unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ulan 18 yaşımdayım hala adam gibi sakalımız çıkmıyo.bi tek keçi sakalı bırakabiliyorum. çenede maaşallah iyi çıkıo ama diğer yerlerde ya az ya da hiç.. evet bildiğiniz işe yarayan sakal çıkarma yöntemleri nelerdir.kimisi sarımsak der.kimisi badem yağı.kimisi jilet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kırmızı bibere aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Boşver özenme , uğraşma bence... Çalışırken günde 2 kere traş oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 jilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 jilet kullandıysan zaten 1 haftada meyvelerini topluyorsun ama gerek yok ben 17 yaşındayım 15 imden beri traş oluyorum okula giderken (lise) her sabah traş olmak zorundayım kıl cok gereksiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahaha bende 17 yaşındayken mi ne hayıflanmıştım burada Şimdi biton sakal oldu kesince felaket acıyor yumuşak sakal olduğu için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu arada daha geç çıkması gibi bir durum oluyor mu? Yani makine de jilet de var hangisini kullanmalı böyle zırt pırt çabuk uzamasın diye? Ya da bi farkı var mı zaten makineyle jiletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sakal yokken sakal istersin sakal çıktımı ulan yinemi traş yaa dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi zaten öyle hergün traş olmam çıksadan.işte çalışmıyorum.lisede de değilim artık ünideyim.. öhööö :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben lise 1 den beri jiletliyorum ciksin diye, ulan 20 bitiyor hala adam gibi cikmadi. olmayinca olmuyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bence hiç bulaşma hevesini aldıkdan sonra pişman olursun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kızlar şimdi yumurta gibi çocukları sevio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi bende lise birden beri sürüyorum jilet. harbi olmayınca olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sanal çıkartma yöntemleri diye okudum lan dedim noluyo nereye çıkıyoz :D ilgiyle izliyorum topiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hormanal bir şey . fındık,ceviz,bal,atom vs aban. faaliyeti çoğalt. jiletle tersten al tüyleri. kısmet yani ,tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @bLackcha0s -1.. Katılmamaktayım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hmm, evde denemeyiniz! Saçkıran olarak bilinen hastalık içindir (Sakal için de uygulanıyor) Sakal çıkmasını istediğiniz bölgeyi, temiz bir jilet yardımı ile, tahriş olana kadar (tabir-i caizse) kazıyorsunuz. Tahriş olup, kızaran bölgeye, sarımsak (veya tuz) ile iyice ovalıyorsunuz. Sonra burası daha beter bir hale geliyor ve kabuk bağlıyor. Kabuk düştüğünde, çıkan tüyler zamanla sakala dönüşüyor. Eski toprak dedemin bana anlattığı yöntem buydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kılda keramet olsa götte çıkmazdı. şikayet butonuna tıklamayın lan atasözü böle ben napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oynamayin abicim vucudunuzla, 20 yasindayim, fazla sert sakal cikmiyo ama kopek gibi pismanim jilet vurdugum gunlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oha 20 yaşındamısın lan sen sdf. çıkmasın abi sakal ne güzel işte. ben 1 hafta kesmesem fettullahçı diyolar çok mu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ha bi de eğer çok istiyosan bol bol elma ye. kıl uzatan bişey varmış elmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya da at hırsızı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bi de kim diyodu ya mc donalds ürünleri kılmı yapıomuş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi ben kıldan tüyden müstarip bir insan olarak sakın o jilete elini sürme bak ciddiyim kötü bişi tükaka ilginçdir ki yalvarmalarım sonuc buldu :P kolda falan sadece tüy var su an ps : jiletden uzakdur penth diyordu kıllandım diye [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:26 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1 ay günde 2-3 öğün McDonalds ya da benzeri bir fastfood ye bak nasıl artıyo kıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar