Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Banada aynı pet şişe olayı olmuştu. O gün bu gündür boş şişeyi arka koltuğa koyuyorum. İnsan farkedene kadar şişeyi baya bi zaman kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 pet şişedeki suyup içip bitirip,"eh bitti bu" diye arkaya doğru fırlatmak en büyük keyfimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 geçmiş olsun ilginç bir kaza olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eheh bende gecen gun bu konuyla alakali bi kaza yaptim, telefonla konusurken kapadim elimde telefonla direksiyonu tutuyodum nasilsa calacak birazdan diye o arada telefonu dusurdum ve virajdaydim gazdan ayagimi cekmistim, sonra telefon frenin oraya kacmasin diye bakarken kafami kaldirmamla onumdeki agaclarin farkina vardim (ki yani oyle aval aval baktigimi falan sanmiyorum salakligim virajda yola bakmamam :D) ve yanlayarak kaldirimlara ciktim :D sonuc olarak bana 500 avrodan cok daha fazlasin mal oldu ama allahtan koltuktan ucup kafamla dikiz aynasini kirmama ragmen hic bisi olmamisti. bu final destination tarzi filmleri izlemicem bi daha zaten ottan boktan killaniyo insan bisi olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ölceksiniz abi dikkat azcık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 geçmiş ossun ... gercektende enterasan bir kaza otomatik kullananlar catlasın...ben motor freni yaparım ole bi durumda...hahahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 geçmiş olsun baluu ----- bu arada :D said: Baluu bir kez de istanbulda bana arkadan vurmuslardi.. bunu imza yapabilirmiyim ? >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 1 kere bende de benzer durum olmuştu ama ben kaza yapmamıştım, zaten yavaştım o sırada, sorun olmamaıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Final Destination lan bu puahaha :D.FD2de oluyodu aynısı :D.Geçmiş olsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bende daha değişiği var :) Sürücü kursu arabalarını bilirsiniz 2 taraftada pedallar vardır.Babam arka tarafta kutunun ıcınde kaplumbaga getiriyodu bana kücükken istemiştim o kaplumbaga dışarı cıkmış ve yan taraftaki fren pedalının altına gırmeyı basarmış babam viraja geldiginde el freniyle durmuş ilginç tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kaplumbağaya noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eh bana sigara paketinde oldu aynısı.. nası diye sormayın bilmiyorum şerefsizim. sigara paketi düşüp dik şekilde frenin altına nası girer abi? ben ezebildim gerçi paketi. içinden 4 tane falan içmiştim. yani 4 ytl'ye falan kurtardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi kaplumbaga yaşıyodu tabi keyfide kekaydı nolcak kocaman kabugu var hayvanatın raatına bakıyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 otomatiklerdede triptronicse vites vites ufaltarak yapilabiliyo o dogmeat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar