Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oyun resmi olarak çıkmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 songoku ben sölemesem indiremicektin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Her akşam kontrol ediyordum ki ben siteleri. Dün olmasa bugün indirecektim. Ama iyi oldu söylediğin. Cumartesi şehir dışına çıkıyorum, 1 gün bile fazla oynasam iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben xbox da oynuyorum san andreasdan sonra daha su ana kadar asmis yarmis bi yenilik goremedim grafiklerden baska. televizyon izleme, nete baglanma gibi bi kac bisi koymuslar ama cok bisi daha goremedim. ha oyun super mi ? super. ps3 fanboylara selam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sen daha hiç bişe keşfedememişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kas yapma... kiyafet deistirme gibi ozellikler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kıyafet değiştirebiliyorsun, kas yapma var mı bilmiyorum oyun çok detaylı. Bugüne kadar oynadığım en iyi GTA oyunu diyebilirim, yanlız gta çok ama çok değişmiş arcade tarzı bir oyun yerine resmen mafya simülasyonu olmuş. Xbox 360 achievement'leri çok geyik Warm Coffee diye bir achievement açtım en son, nasıl açtığımı tahmin edersiniz... Neyse oyun dediğim gibi çok detaylı evinize gidip televizyon bile izleyebiliyorsunuz "Republican Space Rangers" diye bi çizgifilm var bakın bir ara amerikayla çok feci dalga geçmişler. Şu ana kadar tek eksisi xbox 360 kontrollerinin gerçekten kötü olması, ya da daha önce konsolda hiç gta oynamadığım için bana öyle geliyor =S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oynamadigin icin oyle, mouse klavyeden sonra aiming biraz kastirsa da, free cam olayi da pc versyonundan cok daha ustunde bir ozellik kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bence kontroller çok kolay nişan alırken mavi tuşa basarsan sensitivity düşüyor mesela... mini game tadında oyunlar süper cep telefonu da baya iyi adam dövmek dövüşmek süper ne bileyim 1 saat oynadım ama, oynadığım en güzel hazırlanmış oyunlardan biri etrafta uyuşturu müpteleları falan var dükkan soygun gördüm bir tane polis sokakta silahla adam kovalarken suçluyu yakalayıp döverseniz "en azından iyi, yardımsever vatandaşlar da var etrafta" falan diyo polis, baya geyik edit: 5 yıldız wanted seviyesine çıktım, tepemde 2 helikopter arkamda arabalar, polis otobüsü vs: neyse buraya kadar normal genel olarak otobanda takılıyordum.. izimi kaybettiremedim, sonra ara sokaklara daldım, durmadan farklı sokaklara dönüyorum falan.. tepedeki helikopter bir yerden dönemedi önündeki köprüye çarptı, inanılmaz gerçekçi yapmışlar oyunu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bone said: 70 inç tüplü televizyonda pek zevki olmayacak ama olsun :P OHA 70 inc televizyon var mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 70" lik e-peendir o :P projeksyon televizyonlar vardi bi ara, onlar oluyor 70" falan mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 70 inç televizyon var, da benim dediğim 70 ekran, 70 inç değil, yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 dasaaa said: di mi artık çok süper dur dur.. über! bir oyun oldu gerçekten (yalnız allahtan o seviyede çakılıp kalmadılar) hade len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Seviye Kontrolu icin Polisi cagirdim Cons, ve suclu bulundun, duvara yaslan, ellerini kafainin arkasina koy ve bacaklari arala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 guncelleye basacagina quote'a basarsan boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 elime yuzume bulastirdim. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 http://ifbbtv.com/video3/2004_groups_stage.gif ortadaki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Oha korkunç, iğrenç ve sağlıksız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 göbek olur o kaslar ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Pre-Order çaktım, 29'unda mı ne çıkacakmış, bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evt 29 unda gelio... sabahinda gidip alcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Süper o zaman, ayın 2 sinde falan ulaşır herhalde. Play-Asia baya iyi shipping konusunda bu arada tavsiyem olsun. Her bok var adamlarda ayrıca. Oha IGN 10 vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oyun cidden 100% luk, cok cok ustun birsey, herkes oynamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 IGN ön incelemesi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pc çıkış tarihi belli mi acaba? yaz bitmeden çıkar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar