Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://youtube.com/watch?v=bUe8ub3kYuE bu ne ya, karnım ağrıdı gülmekten ahaehahea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu ne lan... saçmalık ötesi bi de kasmışlar bunu çekmek için allah akıl fikir ihsan eylesin LoL [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hahaha sonu çok bomba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ahahahaha y ile başlıyor hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tek R ile yazılır: yarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 fahuzahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arcane doğru diyor ayrıca gerçek diil dimi bu? Parodimsi bişey yani? Başta gerçek sandım heh. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 01:50 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 herif iyi dalga geçmiş bu tarz programlarla. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 iyiymiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahahhaa sabh sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kriz geldi ya. "YARRRR... YARRRRRRR... " ölücem burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya bu nedir akla zarar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Adamı çok tuttum. =) - Yaprak diyor öküz müsün? amuhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Haha şahane olmuş ya. edit: Bu arada aynı adamın bir videosu daha var. Yarıldım onuda izlerken. İzlenmesi tavsiye edilir :) http://www.youtube.com/watch?v=7ZfZHfzrvXg&NR=1 Birde bu herif işte lafını cok kullanıyor söylim. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 07:08 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aheauheah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yunus emrenin bir şiirinden alıntı yapmak istiyorum: "Ahret yavlak ıraktır Doğruluk key yaraktır Ayrılık sarp firaktır Hiç varan geri gelmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 of ne kurmacaymış be, yaprak dedi adam ciddi ciddi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 süpermiş cdden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 keywordler guzelmis o ultima online linkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya bu adamın cidden işi gucu yok heralde yaw yada meshur olmaya falan calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahusahu süper ya. harbi harbi program sandım önce(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "beyfendi beyfendi, aferin aferin. güzel bi tahmin . yanak. çok yaklaştınız... çok yaklaştınız... yanak değil. bakın. " asdasdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahaha bunu ilk izlediğimde dakikalarca gülmüştüm iyi kasmışlar harbi yapanlar sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ciddi ciddi güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Daha önce atmış bulunduğum ve şikayet edildikten sonra silinmiş mesajımı tekrar atıyorum. Çünkü kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum. Video'nun içeriği hakkında konuşuyorum. Bir başkasına hakaret niteliği taşımayan bir sözcük. İster tekrar şikayet edilsin, ister tekrar silinsin, ister yörünge dışı olayım, bu tarz yaptırımları, ve bu tarz şikayetleri algılayamıyorum. Mesajımı yineliyorum, ve sonuna kadar arkasında duruyorum. "Delinin teki çıkmış yarrak diye bağırıyor işte... " Bold'u şimdi ekledim ki iyice dikkat çeksin. Video'yu izlemiş bir insanın bu yorumu şikayet etmesini, sadece "şikayet etmiş olmak için şikayet" olarak algılıyorum. Eğer bu mesaj silinecekse, tüm başlık ve içindeki tüm diğer mesajlar da silinmeli. Çünkü konunun kendisi zaten "yarrak". İsteyen istediğini düşünsün, şu konu içerisinde benim mesajım şikayetlenip siliniyor ve konu hala duruyorsa, ortada yanlış bir şeyler var. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar