la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bir önemli maçın başlığını da ben açayım dedim.... kaç yeriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çüş o kadar da demedik lan... edit: aslında bir daha düşününce mümkün gibi geldi.... [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 01:51 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 niye çüş. siz inter olarak 9 tane yersiniz rahat bu maçta.sana çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bence kazanabilir fener içimden 2-1 geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 İnter'in as-yedek tüm defansları oynayamıyo. Üstüne Adriano ve Viera da oynamıyo. Kısaca çakma defans koyacaklar takıma, defans olmayan adamı defans oynatacaklar bu FB için büyük avantaj. Ama FB şu yeni hevesi 3-5-2 çıkarsa valla attığı gol başına 5 tane yer, düzgün bir sistem taktik ve antrenörle interden puan kapabilir. Zico'yla bu iş mucize tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 fistan öncelikle çüş lafına alındıysan özür dilerim de, (samimiyete güvenip de yazdım, komik olsun diye, kusura bakma) ben bir fenerbahçeli olarak bu maçı "ne kadar az yersek o kadar iyi" şeklinde görüyorum ve sezonun başından beri oynadığımız futbolla 9 yememiz bile mümkün gibi görünüyor teknik olarak pek olmayacak birşey olsa da. ama zamanında monaco da 8 tane atabilmişti deportivo gibi bir takıma... edit: Fistan kızdın mı bana? [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 02:28 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Fenerbahce puan alacak yazıyorum buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yenicek fener. ayrı bi motivasyonla çıkılıyo bu maçlara. zor olsada koşullar bizim yenmemiz için çırpınıyo resmen. güzel bir moral olur bu maçtan galip ayrılırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 24-5 Inter alir. Aha yaziyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 fenerbahçenin stadında olduğundan doğru dürüst yazsanız skorları? bol gollü maç 3-2 inter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ilk golü bulursak 2-1 alabiliriz 2-2 de olabilir. 3-1 3-2 de mümkün. 1 den fazla gol yemessek atmamız lazım 2 tane en az zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: 1 den fazla gol yemessek atmamız lazım 2 tane en az zaten. dayanamadim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hehe. ya 2 gol atamıosak kendi sahamızda ne işe yarar bu takım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1-1 de olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Fenerbahçe'nin yıllardan beri süre gelen Avrupadaki başarısızlıklarına son vermek için bu maçtan puan çıkarması gerekiyor fakat ligdeki formsuz oyun hiç umut vermiyor. Yine de bu maçta futbolcuların daha hırslı olacakları kesin, İnter'in eksiklerinin de önemli bir avantaj olarak görüyorum ve Fenerbahçe puan alabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1 -2 yeniliriz yada 1- 3 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 3-1 inter alır. orta saha defans feci kopuk oynuyor fenerde. inter de bunu kullanmayı bilecektir. önlem almak yine zicoya kalmış. da alacağını hiç sanmıyorum. tabi interdeki eksikler önemli fakat adamların yedekleri de oynuyor ligde bizimkinin tersine. bu yüzden inter. ama olur da fener hırs yaparsa inşallah yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 fenerbahce yener gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1-0 olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 3-0 alırız. Defanslarında Cordoba var onu biliyorum biri daha vardı da unuttum adını. Materazzi falan yok iyi oldu o kasapın oynamaması. Crespo'yu Lugano tutarsa aldık maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Cordoba'yla Samuel yok bu maç diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 insallah alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Fenerliyim ve maalesef icimden henzimet sesleri yukseliyor. 4-0, 5-0 mumkundur bu gun, belki tek gol atariz. INSALLLAAAAAAAAAH yaniliyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yahu şu inter'e yok yedek geliyorlar yok bu kadroyla fenerbahçe yenemezse filan demeyin çok komik oluyor. schalke, psv filan değil bu 3 önemli oyuncusu olmayınca tepeteklak oluversin. avrupa'nın en geniş kadrolarından birisine sahip bir takımdan bahsediyoruz. adamların bizim maça çıkması beklenen kadrosunu veriyorum; cesar zanetti samuel dacourt maxwell figo cambiasso stankoviç solari crespo ibrahimoviç tamam defansında chivu ve materazzi gibi 2 önemli eksik var, aynı zamanda vieira oynamıyor ama gördüğümüz gibi baya sağlam kadroyla çıkıyorlar maça onların eksikliğine rağmen. bende katılıyorum bunun bir şans olduğuna ama bazıları çok fazla abartıyor. aynı zamanda öyle beklendiği gibi inter fenerbahçe'ye burada gelip 4-5 filan atamaz. maçın ya 1-1 ya da 2-1 sona ermesini bekliyorum. neticede fenerbahçe yine haddini bilerek 4-4-1-1 sistemiyle sahaya çıkacaktır. öyle bol gol yiyeceğimizi hiç düşünmüyorum. beraberlik bile çok zor ama 1-1 belki çıkabilir işte, belli olmaz. edit: cordoba ve maicon var bide. ama gördüğümüz gibi bi kadro var netice olarak, hiç hoş değil :) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 15:03 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar