Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manisaspor - Galatasaray

theCio

Öne çıkan mesajlar

Song'un hareketinin de uzaktan yakından alakası yok penaltıya. adam direk topu sökmüş almış. Ki Song'un en sevdiğim özelliğidir. tereyağından kıl çeker gibi topu söker faulsuz. Arkadan yandan farketmez.

Ama GS'nin penaltısı da komedi. Hem çalınması hem de ümitin kullanış biçimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Servet maçta yaptığı tek hata dışında (ki herkes hata yapabilir) gayet iyi oynadı. İlk golde yaptığı hatanın daha beterini 2-3 maç önce song yaptı, kimsenin adama yüklendiği yok, gol olmadı çünkü. 2. golde de tabii ki vurulan şuta ayak uzatacak bundan doğal ne var? O topun servete çarpıp gol olması tamamen şanssızlık. Servete bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum... Adam bence maç boyunca gayet iyi oynadı kim ne derse desin. Sırf golleri izleyip de maç hakkında yorum yapanlara da selam ediyorum burdan...

edit: bu arada tek hata demişim, bazı ataklarda çok fena top harcadı falan, tamam da, ben genel olarak servetin çok iyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Hava toplarına hakim, markajı çok iyi, teketekte adam kaçırmaz kolay kolay... Fiziği de çok iyi... Bilmiyorum, bu adama çok yükleniliyormuş gibi geliyor...

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:05 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu
üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 23:59 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

rewendor yazdığım yazıyı bütünüyle(parantez içi dışı dahil) okuduğunu varsayarak cevabına şok oluyorum.

Okudum okudum. Hani o pozisyonun lafı geçmişken kendi fikrimi de söyliyim dedim. Yoksa sana bir karşı çıkış deildi o merak etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

penalti direk hakan sukurun tecrubesi, savunma oyuncusu eliyle cekmeden azcik baskibile uyguluyorsa rovasataya kalkmayi deneyerek penaltiyi yaptirtti adama. daha hizli olabilseydi savunmaci elini cekmede penalti werilmezdi. ama soru hakeme gorerek mi caldi penaltiyi, yoksa sukurun dusmesine mi caldi?

maçtada hata direk kallinin bence ilk kez, elinde geniş kadro olabilir ama çok kişinin yerini degiştirdi.

hakan balta da hayirli olsun galatasarayimiza.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu servet denen arkadaşıma özel dileklerimi iletiyorum

adam katletti bizi ya.yemin ediyorum maç bizimdi.kazandık yani maçı.hertürlü galiptik.

lincoln ün ve linderoth un oyunu çok sevindirdi beni

bu güzel oyuna galibiyet yakışırdı.ama servet arkadaşımız bence ömrünün kısa oldugunu gösterdi

devre arasında,en kötü sene sonu gider

emre aşık ı istiyoruz defansa.ismail i koysun ama serveti koymasın

bildiğin şebek ya

ayrıca songun mudahalesine penaltı diyen adam futbolu bilmiyordur.yahu göz var.adam topu tereyağ kıl hesabı alıo adamdan.hakanın penaltısı yalan olabilir.ama ondan önce verilmeyen elle mudahale edilen bi pozisyon vardı

ligle beraber bu gs ye hediye muabbetleri başladı.maçı izlemiolar galiba anlamıyorumki

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 03:51 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Vestel sponsorluğunu çekti.Artık Vestel Manisaspor
sadece
Manisaspor

çok güzel protesto ettiler. tebrikler vestel yöneticilerine.

Ayrıca

Erman harika bir laf etti

"Adamlar bütün dünyanın kirli çamaşırlarını yıkıyıp tertemiz bembeyaz yapıyorlar.En iyi makinaları yapıyor mühendisleri.Ama Türk futbolu öyle kirlenmişki kazısan çıkmaz bu kir kazısan çıkmaz"...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlatıyim sana Togi ama yada sen kendin anla direk.seni bir adet gözlükle aşağıdaki linke, cemadın spoilerına bekliyoruz.
http://forum.paticik.com/konu.php?id=187810&syf=2

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 10:16 tarihinde, Lingam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...