Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 "un dos tres mupasto toberlante maria" idi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Semra bir kaset koyda neşemizi bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Macarena dansını yapmaya çalıştım ve doğru yapabiliyorum inanılmaz eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 benim aklımda da umpassitomalatte mariyya diye kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Çemişgezekli Bilimadamlarının yaptığı araştırmaya göre macarena dansı yapmadan çocukluk geçirenlerin ileride cinsel hayatlarında büyük tramvalar yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi hafızam anlamadığım için kıçımdan uydurduğum şarkı sözleriyle dolu. israf ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Black uğraşma boşuna. Hayatımızdaki bu kara lekeyi bilimsel araştırmalarla düzlüğe çıkaramazsın. Kız gibi dans ettik işte abi zıpladık yerimizde döndük falan. Ne için? 3-5 kıza yaranmak için. Biz buyuz işte =( ayrıca o şarkının sözleri de upassi gopa lante maria idi. un dos tıres. Upassi gopalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 harbi riki martine noldu? gay tipi vardı barlara mı düştü nedir hiç görmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ricky MArtin dyince aklımda direk Fransa 98 gelir (öte yandan bütün erkeklerin aklına aynı şey gelmez mi? :) ) ama 98 çocukluğuma gelmez o ayrı. Kız peşinde koştuğum dönemler onlar. Sonra PC ile tanıştım bitti cinsel hayatım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 axedice doğru söylemiş şarkıyı bence de öyle. vaaay be. macarena dansı da iğrençti ama yapardık cidden manyak gibi ya. safmışız galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o zamanlar mikasa dedim mi aklimiza futbol topu gelir, hayallerini kurardik. Simdiki veledler su kasa diye cevap veriyor.. terbiyesizler. tas ustune tas koyup topla deviririr kacisirdik etrafa, dikilitas mi ne oyle bi oyundu unuttum adini. "Ac kapiyi vezirgeeen basii vezirrgenn basiii!" , sek sek, don!, capon kale mac, yerden yuksek, 9 aylik, 13 aylik, "ali baba ali baba saatin kac, tilki tilki saatin kacc!", onumuze gelene bir tekmeee, "catlak patlak, yus yuvarlak, kremali borek, sutlu corek cek dostum cek, amanin dostum elini cek" seklinde grupca ya da 2 kisi oynanan el sallamali vurmali oyunlar vardi ( bunlardan cok ornek var, hatirlamak istemiyorum :D ) bi hulya avsar vardi, ne gulben ne seda meda. Shakira da kizil sacliydi. agassi vs pete samprass kapisirdi; federer kendi sumugunu yer, bizim gibi tasolarla oynardi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cok guzel be, %90 ını yapmışım yalnız bunların. ama en cok dikkatimi çeken Pili bitmesin diye kasetleri kalemle havada sarmışsanız hey gidi hey walkman kullanırdık lan bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 güner ümitle turnike vardı teey teey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 mehmet ali erbil carkıfelegi sunardı ilk zamanlarıydı daha bi kiz vardı soradan unlu oldu o harfleri ceviren kim di o yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Annem ve babamla Tuttu furitti izliyodum ben yahu..(ciddi) Çin çin.. Çin çin Hatta anneme sorardım bunu izledikten sonra niye çişim geliyo benim derdim.. Annemde gelir tabi derdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 özlem kıldız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Evlendi gitti şaşı ama zengin biriyle. Güzel kızdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 güzel diildi be. koca çeneli bişeydi, yakından çok bet oldugunu hatırlıyorum. evde kalma korkusuyla yaşadı baya sonra evlendi kurtuldu. typo aq notebook [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Anjelik en guxel tutti furittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 fena durmuyodu o yasta ne anlıcan guzelligi bilmemneyi ama kayboldu o ortalikta yok şimdi hiç aydınla program yapıyolardı bi ara dimi yanlıs mı hatirliyotum bide zeki murenin öldugu gunu cok net hatırlıyorum vay beaa nası kazınmıs hafızama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Niles ve Ucan Kaz'i izleyen var mi ya hastasiydim [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 03:08 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga ağzımdan aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar