khalad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Haber daha önce verildimi bilmiyorum ama ... http://www.bizkackisiyiz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kapatılmaya çalışmak ne alaka? Tuncay Özkan hareket başlatmaya çalışıyor gibi gözüküyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ana haber bulteni gosterilmiyor 6 gun sansur kondu kanala ve kapatılmaya çalışılıyor şuan.alakası yok hareketlenmeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kanalturk ana haber 6 gun kapatildi rtuk tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kanalturk bu seçimlerde yanlış yaptı. tayyip kötülemek yerine iyi bi yönetim nasıl olur onu anlatması gerekirdi uzun uzun diye düşünüyorum ben. seçim zamanı herkes akp savunuculuğu yaptığı için gerçekte neler olduğunu görmek için mitingleri izlemek için açar izlerdim artık açmıyorum bile. hem adı lanetlendi bi kere chpden para almış chpnin kanalı hiii diye. yani hakkaten bağımsız sadece doğruyu anlatmak için kurulduk imajı feci darbe aldı o olayda sonra da toparlayamadı. şimdi kimse izlemiyodur sanırım. gg kaçınılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 e chpnin kanalı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bizim burada kablolu yayın göstermiyor artık KanalTürk'ü, Digiturk gösteriyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 demokratik bir ulkede bri partiye resmen ait dahi olsa bir yayin organini kapatmak ve sansur baskisi yapmak dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu başlık net siyasete kayar, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 üye oldum valla. Hiçbir işe yaramayacağını bilsem de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bende oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 verilen linkle kanaltürkün kapatılması arasında bir ilişki kuramadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ayrıca verilen link sağında reklam olan ve saniyede 15 artan bir sayacı olan siteydi..şimdiki halini bilemiycem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çok üzüldüm hergün seyrederdim mahrum kalcam 6 gün seçim zamanı belirtilen kurallara uymassan ceza alırsın star bir ay kapanmıştı, cem uzan show yaptığı için ha yermek için ha övmek için normal zamanda istersen 24 saat kuralına göre istediğin birine söv bişey olmaz ki zaten kanalın teması akp karşıtlığı üzerine kurulu http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=12.09.2007&Newsid=136488 imzalık bişey buldum üyenin profilinde: ÖRS İSEN SABİT DUR.. ÇEKİÇ İSEN ZAMANINDA VUR.. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:27 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 akp tarafından mâli açıdan çökertilmek istendiği bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet rtük daha önce hiç kanal kapatmadı, ilk defa kapatıyor.. geçiniz, bedavaya reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 AKP yapmaz oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 siyaset yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yasaklanmasın arkadaşım ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 siyaset yasaklandı ama siyaset aslında hala devam ediyor...burda da goruldugu gibi.eskisi kadar dalavere yok ama yine iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bugün gazeteyi açtım, bir de ne göreyim, kanal 24'e de ceza gelmiş..hem de seçim döneminde akp lehine yayın yaptığı için, çok enteresaaaannn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 BESLe kargayı oysun gözünü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yeri gelince halka sahte ibreti alem için kendi hatalarını emir kulu olan belediye başkanlarını görevden alarak güzel şovlar sunuldu gözlerimizin önünde. o yüzden kanal 24'e ceza verilmiş falan. Geçelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abartmayın be..ceza veriyorlar şov vermiyorlar ayrımcılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar