Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

siz çıtalı nedir bilirmisiniz?..

hey gidi günler hey giderek zaman aleyhimize işliyor artık..

süper tasolarım vardı kalın olurlardı bir sürü normal ve dönen tasom vardı vakti zamanında . sonra biz lik oynardık çelik çomak,7 kule,yakan top,istop,don ateş.. günde enazından 8 tane maç yapar eve gidince yorgunluktan 12 saatlik hafıza kaybı yaşar sonra diğer gün aynısını yapardık...karton bulur onlardan evler yapar içlerinde oyun oynardık,tahtadan kılıç yapar o evleri savunurduk.thunderbird vardı sonra yalan rüzgarlı bir ikindi vaktinde akşam başlayacak olacak o kadarı bekler daha program başlamadan gülerdik.

bizim birde tornetlerimiz vardı.rulmanları tahtaya çakar yokuş aşağı son sürat inerdik...sonra eskiden kar yağdığı zaman güzel yağardı bütün mahallecek yaşlı genç demeden elde muşambalar araba lastikleri kaymaya giderdik.

işte bu benim ve aldığım her nefeste biraz daha yaşlanıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir kaç şey söylemek istiyorum bu konuda....

annenin sözünü dinleeeeeeeeee
sigaraya özenmeeeeeeeeeeeee
babanın sözünü dinleeeeeeeeee
sigaraya özenmeeeeeeeeeeeee

bu biir....

sev dünyayı, açılır her kapı
işte... susam sokağı!!!!!!!!

(melodisi aklıma geldikçe gözlerim dolar, youtube da jeneriği var izleyemiyorum o derece)

bu ikiii....

Cumartesiden Cumartesiye (jeneriğinde çocuklar koşar, origami dersleri vs.)

bu üüüç.....

Pazar 90, Pazar 91, Pazar 92, Pazar 93 (böyle giderdi bu...)

bu döööööört....

dönemin 1 numaralı şarkısı olarak: "ada vapuru yandan çarklı... bayraklar donanmış cafcaflı... "

aha bu da beş....

bir de ergenlik çağlarımızı ve o dönem muhabbetlerinin baş kaynağını hatırlamak için de bonus:

[spo]http://www.youtube.com/watch?v=EEyFrzJvYfg&mode=related&search=[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda bizim cocuklugumuzda yaptigimiz bir çok şeyi, şimdiki cocuklarda yapiyor ama, hamurun harci başka.

Cocuklugumda en sevdigim anlardan bir tanesi, sokaga cikma yasagi oldugunda, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi ( Dikmen - ankara ) boyunca tarafimizdan zapt edilip, ayak bezbolu ( evet boyle derdik aynen ) oynamamizdi. Teey : 9
Sosyal ağlarda paylaş

ay dino =( ühü... Bir zamanlar vardı .. Yok ama artık televizyonlarda çizgi filmler adam gibi... Tom ve Jerry'miz vardı bizim , susam sokağımız vardı. Şimdi Jetix var o var bu var..

Nerde sabah 6-7 civarlarında kalkıp çizgi film izlemeye çalışmak =)

Yeni çıkmış Mario koştura koştura gidiyorum aterimin yanına okuldan gelmişim önlük vs =) Mario oynuyorum..

Ama yaşlanmadım tabi.. Gencim ben daha ne yaşlılığı =)

Ama şeyi hatırlarım.Bulmuşuz ufak bir alan patlak topla oynuyoruz alanın sahibi amca geliyor bizi kovalıyor falan =)
Sosyal ağlarda paylaş

Remi vardı bir de anime ( Hector Malot'un Sans Famille eserinden uyarlama) o zamanın Paris'i nedense bana günümüzde ki İstanbul'u hatırlatırdı. Vitalis'i hep dedeme benzetirdim karakter yapısı,davranışları felan bayadır arıyorum da bulamadım bu güzide animeyi (gerçi tüm seriyi izlemiştim zamanında)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonra top inşaata kaçıyor falan..

Ben iki top kaçma vakası yaşadım; bir otoparkta top oynarken kaçan topun arkasından atladım 4 metreden suratım dağıldı; ön dilerim toptan kırıldı dudağım ikiye yarıldı. Konuşamaz durumdayken anadolu liseleri sınavına girdim (o zamanlar beşinci sınıftaydı) ertesi sene aynı yerde top yine kaçtı topu almak için demirlerin üzerinden atlarken koluma parkın demiri girdi 40 küsür dikiş atıldı. Allah o kaçan topları nasıl bilirse öyle yapsın. Kames top uğruna iki kez hastahanelik oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ilk kez adult içerikle karşılaşmamı hatırlarım da güleceğim gelir...Worms 3 mü worms 2 mi ne almıştım(tam hatırlayamıyorum ama wormstu).İçinden envai çeşit resim vs çıkmıştı da dumur olmuştum ulan bunlar nası şeyler filan diye...Sonra zaten aldık başımızı gittik :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...