malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bir vergi yasasından yararlanmak için eşcinsel evliliğe kadar giden iki eski arkadaşın hikayesi . daha çok komedi üstüne kurulu bir film. ben beğendim , çok güzel ve kaliteli espriler vardı ,bazı yerlerinde kahkahalar da attırdı. başrolleri adam sandler ve kevin james paylaşıyor. sinemaya falan gitmek istediğiniz bu aralar gidilebilecek bir film gibi. çok çok süper bir film diyemeyeceğim ama beğendim .tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bir de Jessica Biel oynuyormuş. o kız yüzünden izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Adam sandler muhteşem biri ya. Torrente bi bakıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hepsi Sinema çekimi olacaktır. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet sinema çekimi çıktı yaktın beni demonoid pfs altyazılarda saçma sapan (divxplanetteki bi tipe tşk ediyoruz bunun içinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mininova ya baktım xvid var çekmiyim mi ya altyazılarda kötüyse zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 filmin tam adi i now pronounce you chuck and larry olmasi lazim. fragmandan anladigim kadariyla super bi filme benziyo, izlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aman aman bı fılm degıl ama seyirlik ıste eglenıyorsun bennım gıttıgım sınemada 2 salonda oynuyordu 2 salonda turkce seslendırmeydı ama kotu degıl dublajıda ıdare eder yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 adam sandler'in bütün filmleri öyle zaten. eğlendiriyor ama off ne filmmiş demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Click ve Big Daddy hariç tabi o genellemede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 adam sandler pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 I Now Pronounce You Chuck and Larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Filme sıradan bir Adam Sandler filmi diye gittim. Yanılmışım. Heralde Eurotrip'ten bu yana en çok güldüğüm filmdir bu kaç zamandır. Bir film bu kadar mı komik eğlenceli olur yahu? Çok eğlendim filmde ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 süper.... özellikle: [spo]-ben yahudiyim, annemi kızdırmak istemem -ben de katoliğim, mel gibsonu kızdırmak istemem [/spo] diyaloğu bitirdi beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 açıkçası ben böyle çok aman aman bir film bulmadım. sinemaya verdiğim parayı haketti ona itirazım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Eğlenceliydi baya ya . Zenci adamın şarkı söyleme olayı bitirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 "i now pronounce you chuck & larry" olcak sanırım filmin tam ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar