Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kazada falan ölünce killed diye geçiyor . Kaza öldürüyor ya bir nevi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ilk okudum adamın kafasına helikopter düşmüş gibi anladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bbc de yazdigina gorede kazada 4 kisi olmus allah allah, hepsi ayri bisi yaziyo ama tek kesin olan oldugu galiba adamin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Oha şok oldum lan şimdi okuyunca.. =(( R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 öldüğü kesin de olayın gelişimi ve sonucu kesin değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oha! adam gibi bi oynayamamıştım oyunlarını, zordu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o_0 Olamaz? 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 olmus.. maalesef http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/more_sport/article2461339.ece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ohaaa O_o çok üzücü yaaa, Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Üzüldüm gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 huzur içinde yatsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Richard Burns'ten sonra şimdi de Colin McRae =( allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 duyduğumda "oha" dedim. hiç aklıma gelmezdi. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bir tek Colin Mcrae ralli oynamıştım araba yarışı olarak. Yazık olmuş. Kalanlara baş sağlığı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: duyduğumda "oha" dedim. hiç aklıma gelmezdi. üzüldüm. aynen. çocuğuyla beraber gitmiş ya :/ eşi kahrından ne haldedir kim bilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ayrton Senna artık gökyüzünde yanlız olmayacak.Milyonlarca insana ralliyi sevdiren bu insanın kolay kolay unutulmayacağına inancım tamdır. Gerçek bir İskoçtu.Yarışlarda artan zamanında hiçbir şekilde medyada kötü bir şekilde yer bulmuyor , sınırlarını zorlamak için her tür extrem sporları fırsat buldukça yapıyordu.Danışmanlığında yapılan ve son sürümü Colin Mc Rae DIRT adıyla çıkan oyun serisi 90ların sonundan bugune dek milyonlarca sattı ve yıllarca en gerçekçi oyunlar arasında anıldı. Ustada bir saygı videosu , huzur içinde uyuması dileklerimle... http://www.youtube.com/watch?v=xvmff9I_ezc 1968-2007 R.I.P. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:41 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Huzur içinde yatsın.. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 18:47 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Güç onunla olsun edik: türkçe yazınca bokunu çıkarmamak mı oluyor ? [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 18:51 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bkunu çıkartmayın isterseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Allah rahmet eylesin. :( Yanılmıyorsam kariyerine WRC şampiyonluğunu ekleyememişti ama sonuna kadar haketmişti.... Resmen ve fiilen olmasa bile yine de şampiyon olunabiliyormuş. Tıpkı Senna gibi. Yolun açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 şampiyonluğu vardı 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 See you in another life , brother! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 :(( en sevdiğim wrc pilotuydu. canlı olarakta görmüştüm kendisini. cok kral adamdı. cmr 2.0 en sevdiğim ralli oyunu hala. çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar