Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ulan yeni sezon hasretim o derece agir basmiski artik ruyamda gordum gintama yeni sezon ve story arc ciktigini

Cinli tipler geliyordu boyle, shambalanin anahtarini ariyorlardi. Anahtarda tavanin icindde duran mor bi beyaz peynir kalibi, omer celakila benziyen bi tip kaciriyor. Gintokiye beles yemek yedirip paralayze cekiodu herifler, aman bu ulkenin en iyi dovusculerini bulup elimize gecirelim once diye, neredeyse butun karakterlere ugrama planlari vardi, bizim komplocu tip tavadaki peynir ile bu adami bayiltip gintokiyi kurtarip kaciyordu, gintoki inanmiyordu NEDEN LEYNIR NEDEN PEYNIR diye bagiriodu motorda, muzik filanda caliodu

Sonrasina yetemedim tabi uyandim
Mesaj tarihi:
said:
You read the title right. GINTAMA'S BACK, BABY!!!
We're super excited that it will begin broadcasting on Thursday October 4, at 3:00 am Pacific Time for you lucky, lucky premium members. As always, free members will get it one week after initial airing here on Crunchyroll.

http://2.bp.blogspot.com/-Hxdr6ad2sX8/T2dNPhPNMZI/AAAAAAAAAJU/vZdF15x__x4/s1600/gintama160-02.jpg
Mesaj tarihi:
bildiğin sıfır taze bölüm. programın adını değiştirmişler. gintama değil artık :p
torrentde filan bulamadıydım ben de stream sitelerinin bi tanesinden izledim.
Mesaj tarihi:
ben daha o kadar gelmedim de, shinsengumi'nin oldugu her bolum efsane zaten :D

az once 25'i bitirdim, 20 dakika boyunca naruto'yla dalga gectiler ya ahahahha. inanilmaz.

yalniz 3. sezonun opening ve ending'lerini begenmedim.
Mesaj tarihi:
doludizgin gidiyor arc. (tu)

255

"wanna get sweaty with me?" reklamı nedir of umut sarıkaya gibi ufak tefek yaran şeyler koymuyor mu hastasıyım ahah

Mesaj tarihi:
evet ya. benizakura arc'ta adamlar dovusun tam ortasina ishal espirisi koyuyor, ve garipsemiyorsun. tarzina alismaktan midir nedir fdjklfsdjf.

bu arada, 68. bolum(haunted house olan, test of courage) izledigim en komik bolumdu sanirim. gerci 3 4 bolumde bir en komik titrini baska bolume veriyorum.
Mesaj tarihi:
oh be topigi ignore edip biriktirdim sabahtan aksama onu izledim, bole +1500 yasam enerjisi geldi keyfim kat kat katladin

yasama sebeplerimden biri oldu su gintama yemin ederim

http://i.imgur.com/EQhRb.png
Mesaj tarihi:
Cidden en sevdiğim anime şu sanırım. Bi animede ne arasan Gintamada var:P

-Komedi desen bunun kadar güldürebilen çok az anime var.
-Komedi izliycem diye oturuyosun bi ciddi arc giriyo direkt manlytears.jpg Komedi arclarında bile arada 3-5 saniyede ciddiyeti boostlayarak gaza getirmişliği var bayağı, sağı solu belli olmuyo.
-Aksiyon sahneleri konusunda zaten tartışmasız en sağlam animelerden biri, dövüş koreografisi filan mükemmel, kapışma sahneleri aşırı gaza getiriyo.

Bittiği zaman hayatımda eksikliğini hissediyorum resmen. Hiç bitmesin bu.
  • Yeni Oluştur...