Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Günümüz iletişim araçlarına sanatsal bir gönderme http://www.youtube.com/watch?v=GRsrkyM7xj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 *error* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Sibel Can XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 izleyemedim tümünü yahu. bu ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bunu izlemeyi hakedicek naaptım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kadın çok güzel, dansları seksi, şarkıya diyecek laf zaten yok... Sözler falan müthiş... Avrupada bile iş yapar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 parolasını kalbime gömdüm msn im hiç açılmayacak çevrimdışı görünüyorum bana şifremi kim hatırlatacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gerçekden öyle mi şarkının sözleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nasıl bir öüzik kulağı olan ülkede yaşıyoruz rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bu ne be! Dalga mı geçiolar lar bizle gerçek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hakedeni bekliyorum.. Ayrıca daesu paylaşım için teşekkürler. Dünyaya farklı bi açıdan bakıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Şaka gibi yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ağlamak istiyorum galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 müzikmi internetmi kararsız kaldım, konu dışına actım. çöpsanat adlı bir bölümümüz olsa aslında güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 +rep kardeşim ------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kuru bir teşekküre rağzıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 öyle ünlem içeren şeyler yazıcaktım ki, hangi birini yazacağımı şaşırdım, nutkum tutuldu.. öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 buda bonus olsun http://www.youtube.com/watch?v=_NkXoZRwoNc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 işte aynen böyle bir kız arkadaş arıyorum, mısır piramitlerini türkiyeden çalmışlar diyeceksin, niye kaçırıyolar güvenlik olması lazım diyecek ama bunun daha bi güzeli olması lazım. müracat arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mahuauuyıaghue ahhauhahua bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 2. videoda yapılan röportaj çok anlamsız ama. Sen adama yanlış bir bilgi verip, o yanlış bilgi hakkında yorum yapmasını istiyorsun, ve bu konuda bilgisiz olan insanların iyi niyetle verdiği cevapları dalga geçercesine afişe edip bunu reyting malzemesi olarak kullanıyorsun. Çok ama çok yanlış bence... Tamam, ülkemizde cahil çok insan var, "ağzı olan konuşuyor" lafı çok yakışıyor ülkemize, ama yine de bu; gidip de sokaktaki adamla taşak geçmek için bir gerekçe değil. Yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Evet, abi bence de kesin deniz yolu ama ışınlamışda olabilirler, firavun biliyorsunuz, cok ileri zekaliydi ;) Eheh.. Hos seyler bunlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Angut lan bu karı küfür edicem susuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar