Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

programın adı turnike.. ama daha geç 90lar onlar..

sakız falan (işte big babool falan vardı) pahallıydı evet. ama en pahalısı kinderler di. şimdi ucuz lan onlar.

bi de leblebi tozu vardı ve bakkallardan açık yoğurt alınabilirdi (ki, o yoğurtlar şimdiki nişasta katkılı yoğurtlarından iyidir) yolda elinde yoğurt dolu tencere ile gelen çocuğa "aa altına para yapışmış" denilir ve para bakarken yoğurtu dökmesi izlenebilirdi.

ha bi de bakkaldan torpil falan aldığımı bilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

Turnikeydi hehe.Valla bakıyorumda o mahalle kavramını , çocukluğumu doya doya yaşamışım.Birde hatırlarım sokağa çıkma yasağı olurdu polis arabaları gelir saklanırdık.İlk sinemaya gidişim.Parlement sineması demiş arkadaş pazarları haha süperdi ya.Bide akraba ziyaretleri vardı şimdi kalmadı be :D
Sosyal ağlarda paylaş

bende 91liyim, heyt be ne günlerdi dedim birden =) ama hala pokemon 1-2-3 tasolarının serisi duruyo poşette, 8-9 taso eksik var sadece =( harbi güzel günlerdi ya şimdi bakıyorumda kardeşime, tek eğlencesi bilgisayar oynamak yada komşunun çocuklarıyla ps oynamak... yazık diyorum valla =( kaç kere parktaki havuzda kurbağa avlarken zamanın nası geçtiğini farkedemeyip abim ve annem tarafından mahallede aranıp bulunarak eve gitmiştim sdgsdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

comodore64ler vardı ya saatlerce kafa ayarı yapardık
okuma yazma bilmeden basic öğrenmiştim sırf comodore için.

aztec diye bi oyun vardı bitirebilene helal olsundu :)

sonra pentiumlar geldi 286 fln
windows hakgetire tabi 3.1i kimse kullanmazdı
herkezin vazgeçilmezi ms-dos+norton commander kombinasyonuydu

sonra mmx386 yazınca bilgisayar hızlanio efsanesi vardı.
win95 çıkınca çöp kutusu olcak diye bi söylenti vardı (doğruymuş ta o söylendi)

13inçlik 50hertz bile olmayan crt monitörlerimiz vardı en az bi 50 kilo çekerdi onlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
90lılar sapan (ağaçtan kesip yapılan) ve topaçı da bilmez sanırım...

bilmez miyiz ya =) yazılarınların tamamı uyuyor bana nerdeyse. tam olarak 90 doğumlu bir şahıs olaraktan. bu sene lise son okuyacak olan biri oalraktan söyleyebilirim ki en son yaşayan dönem 91'lilerdi. ondan sonra bilgisayar felen iyice aldı başını gitti.

nası unuturum taşla top oynarken taşa kafa atıp sonra oturup ağlayan arkadaşımı vs =) vay anasını yaş daha 17 ama böyle bir garip hissettim kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...