oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Turkcell,tek başına katıldığı 3G ihalesini kazandı.. kaynak benim düşüncem: kıçımıza çok sağlam kaçacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Vallahi kıçımızda kaçacak bir yer kalmadı nereye kaçıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 annatıcak biri var mı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bana msj bile yetiyor nerde 3G.... Türkcell tekel olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemekte.. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:48 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Valla herhalde hizmeti zorla vermeyecekler geçmek istemeyen geçmez; ayrıca lisansa bu kadar para verip üstüne altyapıya bir dünya yatırım yapan turkcell bu işi çok pahalı tutmayıp insanları alıştırmaya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben turkcell'in her zaman arkasındayım valla. ne yaparsa da yapsın hattımı iptal ettirmem. 0532'li hattımı seviyorum ne yapyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=7239548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 elaidi, bu 3g olayı cep telefonundan tv izleme gibi şeyler yapmaya imkan sağlıyor, görüntülü konferans vs de yapılıyor. bu 3g altyapısının ihalesini de Turkcell kazandı. ben ucuz olacagını sanmıyorum. daha önce de ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz Turkcell'in. benim telefonum 2G destekliyo zaten benim derdim değil :D arasın mesaj atsın yeter.. kaldı ki zırt pırt cep telefonu kullanan biri değilim.. ha bunu kimler kullanır? iş adamları vs kullanırlar. Turkcellin geçirdiğini de o adamlar hissetmez ^^ edit: ben de Turkcell kullanıyorum yanlış anlaşılmasın :D edit2: benim telefon 2G destekliyomuş ^^ [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:57 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:58 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 pff Avrupa 4G'ye geçmeyi tartışıyor bu arada. 3G servis verme üzerine para ödenen bir sistem. Yurtdışında ilgi olmadığından batan firmalar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 cep telefonunu yalnızca gelen aramaları cevpalamak için kullandığım için ve de vodafone kullandığım için bir problem yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hepiniz tabiri caiz ise mike mike 3Gye geçiceksiniz bugün veya yarın yani kaçış yok :) Bir sonraki telefonunuzda illaki olacak 3G. Turkcell FTW :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Türkiyede çok kullanılmaz diye avea ve vodafone girmemiş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Benim takozum mesaj bile atamiyor be //_+ Baslatmayin simdi 3G den falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 3g olayı çok sevgili ayırır diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim anlamadığım topic'i kim açtı hatırlamıyorum da niye kıçına kaçıyo arkadaşın? turkcell sana mı ödetiyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tek ihale tek firma tek fiyat işte turkcell farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bi ara öle abarttılark,i 3g ile internete bağlanma olayı göya ttnetin adsl ine rakip olucakti falan filan,2-3 ay önce edge tarifesine üye olmuştum tcellin 50 mb lık paket 20 ytl di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Şimdi diğer oplar 3g hizmet veremeyecek mi? SAçmalık eğer böyleyse. Yoksa Tcell'e lisans ödeyerek mi verecekelr hizmetleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4G ne lan adam mı ışınlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu olay süper. dilsizler için özellikle , acıyorlar işaret diliyle pıtır pıtır. yanlız fatura kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 3G'yi önemseyen yok yurt dışında pek. Wireless ve GPS şuan ki gözde özellikler. Wireless rullaz, hele yurt dışındaysan tam rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Ardeth üye [şikayet et] § 07 Eylül 2007, Cuma - 13:56 [ özel msj ] 4G ne lan adam mı ışınlıyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya olay şöleymiş, ihale teklifi midir ne karın ağrısıdır gsm operatörlerinin hepsine gönderilmiş, ama sadece turkcell ihaleye katılmak istemiş. Yani kanunen tekel değil bu konuda aslında, ama teknik olarak tekel oldu. Kol gibi tarifelere bi de 3G eklenince neler olacak görecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ihaleyi izledim biraz sipru uzerinden ntvde. -Komisyonumuzun hatırına biraz daha arttirmak ister misiniz ? diye bir soru duydum. katılan olmayınca tabi minimum fiyata gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 13G cikicak bunlar daha yeni 3G ihalesi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar