xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bi ders daha mı alsam diye düşünmüyor değilim :P altından kim kalkar bilmiorm ama [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 operating systems computer vision computer architecture technical writing anthropology bilmembisey science, technology and public policy diye bisey bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 oha ya boş vakte bak lise okur gibi üni okuyacağım valla. ders programı hoca belirliyor sabah 7-8 akşam 6-7 öğle arası hariç full ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 valla benim pzt cars cuma 11-2 arasi, sali persembe 8-9, 1-2 arasi derslerim, mis gibi. 8 olmasa sahane olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [spo] [/spo] su tarihi bi veremedim gitti yeter yauuvv [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 02:13 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Basic Russian :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ECON 101 - Introduction to Economy 1 ENG 101 - English and Composition 1 GE 100 - Orientation (: MAN 101 - Introduction to Business 1 MATH 105 - Introduction to Calculus 1 SOC 101 - Introduction to Sociology 1 TURK 101 - Turkish 1 İngilizce'den 4 topic verdiler. Onlara göre sınıflara yerleştirdiler. Orta Asya'da oynanan oyunlar hakkında bir topici seçtim. Dış güçler, kontrolü ele alman isteyen ülkeler vs.vs gibi. Eğlenceli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 belli olmuş bu sabah. [spo] [/spo] cumartesi sabah 8,5 da başlıyor eha,giden toptur. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 15:04 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 cumartesi dersleri..iyy ezik birinci sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ben daha 1 tane ders alabildim , 2 tane geçen seneden var , onları değiştiremiyorum , bırakamıyorum ve alacağım diğer derslerle time conflict yaşıyorlar . Delirmek üzereyim resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Video Production Drawing for Digital Media Photography Techniques Film and Other Arts Typography Digital Vector Graphics Animation Techniques Contemporary Media Aesthetics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 spideecim conflict seni üzecek de, abi ŞEREFSİZ, pols101, ec101, soc101 hep benim almak istediğim dersler. Nispet mi yapıyorsun LAN abi görmeyeyim yolda falan=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Science of Nature I - NS 101 Introduction to Management - MGMT 201 Calculus I - MATH 101 Theo.&Practice in Cult.Studies - CULT 201 From Modern to Contemp. Art - HART 292 Hayır , managementı oraya ben koymadım , bir arkadaş koydu , bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bunca yasanmistan sonra bir arkadas mi oldum lan! =( (U) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hey gidi be. balcı artık ec vermiyo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Dela 18 Eylül 2007, Salı - 20:49 tarihinde demis ki: bunca yasanmistan sonra bir arkadas mi oldum lan! =( (U) Qiamam =( Bakım tepki vercek mi diye denedim sçs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet programım tetris gibi. heyhat pazartesilerim boş, benimle şu köşedeki caféde bişeyler içmeye ne dersin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 utku, erhan hoca litvanyaca isteyin getirtelim hocasını falan demişti. ben fince istiyorum. alamaz mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: abi ŞEREFSİZ, pols101, ec101, soc101 hep benim almak istediğim dersler. Nispet mi yapıyorsun LAN abi görmeyeyim yolda falan=( Bunları bana istemesem de veriyorlar hacı, gel sosyolojiye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: hey gidi be. balcı artık ec vermiyo dimi ? Balcı geçen sene ya da önceki sene emekli oldu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bi ara cumartesilerim vardı :( Tek avuntum şu yabancı dil derslerinin beni bağlamaması. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hafta içi hergün 12.40-16.30 sanki o soğuk kasım aralık ocak günlerinde sıcacık evimde mis gibi uyucam oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 balcıdan alınmamış ekonomi ekonomi değildir. onun deyimiyle suplay dimend körvleri görmek lazımdır. ah metin balcı ah, gelsen bir makroekonomi dersine şöyle gözlerin önceki akşamdan kalmışçasına kırmızı, anlatsan ders notlarındaki yazanları teker teker, espriler bile aynı olsa, üstüne bir de "bu section da türkçe bilmeyen var mı ? varsa baska section a" desen de şenlendirsen bizi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Alcadras üye [şikayet et] § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 12:27 [ özel msj ] utku, erhan hoca litvanyaca isteyin getirtelim hocasını falan demişti. ben fince istiyorum. alamaz mıyım. dili açmaları için sanırsam en az bir sectionı dolduracak adam gerekiyor. toplarsan getirtelim ben de gelirim polka dinleriz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar