Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Black uğraşma boşuna. Hayatımızdaki bu kara lekeyi bilimsel araştırmalarla düzlüğe çıkaramazsın. Kız gibi dans ettik işte abi zıpladık yerimizde döndük falan. Ne için? 3-5 kıza yaranmak için. Biz buyuz işte =(

ayrıca o şarkının sözleri de upassi gopa lante maria idi. un dos tıres. Upassi gopalla.
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanlar mikasa dedim mi aklimiza futbol topu gelir, hayallerini kurardik. Simdiki veledler su kasa diye cevap veriyor.. terbiyesizler.

tas ustune tas koyup topla deviririr kacisirdik etrafa, dikilitas mi ne oyle bi oyundu unuttum adini.
"Ac kapiyi vezirgeeen basii vezirrgenn basiii!" ,
sek sek, don!, capon kale mac, yerden yuksek, 9 aylik, 13 aylik, "ali baba ali baba saatin kac, tilki tilki saatin kacc!", onumuze gelene bir tekmeee, "catlak patlak, yus yuvarlak, kremali borek, sutlu corek cek dostum cek, amanin dostum elini cek" seklinde grupca ya da 2 kisi oynanan el sallamali vurmali oyunlar vardi ( bunlardan cok ornek var, hatirlamak istemiyorum :D )

bi hulya avsar vardi, ne gulben ne seda meda. Shakira da kizil sacliydi.

agassi vs pete samprass kapisirdi; federer kendi sumugunu yer, bizim gibi tasolarla oynardi o zamanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...