Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünideki iki kızla bir erkeğin mi aynı evde kalması daha kötüdür iki erkek bir kız mı ?


zarek

Öne çıkan mesajlar

samimi bi üni. arkadaşım kız arkıyla eve çıktı,o zamanlar bende kaldiğim evden çıkmış ev arıyodum,gel bizde kal dedi,okuduğum şehir yobazlığın limitlerinde olduğu için olmaz dedim.
Arada bir, 2-3 günlüğüne kalmaya gidiyodum,herkeslere tavsiye ederim bulaşık derdi yok,yemek derdi yok,zaten öğrenci evinin en büyük 2 sorunu bu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evde bi kız bulunması her durumda iyidir tabi.2 kızda ise şöyle bi durum var o iki kızın zeka yaşına bağlı olarak kötü sonuçlar doğurabilir.mesela sürekli dedikodu dönme olasılığı yüksektir buda bi noktadan sonra ölümcül olabilir.ama genelde iyidir diye düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kime göre neye göre. 2 kız 1 erkek. Erkek insanı oh diyor nereye geldim ben başlarda. Sonra yavaş yavaş saydamlaşmaya başlıyor. Zira kızlar muhabbetleri ve takıntıları ile insanı şeffaflaştırıyor. Tartışamıyorsun bir süre sonra. "Tamam, peki, olar"

2 Erkek 1 kız. Burda herkese yazık. Kıza yazık; etrafı toparlamaktan, erkeklerin dağınıklığını çekmekten.(erkekler dağınıktır diye genelliyorum) Erkeklere yazık damarına basıldıkça 10 teyze gücünde olan kızın çenesini çektikleri için.

Sakat arkadaşım sayılar eşitlensin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...