paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ayda bir bitlenirdik bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Telemarket vardı lan hatırladınız mı =) GI JOE oyuncakları alırdım GI JOE kar arabası almıştım bide peluş fil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 artııı artııı ARRRTIIIII artı pazarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Alo Show 900 900 900 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 güner ümit'in bir yarışma programı vardı hiç kaçırmazdım. bi de o zamanlar gofret sakızdan ucuzdu ne alaka ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 programın adı turnike.. ama daha geç 90lar onlar.. sakız falan (işte big babool falan vardı) pahallıydı evet. ama en pahalısı kinderler di. şimdi ucuz lan onlar. bi de leblebi tozu vardı ve bakkallardan açık yoğurt alınabilirdi (ki, o yoğurtlar şimdiki nişasta katkılı yoğurtlarından iyidir) yolda elinde yoğurt dolu tencere ile gelen çocuğa "aa altına para yapışmış" denilir ve para bakarken yoğurtu dökmesi izlenebilirdi. ha bi de bakkaldan torpil falan aldığımı bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "kepmek" fiilinin anlamını yerinde öğrendiyseniz hulk hogan biricik kahramanlarınızdan biriyse thunder in paradise izleyip arkadaşınızla " bruce ben olmam ya sen olucan" tartışması yaptıysanız tolga abinin yaşlanmadığını gözünüzle görüp takip ettiyseniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Turnikeydi hehe.Valla bakıyorumda o mahalle kavramını , çocukluğumu doya doya yaşamışım.Birde hatırlarım sokağa çıkma yasağı olurdu polis arabaları gelir saklanırdık.İlk sinemaya gidişim.Parlement sineması demiş arkadaş pazarları haha süperdi ya.Bide akraba ziyaretleri vardı şimdi kalmadı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 horace ben de onu diyecektim ama biz bitmişiz galiba bu topicten bakınca. 11 haneli ICQ numarası ne abi ehu, benim son aldığım numara 8 haneliydi geçiniz ilkini [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:10 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 A Takımı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende 91liyim, heyt be ne günlerdi dedim birden =) ama hala pokemon 1-2-3 tasolarının serisi duruyo poşette, 8-9 taso eksik var sadece =( harbi güzel günlerdi ya şimdi bakıyorumda kardeşime, tek eğlencesi bilgisayar oynamak yada komşunun çocuklarıyla ps oynamak... yazık diyorum valla =( kaç kere parktaki havuzda kurbağa avlarken zamanın nası geçtiğini farkedemeyip abim ve annem tarafından mahallede aranıp bulunarak eve gitmiştim sdgsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 O zaman Parliament Cinema Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 comodore64ler vardı ya saatlerce kafa ayarı yapardık okuma yazma bilmeden basic öğrenmiştim sırf comodore için. aztec diye bi oyun vardı bitirebilene helal olsundu :) sonra pentiumlar geldi 286 fln windows hakgetire tabi 3.1i kimse kullanmazdı herkezin vazgeçilmezi ms-dos+norton commander kombinasyonuydu sonra mmx386 yazınca bilgisayar hızlanio efsanesi vardı. win95 çıkınca çöp kutusu olcak diye bi söylenti vardı (doğruymuş ta o söylendi) 13inçlik 50hertz bile olmayan crt monitörlerimiz vardı en az bi 50 kilo çekerdi onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: 90lılar sapan (ağaçtan kesip yapılan) ve topaçı da bilmez sanırım... bilmez miyiz ya =) yazılarınların tamamı uyuyor bana nerdeyse. tam olarak 90 doğumlu bir şahıs olaraktan. bu sene lise son okuyacak olan biri oalraktan söyleyebilirim ki en son yaşayan dönem 91'lilerdi. ondan sonra bilgisayar felen iyice aldı başını gitti. nası unuturum taşla top oynarken taşa kafa atıp sonra oturup ağlayan arkadaşımı vs =) vay anasını yaş daha 17 ama böyle bir garip hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 A takımı , Ümit Usta , Yalan Rüzgarı , McGyver . Hep bunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 parliament cinema club süperdi ya pazarları giderdik acayip eğlenirdik. Richie Rich vardı sonra bebek firarda vardı off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nereye giderdiniz? televizyondaydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 emmanuelle, justin, tuttu frutti hepsi süperdi, konu komşu eve toplanılır izlenirdi ne güzel günlerdi [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:17 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yoo ben hiçte yaşlanmıyorum.5 senedir çizgi filmi izlemiyorum ve saçma sapan şeylere inanıp taklit etmeye çalışmıyorum diye yaşlanıyomu oldum hıh.92 liyim ve gayet iyiyim dostum bu bırak bunları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @Nefr ehahh.. benim icq numara 819078 misal.. perihan abla.. öle deme perihan diyen bi şakir vardı misal.. sonra adile naşit'in kuzucukları vardı.. "dikkat dikkat dikkat" vardı trt'de.. önce fiş sonra alışveriş çıktı daha sonraları. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 91de OYSYe girmiştim siz doğmuşsunuz :( yaşlanmışım ulennnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu filmlerin hayranıydık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 STV saolsun, bizi hasret bırakmıyo gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bruce willsin saçlarına hayrandık öyle diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Evet ya o batman cine5 deydi galiba sabahın köründe başlar ve çok uzun sürerdi. 9 kat topun adı da mikasa gibi birşeydi, para birleştirip alırdık felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar