circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Arkadaşlar bugün babam bir laptop aldı.Evdede airties wireless modem var.Fakat aldığımız laptop onu veya herhangi bir apartmandaki kişinin wirelesssını görmüyor.Herşeyi denedim.Olmadı.Aradım adsl 2 kişiyle konuştum.Biz herşeyi yaptık dedi o sorun sizde dedi olmadı.Bu işlerden anlayan varsa lütfen yardımcı olsun.Babamın gözüne girmek istiyorum artık.Nolur yardm==? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Phyx iyi anlar o işlerden. Babanın gözüne girmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 notebook'ün üstünde wireless düğmesi vardır, onu kontrol ettin mi? modemin wireless status'u açık mı, baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bi defa akrsialstim bu sorunla amcamin makianda vardi kasiyorum kasiyorum yok gormuyor laptop u soksem topliyamiycagimdan korkuyorum en sonunda pes ettim verdik servise meger wireless baglantisini takmayi unutmuslar git onu kontrol ettir bi en once baskinalr takilimi degilmi icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Valla benim laptop modemi açma tuşu falan bulamadım ben.Ön tarafındada arkasındada.Wireless açık dier laptopdan girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aga ne marka laptop modlei ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kasma baban senin gözüne girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 YAPTIM!MODEMİ AÇMA TUŞU LAPTOPUN ALTINDAYMIŞ LAN.OHA YANİ KÜÇÜÇÜK YAPMIŞ CAPONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 heyecana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Babam guru duyuyor benimle şu an olm.Ayarları değiştirdim falan hallettim diye sıktım.Oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aga araba alsın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 dsdfsauhfd babam benlen gurur duymuyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 vay canına elinden bu işler mi geliyo sadece,tuş açma kapama :) ben komple tadilat yapıyorm eve,hala gurur duymuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Baba'nin gozune girdin yani sonunda. hll. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 babam ------------> :{ ben -------------------> :) benle gurur duymuyor... asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oğlu wireless açtı diye gurur duyan babalar tedavülden kaldırılsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben > :D babam > (((o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Cons baban batarya gibi titriyor mu abi, yoksa başka bişi mi anlatmaya calistin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ala ala ben bisi yapmadanda gurur duyuyor lan babam benne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ulan zoom x4 modemi açıp kapadım senelerdir adam bi kere bile farketmedi bi gurur duymadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sana da yazık qiamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bende karnımı doyurunca annem gurur duyuyo akşam yemek yapmak zorunda kalmıyor kadıncağız //,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 babam aradı dün, ben internete giremiyom naptın bu bilgisayara dedi. bişi yapmadım baba, wireless kapalıydı onu aç dedim. ben anlamam wireless falan girmiyorum nete gelince yaparsın dedi. iyi dedim. kapattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 üzüldüm lan utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar