zarek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet soru gayet açık. not: daha iyidir olacaktı pardon. tikkiycemal'in konusuna gitti aklım. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kötü ? kkthxbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dotaya +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 erkek 1 kizin bi evde kalmasi daa iidir, kizlar daa daginik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hiçbi farkı yok. 6 ay 2 erkek 1 kız kaldık ev arkadasımın sevgilisiydi. 3-4 ay kadarda 2 kız 1 erkek kaldım bi fark göremedim. sonucta bulasıkları 1 kişi yıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tikkycemal özentisi sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 seks var mı seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 be original be safe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 arada sevgili durumarı yoksa 2e 1k fantezik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: tikkycemal özentisi sende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 samimi bi üni. arkadaşım kız arkıyla eve çıktı,o zamanlar bende kaldiğim evden çıkmış ev arıyodum,gel bizde kal dedi,okuduğum şehir yobazlığın limitlerinde olduğu için olmaz dedim. Arada bir, 2-3 günlüğüne kalmaya gidiyodum,herkeslere tavsiye ederim bulaşık derdi yok,yemek derdi yok,zaten öğrenci evinin en büyük 2 sorunu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evde bi kız bulunması her durumda iyidir tabi.2 kızda ise şöyle bi durum var o iki kızın zeka yaşına bağlı olarak kötü sonuçlar doğurabilir.mesela sürekli dedikodu dönme olasılığı yüksektir buda bi noktadan sonra ölümcül olabilir.ama genelde iyidir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kime göre neye göre. 2 kız 1 erkek. Erkek insanı oh diyor nereye geldim ben başlarda. Sonra yavaş yavaş saydamlaşmaya başlıyor. Zira kızlar muhabbetleri ve takıntıları ile insanı şeffaflaştırıyor. Tartışamıyorsun bir süre sonra. "Tamam, peki, olar" 2 Erkek 1 kız. Burda herkese yazık. Kıza yazık; etrafı toparlamaktan, erkeklerin dağınıklığını çekmekten.(erkekler dağınıktır diye genelliyorum) Erkeklere yazık damarına basıldıkça 10 teyze gücünde olan kızın çenesini çektikleri için. Sakat arkadaşım sayılar eşitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: 10 teyze gücünde olan kızın çenesi hit pointi de yüksek galiba bu arkadaşın :p niye toplamda 3 kişi oluyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 en kötüsü 2 travesti bir gay in aynı evde kalmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gay yaşadı dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2e1k ya da 1e2k farkmaz. önemli olan 5n1k olmamasıdır. zira abi de insandır, dayanamayabilir. [spo]ironik postuma açıklama da yapayım, n:nurcu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 başlığı okurken tikkycemal açtı sandım .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kızlar üni değil liseli olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 kız güzel olurda söylenti cıkar lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sadece soylentı değil bence, seste cıkar evden bayaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kapasite önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 iki kızın potansiyeline bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2k 1e tabii ki. Ötekisi devıls threesome oluyo, sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1v1 fazlalık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar