AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Plaka 25 [Erzurum] "Mevzu derin dadaşım" "Anan da uzun severdi" buna işedim resmen =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Birinci : "Kamyon Çeker 10-20 ton, Gönlüm Çeker Paris Hilton" Serkan Demirel, İstanbul aaahahahahah+ fistan :D [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 19:36 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 dahidle bi donerci karavanina sey yazdirmisti Anamiz agliyor yetti artik dedik Al anani git dedi dedi devletbaba sonra imar hedesi cikti topladialr sahildeki bilumum balikci donerciyi :( kartal sahilde super yerler vardi telef olup gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şöyle bişey var bide, gerçi photoshop gibi duruyo bilemeyecem [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ''her virajda sana dönüyorum.. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Arabada yalnız var!. Süoer =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sarı dolmuşlarda görmüştüm hatalıysam aramızda kalsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bi de romantik içerikliler daha başarılı genel olarak :D Gerçi elin gavuru yapınca bunları şarkı yazınca "vaoov anatema oo yee him çok yaşa radiohead" oluyo, metalci melankolik gençlik oluyo, aynı sözleri bizim kamyoncular yazınca şarkısını türküsünü dinleyince arabesk oluyo kıro oluyo [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:21 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Gerçi elin gavuru yapınca bunları şarkı yazınca "vaoov anatema oo yee him çok yaşa radiohead" oluyo, metalci melankolik gençlik oluyo, aynı sözleri bizim kamyoncular yazınca şarkısını türküsünü dinleyince arabesk oluyo kıro oluyo gül şovalyesi mi? pohahahah knight of the rose mu ohaa süper karizmatik ben de olcam vakası muhtemelen milletin çıldıra çıldıra dinlediği şarkılarda birden fazla kez geçmiştir şu söz said: her virajda sana dönüyorum.. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gul demeyin bana! knight of the rose o digerlerine turkce kullanin osurn yok izin verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ahahaha gerçekten çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Arabesk olum zaten gül şovalyeleri. Tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Hatalıysam Hata yaz bilmemkaça gönder Hatasız kul olmaz melodisi cebine gelsin vardı bide. Benim favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 favorim : taksici değiliz ki manitamız olsun kamyoncuyuz hamdolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kızların hastası virajların ustası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 [spo][/spo] kendim çekmiştim lise sondayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hataliysam Aramizda Kalsin... ehuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 "tek rakibim THY" vardı bi de =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bi bis'in arkasında ufak puntolarla "biraz daha gel de limuzin olalım" yazıodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 "OMG yollar PWND" gördüm ben... [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 08:59 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bir sana hastayım , birde sabah uykusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 uzun muhabbeti yardı, sabah sabah iyi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 lol bandırmadan da çıkmış derece yapan bir kamyoncu çok gururlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: la_bombonera, 22 Eylül 2007, Cumartesi - 08:58 tarihinde demis ki: "OMG yollar PWND" gördüm ben... asfdhkasd [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar