verdim söyliyim.

Linderoth ve Ayhan olmasa bu maçta fark bile yerdik. Yine iyi toparladık.

GS'de kim kanat kim ortada belli değil. Taktiksiz oynuyoruz. Bir kere Servet tehlikenin allahı. Adam hakkaten bitiririyor bizi.

Adamlar da bi taktik geliştirmişler "kıçtan gol" diye habire bizimkilerin kıçından sektirip şut çekiyolar.

Sabri'ye o kadar laf söylüyoduk ama bu takıma o bile lazım şu anda Uğur zayıf kaldı bekte.

Bi de yalvarıyorum bi tane orta karar forvetimiz olsun ya. Çok iyi bişeye de gerek yok, kaleyi bulan iyi şut çeksin bi de boş pozisyonda dağa taşa vurmasın yeter Hakan gibi. Ümit de bi form tutsa...

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 00:59 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

GS yenilse de guzel toparladi guzel yendi, 3-4 atar istanbulda eminim. Byz gibi adamlar yuzunden bazen avrupada diger turk takimlarini destekleyesim yok, milli onem tasiyan maci ve ligi ayiramayan adamlar sagolsun son bir kac yildir ezeli rakibi avrupada kotuleme modasi hakim oldu, eskiden her takimin taraftari birlikte desteklerdi tum Turk takimlarini artik sacma sapan kiskancliklar yuzunden bu ruh ta gitti. 7 sene once gs nin kazandigi bir kupa var, 5 sene once milli takimin dunya 3. lugu var ve o 2 yilda topladigimiz tum krediyi tukettik... bunun farkina varamiyoruz hala... seneye avrupaya takim yollayamayacagiz neredeyse.

Toparlayin kendinizi guzel guzel macinizi izleyin su ulusun tum takimlarin arkasinda olun, gerzekce yorumlarla koru korune taraftarlik yapmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

şayet gs turu geçerse bugun yaşananlardan ders alır umarım.. sion takımı 3-0 lık avantıjını koruyamadı ama ileriki turlarda aynı senaryonun tekrarlanacağını düşünmüyorum..

Gs karşısında her zaman bu akşam ki sion u bulamiyacaktır... ligde kolat çözülen takımlara karşı alınan farklı galibiyetler kimseyi yanıltmasın. tamam Gs tempolu atak futbol oynuyo guzel ama bu stratejiyi uygulayabilecek yeterliliğe sahip mi bu takım?

Zamanında Lucescu yu Uyguladığı sistem yüzünden eleştirenler bir daha oturup düşünsün...
Sosyal ağlarda paylaş

yazık oldu gs'ye :(( Neyse allahtan 3-0 dan sora o moral bozuklugunu atlatıp 3-2 gıbı rövanşta telafi edilebilecek bir skorla dondu.sımdı 1-0 yense cıkıyo gs.yanı tur sansı yıne yuksek sayılır.kı benım tahmınım kendı sahasında gs eler bu takımı.yalnız ılerısı ıcın umut verıcı degıl tamam gectın sıon'uda sonrası ne olacak orası soru işareti...
Sosyal ağlarda paylaş

herkes servet demiş hakan demiş falan ama

bence maçın en büyük hayal kırıklığı volkan yaman

2 gol yedik bu herif yüzünden, iyi bir şey sanıyordum artık tecrübesizliğinden mi ne bomboş bıraktı kanadını

ama hakan balta yı izledim ve gerçekten sol bekte kaliteli işler yapabilir o takıma oturana kadar volkana katlanırız.

ha servet de berbattı böyle fiziki gücü yüksek fakat aşırı yavaş defans oyuncularının modası geçeli çok oldu.

son olarak; allah bütün takımın cezasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
byzasz
üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 00:32 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

tabi yaa avrupayı sallayan interii yendi fener.. Half life da bir yaratık vardı biliyormusun böle bişey sarkıtıyordu yakalyınca çekip yukarı senii yiyip birkaç tane bişey tükürüyorduu.. heh interin buraya geitrdiği futbolcular da eski karizmalarından formalrında geriye o tütkürdükleri kalanlar..

hehe o tükürük dediğin adamların birini alsa gs olay olur fotomaç bit sayfasını poster yapar sen de alır evine asarsın.. ayrıca çok oyun oynuyorsun sağlıklı düşünemiyorsun belli. biraz ara ver .
Sosyal ağlarda paylaş

ben galatasarayda hiç bir problem görmedim açıkçası. sadece yeni taktiğe uyumsuzluk var şu an çabuk atlatılırsa eğer avrupada yine çok büyük başarı hayal değil. Ligde oynarken iyi gidiyor taktik, defansın üzerine yüklenilmiyor sonuçta. ama avrupada oynarken bu sorun oluyo. tek olay takım halinde savunma yapabilmek. işte sorun da burda ortaya çıkıyo. takım birbirine alışcak, takım halinde savunma yapacak gerisi gelecek. transferler süper, nokta transfer hepsi de. sadece sabır gerekiyor. zaten oyun da güzel. seyir zevki veriyo her zaman. ben bugün 90 dakka topa basan bi galatasaray gördüm ya sahada gerisi hikaye. sabır diyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

lincolunü türkiyeye getirenin allah belasını versin :D

ya bi 10 numara hem pas atıcak hem oyun kurucak hem süper şut çekicek hem pres yapıcak hem savunma yapıcak. forvette hakanın defansta servetin hatalarını kapatmaya çalışacak. üstüne son 10dkda hala koşacak pozisyona giricek şut çekicek. E OHA BE ABİ. bu adamın türkiyede ne işi var?? beşiktaş maçına çıkmamasını talep ediyorum

valla tek bir şey diyeceğim. hagi zamanındaki takımı lincolne ver bence pek birşey değişmezdi
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci trömsö faciası olur mu acaba? traömsöyüde burda yeneriz fark atarız demişlerdi. sonuç yenemediler. Bu takım trömsöden 20 kat daha iyi. Olur mu diye insanın aklına gelmiyor değil.

not: trömsö yü eleyemessek yurt dışına çıkarız yönetimi bırakırız diyen tüm yöneticilerde pişkin pişkin oturmuşlardı yerlerinde. Galatasaray taraftarı da gitti orda da sahaya birşey attı. Yok abi. problem var. Avrupa klübüyüz diyolar ama zerre alakası yok. avrupa klübü görmesem kandırıcaklar. Önce insanlık sonra rekabet başarı vs .. Nerde bir sorun orda gs. nerde bir taşkınlık orda gs. nerde küfür hakaret orda gs. O kadar dedik isviçre takımlarına kaybetmeyin diye gittiler 20 dakkada 3 gol yediler. Ne biçim iş yahu lincoln le o kadroyla gidip orda şu zavallı takımdan 3 yiyosunuz. Kimse kalkıp bana biz böyle yaptık şöyle yaptık demesin. Hiç bir klüp tarihiyle oynamıyor futbolu. Biz siz varsınız. Kimse sahada ismiyle oynamıyor. Eğer öyle olsaydı inter, chelsea gibi takımlar rakiplerine 5-6 atarlardı. fenerbahçe, rosenborg gibi takımlar ne yapmış avrupada daha dorusu diğer iki takımla nasıl kıyaslayabilirz? biri diğerinden 40 kat değerli. biride 5 kat. Oynamadan çıksınlar maçtan birader. Artık şu biz zamanında şöyle böyle yaptık gibi lafları bırakıp şuanda ne yapabiliyolarsa yapmalarını tavsiye ediyorum.
Son 2 yıldır ondan önceki yıllar hüsrandan başka birşey değildi. En kısa sürede kendinize gelin. Trabzon dan hiç bahsetmiyorum. Gider ruma ona buna elenir 3 kuruşluk takımlara kaybeder. Hala da bazı yerlerde 4büyükler diye ismi geçer. Bunlar tarih arkadaşlar.

^^

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 11:38 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...