bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 naberz? süper oluyo deneyin.Hele bide sıcaksa. 1 saat kaldı gittim aldım nutellayı offs ofss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bi de susamı bol kısıma denk getircen oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oyf gittim pide aldırdım geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 O bol susamlı yerin etrafını yiceksin tek lokmalık hale gelene kadar. Sonra içine biraz daha nutella ilave... INSTANT KILL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 indestructable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 off, ulan ramazan pidesini ozledim be, kac sene oldu hiç yemedim daaaa, halen nietliyim, canimda cekti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ramazan idesinin ortasina tereyagini koycan ustune kasar rendelicen vercen firina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hasta etmein olm adami, ramazan pidesi ile ilgili fantazilerinizi kendinize saklaiin pls. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eskiden biz gümüşhanedeyken ekmeği bakkaldan büfeden değil fırından alırdık. fırında farklı pide versiyonları olurdu onlara bişi sürmeden de tadı manyak olurdu. nerde eski ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bunun alternatifi de nutella yerine (eve senelerdir nutella girmiyosa ve uzun bi süre de girmiycek gibiyse) kaymak+bal sürmek. İçin bayılana kadar yiyosun bunu. Sahurda yersen ertesi gün susuzluktan ölüyosun o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Pideleri ufaltmış denyo fırıncılar. Nasıl iş lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hakkaten pidelerde bi ağırlık sınırlaması fln yok mu? eskiden pideler oval gibi bişey olurdu yani biraz uzun gibi bi açısından. ama şimdi gayet dandik yuvarlak tabaktan biraz hallice yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 herkes bi yerden kazanmaya calisiyor istanbul'da normal, ufaltirlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 neden nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nutelladaki fındık zimbabweden gelmiyo o yüzden fabrikadan nutella diye çıkıyo. bu da çikolatayla pidenin birbirlerine kavuşmasını hızlandırıyo arada bi reaksiyon oluyo fln yiyince gaz yapmıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çok seveeeriiiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 8-9 yaşındayken severdim,şuan nefret ediyorum nutella bilmemne.yesemde yemesemde bu tip topicleri hep harraslıyacağım blackchaos -rep oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Nutella ve eski kaşar da enteresan şekilde çok lezzetli oluyor . Tostta falan da güzel olur nutella . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oha böle acaip zevkleri olan insan evet bravo bende bayılırım. nutella-kaşar-pide güllaç-pastırma supangle-barbekü sos. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kaymak + nutella kombosu pwnz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nutella ekmekten başka bişeye yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nutella çay kaşığına ya da üşenmişsem parmağa bile yakışıyo valla hiç çekinmem daldırırım parçağı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 reçel + salatalık kaşar + reçel de süper ikililerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar