Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3G ihalesini Turkcell kazandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla herhalde hizmeti zorla vermeyecekler geçmek istemeyen geçmez; ayrıca lisansa bu kadar para verip üstüne altyapıya bir dünya yatırım yapan turkcell bu işi çok pahalı tutmayıp insanları alıştırmaya bakar.
Mesaj tarihi:
elaidi,
bu 3g olayı cep telefonundan tv izleme gibi şeyler yapmaya imkan sağlıyor, görüntülü konferans vs de yapılıyor.
bu 3g altyapısının ihalesini de Turkcell kazandı.
ben ucuz olacagını sanmıyorum. daha önce de ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz Turkcell'in.
benim telefonum 2G destekliyo zaten benim derdim değil :D
arasın mesaj atsın yeter.. kaldı ki zırt pırt cep telefonu kullanan biri değilim..
ha bunu kimler kullanır? iş adamları vs kullanırlar. Turkcellin geçirdiğini de o adamlar hissetmez ^^

edit: ben de Turkcell kullanıyorum yanlış anlaşılmasın :D
edit2: benim telefon 2G destekliyomuş ^^

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:57 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:58 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cep telefonunu yalnızca gelen aramaları cevpalamak için kullandığım için ve de vodafone kullandığım için bir problem yaşamıyorum.
Mesaj tarihi:
bi ara öle abarttılark,i 3g ile internete bağlanma olayı göya ttnetin adsl ine rakip olucakti falan filan,2-3 ay önce edge tarifesine üye olmuştum tcellin 50 mb lık paket 20 ytl di.
Mesaj tarihi:
ya olay şöleymiş, ihale teklifi midir ne karın ağrısıdır gsm operatörlerinin hepsine gönderilmiş, ama sadece turkcell ihaleye katılmak istemiş. Yani kanunen tekel değil bu konuda aslında, ama teknik olarak tekel oldu. Kol gibi tarifelere bi de 3G eklenince neler olacak görecez...
Mesaj tarihi:
ihaleyi izledim biraz sipru uzerinden ntvde.

-Komisyonumuzun hatırına biraz daha arttirmak ister misiniz ? diye bir soru duydum.
katılan olmayınca tabi minimum fiyata gidiyor.
  • Yeni Oluştur...