Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünideki iki kızla bir erkeğin mi aynı evde kalması daha kötüdür iki erkek bir kız mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet soru gayet açık.

not: daha iyidir olacaktı pardon. tikkiycemal'in konusuna gitti aklım.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hiçbi farkı yok. 6 ay 2 erkek 1 kız kaldık ev arkadasımın sevgilisiydi. 3-4 ay kadarda 2 kız 1 erkek kaldım bi fark göremedim. sonucta bulasıkları 1 kişi yıkıyo.
Mesaj tarihi:
samimi bi üni. arkadaşım kız arkıyla eve çıktı,o zamanlar bende kaldiğim evden çıkmış ev arıyodum,gel bizde kal dedi,okuduğum şehir yobazlığın limitlerinde olduğu için olmaz dedim.
Arada bir, 2-3 günlüğüne kalmaya gidiyodum,herkeslere tavsiye ederim bulaşık derdi yok,yemek derdi yok,zaten öğrenci evinin en büyük 2 sorunu bu :)
Mesaj tarihi:
evde bi kız bulunması her durumda iyidir tabi.2 kızda ise şöyle bi durum var o iki kızın zeka yaşına bağlı olarak kötü sonuçlar doğurabilir.mesela sürekli dedikodu dönme olasılığı yüksektir buda bi noktadan sonra ölümcül olabilir.ama genelde iyidir diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Kime göre neye göre. 2 kız 1 erkek. Erkek insanı oh diyor nereye geldim ben başlarda. Sonra yavaş yavaş saydamlaşmaya başlıyor. Zira kızlar muhabbetleri ve takıntıları ile insanı şeffaflaştırıyor. Tartışamıyorsun bir süre sonra. "Tamam, peki, olar"

2 Erkek 1 kız. Burda herkese yazık. Kıza yazık; etrafı toparlamaktan, erkeklerin dağınıklığını çekmekten.(erkekler dağınıktır diye genelliyorum) Erkeklere yazık damarına basıldıkça 10 teyze gücünde olan kızın çenesini çektikleri için.

Sakat arkadaşım sayılar eşitlensin.
  • Yeni Oluştur...