aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pfft abi tom cruise ne ya, kahramancilik gibi oynamistir gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahahah reklami mi gordun simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bu arada cidden Tom Cruise olmasa efsane film olurmus ya, cok cheesy bu herif niye bole bisey yapmislar. Hala heycanla bekliyoruz tabi de. Bu arada bana 3rd Reich filmi onerir misiniz, Hitler: Rise of Evil, Der Untergang vs. tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet lol arkada biseyler patlar, kizgin tom kruuz yurur, pencereyi acar caman atlar, parasut acar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kıskanmayın adamı adam efsane işte. bence bu sade konuyu oldukça dengeler tom. ha görüntüler süper ama konu oldukça basit geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tom cruise efsaneyse su anda akademinin kapisina dayanip oscara aday gostericem kendimi. mission impossible gibi filmlerde oynasin tom cruise, eskisi gibi degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 born on the 4th of july magnolia eyes wide shut the last samurai rain man a few good men hepsi efsane filmler. özellikle born on the 4th of july seyretmiş birinin cruzun oyunculuğunu beğenmediğine inanasım gelmiyor. herif daha ne yapsın? kaşına gözüne mi 3 oscar adaylığı var(lütfen evet demeyin bu soruya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aquila said: eskisi gibi degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yeni film de var o listede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 last samurai? tom cruiseun oldugu her sahne kayiptir o filmde, film cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi adam hala deli gibi film izlettiriyor. Last Samurai kadrosunda Tom Cruise olmasaydı o kadar gişe yapar mıydı sanıyorsunuz saf mısınız be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 film izlettirmesi degil konu arkadasim, cekilgit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 E niye film izlettiriyo adam memeleri güzel diye mi? Hasta mısın sen çekil git be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 once ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Tom Cruise iyidir, ama yuzu eskidi artik ve ozel hayati milleti kusturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Trailera bakip da olmus diyen var mi aranizda allaskina yav Tom Cruise icin. Detayini bilmem ben sadece gozume nasil geldiginden bahsediyorum, bu adam cheesy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Testere filminin mahvedici müziği "Don't Forget The Rules"i fragmanda duyunca resmen noldu yav site sapıttı falan diye düşünmüştüm. Tamam müzik güzel aksiyona uymuşta kardeşim bambaşka filmle özdeşleşmiş bir müziği official trailerda niye kullanırsın. Yoksa Fan yapımı Trailer mı izledim... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 aquila said: tom cruise efsaneyse su anda akademinin kapisina dayanip oscara aday gostericem kendimi. mission impossible gibi filmlerde oynasin tom cruise, eskisi gibi degil artik. +1 tom cruise'un oynaması bende doğrudan negatif bir izlenim uyandırıyor filme karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 adamın torunu dedesini tom cruise un oynamasına baya kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Geliş tarihi belli mi?Black Book gibi bir film olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 geçenlerde bunun belgeselini izldim. Eğer film belgeselin yarısı kadar iyise süper bir film demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tom cruise = top gun top gun > bütün filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 lestat rolu dışında pek birşey göremiyorum tom cruise'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tropic thunderda biraz olsun umut verdi ama oyle isleride cok yapmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Tropic thunder'da süperdi. Casti bilmeden, afişlerden gördüğüm kadarıyla izlemiştim filmi ve tanıyamadım Tom Cruise'u. Dans sahnesinden sonra casti görünce bir süre inanamadım zaten. Afişi gördükten sonraki süre boyunca da Robert Downey Jr. niye zenci? diye kendime çok kez sordurttu aynı zamanda filmi izleyene kadar. Pek çok dumur yaşatmış olmasıyla hatırlıcam Tropic Thunder'ı heralde. adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar