_TaYFo_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Rewendor benzetme süper de karşılığı ben değilim:D TikkyCemal toplumumuzun kanayan bir yarası artık.TikkyCemal olunmaz TikkyCemal doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tikkycemal soyut bir halk noelbabasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tikky cemal yoktur az vodka vardır. Bitti yine öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tikkycemal tavadan fırlayan özgür ruhlu mısırdır. patlar ama esir düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tikkycemal bir bataklıktır. konularını okudukça iyice batarsın. tamamen battığındaysa sen de bir tikkycemal klonu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 terazinde yuvarlanıyorum chris ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bence tikkycemal insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tikkycemal bir ilahtır,sorulmayanı sorar,yapılmayanı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tikkcemal aslında zeptir zep tikkycemalin fake idir aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 +Tikkycemal benim.. - Hayır benim! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 gereksiz ama açtığı her topic bağımlılık yapan şahsiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Tikky cemal süperdir Türk erkeğinin tabularını yıkıyor adam forumda daha ne istiyorsunuz? aydınlat bizi cemal ışığınla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 noxite haklı. Hemen de bitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tikicemal bir melekti yavrucum... [spo]fistanın feyki o adım gibi eminim dfhgdfhgdg[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 TikkyCemal'in %100 fake bir account olduğunu düşünüyorum. Eğer fake bir accont değil de %100 oricınıl bir bireyse o zaman kendisinin bayağı bir sorunu var demektir. Kendisinin açmış olduğu başlıklardan yola çıkarak, cinsel sorunları olan, normal yaşamda kızlar ile iletişime geçemeyen ve bunu sanal dünyada sürdürmeye çalışan (yerine göre eşcinsel eğilimler gösteren), fiziksel hatta ve hatta ruhsal kompleksli birisi olduğu aşikardır. En kısa sürede paticiğe üye alımlarının açılmasını ve bir psikiyatristin patiye üye olarak TikkyCemal'i rehabilite etmesi gerektiğini düşünüyorum... Tikky'den seçmeler: [spo]» Hiç bir kızla çıkmamış olmak mı daha kötüdür, çıkıp da terkedilmek mi ? » Iki tane fıstık gibi turist gelip size ev var mı diye sorsa ne yaparsınız? » ilk öpüşmeniz ? » Aynı sınıfta olduğun kızla çıkmak iyi mi kötü mü? » aranızda estetikli veya estetik yaptırmayı düşünenler varmı ve düşünceler ? » para için cinsel hayattan vazgeçermisiniz ? » asılan hıyar bi kızdan nasıl kurtulunur ? » Yonja Açılmıyor » sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ? » dünyadaki en yakısıklı teknik direktörler » Tikilere niye düşmansınız[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Çok kasmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Oyununa bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: @Rewendor Hmmm, Superman manşetlerde, çünkü haberlerini Clark Kent yapıyor, Spider-Man manşetlerde, çünkü fotolarını Peter Parker çekiyor... Tikicemal manşetlerde çünkü topicini ??? açıyor... Tesadüf mü acaba :) Aynen Rewendor , aynen :) Bunu yazmam gerek ama durumu başka bişi anlatamaz : Artık kim fake kim değil , hiç bilmiyorum. Herkes birbirini suçluyor ve kimsenin kimseye güveni kalmadı. Buradan kurtulabilecek miyiz , bilmiyorum. Çok soğuk ve üşüyorum The Thing 2 : Pati Zone filminden... [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 14:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi bence tikkycemal gerçek olan, adamın asıl accountu fakedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 tikkycemal türk erkeğinin isyanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 tikkycemal gerçekse ben de müridiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben cok seviyorum tikicemali heuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bence ii bi çocuk :) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:58 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 adamın hitini arttırıyorsunuz ne demek ya ahahaha tanışma sitesi mi bu. bak benim hitim bugün itibariyle 456 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tiki cemal tiki cemaldir diye düşünüyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar