Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yahu nette homer simpsonın bi resminin ararken şöyle bir siteye denk geldim http://catholickermit.wordpress.com/ ve bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellemiş? Olayı nedir anlamadım bu herifler coştu mu iyice yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 wordpress'in tamamı engellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu işini görür belki edit: wordpress ne sitesi ki? blog değil mi? isteyen istediğini yazar, adamların suçu ne? [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:18 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186774&syf=2 son sayfada avukat açıklaması var. luzumsuz bir kapama. bilişim hukuku henüz çok gelişemedi. wordprexy ile girmek istiyorsan adresine : http://catholickermit.wordprexy.com/ [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:28 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dns sunucunuzu değiştirin sorun çözülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 forumtr niye engellenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 illegal paylaşımlardan dolayıdır belki, ttnet kafasına göre takılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 forumtr de illegal olayları kalktı diye biliyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sonradan kalkmıştır.. http://greatfirewallofturkey.com/ burada gördüm de ondan sordum. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 09:36 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yanlız yukarıdaki sitede Türkçe sayfa ile İngilizce sayfa farklı. Neden gavurlara dert yanıp Türklere bir açıklama girmemişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahaha komikmis cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 4.2.2.1 4.2.2.2 dns kullanın bu arada, forumtr şu an engelli değil. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 23:46 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 allahım şu engelleri bide ben görebilsem.kendimi acayip bir anlamsızlık içinde görüyorum.niye bende sizin özellikle engelli dediğiniz siteler açık oluyor.yoksa ben insan değilmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Oradaki siteler sürekli engellenen yerler değil. Bir kısmı halen engelli (misal wordpress.com), bazıları için gelen engelleme kararı ise kaldırıldı (misal youtube.com). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fedaykin zaten türkçresine açıklama konması saçma olur..yukarıdaki bi -ma eki yetiyor zaten..ancak yabancı birisi bunu bilemez ona açıklama yapmak gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 forumtr adını deiştirdi.Hala acık. Dip Not: frmtr takılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar