copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Sdfgllklsdsfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 İşte beklenen resim sdklfjslkdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 çayınızı falan hazırlayın birazdan 15 dakka kadar resme bakacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 o kadar baktım baktım baktm bir bok olmadı :) demekki gayet sağlıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yarım saattir bakıyorum ben de bişey olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 RabbiT said: [spo][/spo] oha sevişiyoruz şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yine duşa soktunuz kardeş. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bu resim nedir ki? eblek bakan kızın resmini yapmışlar. meh.. bu bünye 2g1c geçirdi hala yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 patatespresi said: yarım saattir bakıyorum ben de bişey olm. Yarım saattir bakıyorsan sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Arkadaşın ''olm.'' yazması,sözcüğün devamını getirememesi espirisi zaten intihar ettiğini vurgululamak için yapılan bir olay.yani kişi senin vereceğin kötü haberin farkında.gereksiz bir post olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 böyle başarılı yüzbaşı bariz görmedim. bu arada de bitişik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 "resmi cizen adamin yurek burkan anlari" said: ben aslinda turizm meslek cikisliyim okul tutturamayinca guzelsanatlar deneyeyim dedim. :aglamakli ses: arada karalardim iste yetenek var dediler gir dediler kazandim nereden aklima gelirdi.... cokuzgunum insanlar oliiiihihihuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Öleceğinden bahsetmiyorum zaten , terliğin duvara geldiğinden emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 turizm meslek çıkışlılara hakaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 psikolojine verdik o hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 adamın resmi çizerken resme bakması lazım. bu resmi çizen birinin sorunları olduğu da belli. o zaman? ya adam resmi hiç bitiremediyse ve biz o yüzden depresyone girip kendimizi öldürmüyorsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 patatespresi said: turizm meslek çıkışlılara hakaret var. ohaha bariz gsf yi hor gordum baya totosundan anlamissin eferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Abi çizip bulura abanmış gibi işte >_> Sattıkları üç boyutlu tablolardan yapmaya çalışıp becerememişe benziyor daha çok ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 mani said: http://www.habertek.net/images/articles/big/ruya.jpg ilk intihar eden. şimdi sıçtınız İlk postu gördüm, sonra son sayfaya geçip geriye doğru gide gide bu resmin konduğu postu aradım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Birazdan bileklerimi kesip soğuk suya yatacağım ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 benimde aklıma bu resim geldi konuyu görünce asşlmndaşlsmdşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bana bir şeyler oluyor beyler asiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 O kız niye ağladı ağlayacak ya? Kim üzdü lan o kızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar