Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Kıyafet değiştirebiliyorsun, kas yapma var mı bilmiyorum oyun çok detaylı.

Bugüne kadar oynadığım en iyi GTA oyunu diyebilirim, yanlız gta çok ama çok değişmiş arcade tarzı bir oyun yerine resmen mafya simülasyonu olmuş.

Xbox 360 achievement'leri çok geyik Warm Coffee diye bir achievement açtım en son, nasıl açtığımı tahmin edersiniz...

Neyse oyun dediğim gibi çok detaylı evinize gidip televizyon bile izleyebiliyorsunuz "Republican Space Rangers" diye bi çizgifilm var bakın bir ara amerikayla çok feci dalga geçmişler.

Şu ana kadar tek eksisi xbox 360 kontrollerinin gerçekten kötü olması, ya da daha önce konsolda hiç gta oynamadığım için bana öyle geliyor =S.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kontroller çok kolay
nişan alırken mavi tuşa basarsan sensitivity düşüyor mesela...

mini game tadında oyunlar süper
cep telefonu da baya iyi
adam dövmek dövüşmek süper

ne bileyim 1 saat oynadım ama, oynadığım en güzel hazırlanmış oyunlardan biri

etrafta uyuşturu müpteleları falan var
dükkan soygun gördüm bir tane

polis sokakta silahla adam kovalarken suçluyu yakalayıp döverseniz "en azından iyi, yardımsever vatandaşlar da var etrafta" falan diyo polis, baya geyik

edit: 5 yıldız wanted seviyesine çıktım, tepemde 2 helikopter arkamda arabalar, polis otobüsü vs: neyse buraya kadar normal
genel olarak otobanda takılıyordum.. izimi kaybettiremedim, sonra ara sokaklara daldım, durmadan farklı sokaklara dönüyorum falan.. tepedeki helikopter bir yerden dönemedi önündeki köprüye çarptı, inanılmaz gerçekçi yapmışlar oyunu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...