Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Eheheh bu Ribery'e Anelka'nın bonusu diyolardı bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 heuahe ribery'nin su anki futbolu 5 anelka falan eder. adam bence ilk 4 e rahat girer en iyi futbolcularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Erciyeste fena çekmedi yine diğer takımları düşünürsek çıkabilicek Bordeux falan daha formda Madridden bakmayın siz o transferlere Torres gibi bir futbolcuyu da kaybettiler. Erciyes 2. lig o ayrı ama inançlı oynarlarsa deplasmanda 1 gol atar beraberlik alırlarsa burda daha saldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ribery 4 e mi girer? tabi tabi tabi kesin girer yaaa kesiinnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ribery galatasaray'a bonus bile olamadı. ayrıca anelka türkiye'ye geldiğinde arkasından birde metz'den bir fransız gelince böyle birşey söylenmesi gayet doğaldır. ribery evet şuan anelka ile rahatlıkla kıyaslanabilir, ancak o zamanın şartlarında anelka markası altında öyle duruyordu. şimdi birisi bolton'da birisi bayern'de, hayat :) bu arada fenerliler niye böyle niye şöyle diye bir genelleme yaparken diğer fenerbahçelilerinde burada yazdığını unutmadan yazın. siz uefa'da final oynarız derken stoper servet kalede orkun varken bunu söylerseniz bu bana komik geliyor ancak çıkıp ben tromso demiyorum mesela. galatasaray sion'u elbette rahat geçmesi lazım, geçecektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 servet sizin defansınız değilmiydi sizde milanla oynuodunuz hatırlarsam ve şl hedefiniz vardı e bizimde normal olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu arada erciyes atletico madrid'i filan eleyemez, yok artık. ispanya'da bu iş biter, buraya ne forlan gelir ne de riquelme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ezmode, okkkkkkkkkkkkkeeeeeeeaaa bab. teşekkür ederim kattığın değerli fikirlerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 diablo benim burada bir tane cl hedefimiz olduğunu söyleyen mesajımı bul şu 5-6 sene içerisinde ondan sonra konuşalım. takımın teknik direktörü bile o zamanlarda gruptan çıkmamız zor derken ben nasıl böyle birşey söylemiş olabilirim sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kayseriye pek kolay rakip çıkamıyordu malesef kendi topiğine yazmıştım da buraya da yazayım bari. soldaki seededlar sabitti sağdakiler bunlara rakip olarak dağıtılacaktı..hepsi aynı ayarda takımlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben sana demiyorum.senin cl hedefinin olması önemli değilki ben başkanınızdan ve genel olarak takımdan.ve genel olarka taraftarlardan bahsediyorum özellikle sen değil yani uefa hedeflemek için kalemizde dida defansımızda nesta olmasına gerke yok teknik direktor daummuydu o aratam hatırlamadım şimdi.ama her sene her takımın şl veya uefa hedefi oluo yani.fenerin de beşiktaşında gs ninde [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:43 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 valla ben fener hariç kimseden bu sene şlyi alıcaz en azından final tarzı laflar duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tamam bende genelleme yaparken biraz dikkatli olalım diyorum. kim hoşuna gitmeyen birşey söylediyse ona söylersin lafını olur biter. genelleme yapınca burası iyice sidik yarıştırmaya dönüyor. herkes otomatikman takımını savunmaya geçiyor ve haliyle kısır bir tartışma çıkıyor. futbol bölümünde futbolu adam akıllı konuşsak daha eğlenceli bir hale getiririz diye söylüyorum. aradaki o tiplerede konuşma fırsatı kalmaz. eskiden olduğu gibi yani. aziz yıldırım sadece 100. yılda avrupa'da başarılı olacağız demişti ve böyle birşey vaad etmişti. şampiyonlar ligi şampiyonluğu veya finalinden bahseden yegane başkanımız ali şen'dir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Empoli ya da Sparta Prag kat kat daha kolay takımlardı bana göre... Erciyes maalesef iyi top oynamıyor. Elde 2-3 tane çok sağlam adamı var onlarla oynuyor ittire kaktıra. Ama takım çok tecrübesiz. Forvetleri çok kötü goller kaçırıyor, defansı çok hatalı. Kim çıkarsa çıksın zaten çok zordu işi. Ama şimdi ümitli değilim ben, ha olursa süper mucize olur sevinçten göbek atarız o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya aslında belli olmaz belki kayseriliyim diye bukadar iyimserim ama Denizlispor defans futboluyla uefa da Çeyrek Final oynadı Porto ya elendi porto gitti uefayı aldı .. Sion olayına geliyim Adrian Ilie bir gol atmıştı aşırtma benimde o aklımdan silinmez sion'a .. Trömsö olaylarını fln konuşuyoruz ya .. Bundan 1 sene öncesine kadar gerçekten bende Fenerbahce dışında hiç bir takım awrupa kupalarında kalmasın isterdim Anadolu takımlarını desteklerdim o ayrı konu Ama şimdi bakıyorumda gerçekten baya bi bataktayız umarım tüm takımlarımız gider gidebilidği yere kadar.. Zaten hepimizdeki bir ben başarılı oliyim başkası olmasın düşüncesi war bunun sebebi ;Bak biz bunu yendik siz ne yaptınız gibisinden yüklenmeler 7 sene önce kazanılmış UEFA kupasının hala bizim uefamız war sizi ezeriz gibisinden laflar yememiz.. Kenndi takımımızı en azından korkuyacaksak kıyaslayacaksak Türkiye Liginde yapalım Avrupada tüm takımlar Türk takımıdır türkiyeyi temsil etmektedir duygusunu yaşarsak o zaman gelişeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kayseri için kolay lokma değil,ama geçemeyecek diye bir şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tel aviv için de aynı seyleri atıp tutuyodu herkes erciyes orda burda tokatladı. tamam atletico madrid cok daha zor bir rakip ama olmayacak sey değil. erciyes su iki mactaki performansı turu gecebilecek gucte olduklarını gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Erciyes'in turu geçmesi olmayacak şey değil gerçekten ama herhalde %10'dan büyük bir ihtimal de değildir; tamam futbol, top yuvarlak diyoruz ama bir yere kadar. Erciyes'in kaliteli oyuncuları veya iyi işleyen bir takımı yok. Madrid buraya getireceği yedek kadrosuyla dahi yenebilir Erciyes'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 erciyes turu geçmese bile beklenenin ustune cikti, elemeyip beraberlik/galibiyet cikarsa bile bir maçtan bonus olur ulke puanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 eldar Erciyes'in burdaki Maccabi maçını izlemediğin o kadar belli ki. Adamlar bence çoğu büyükten daha güzel pas yapıp top çeviriyolar press'e rağmen kolay kolay panik yapmadılar. Savunmada bir kaç tane tecrübesizlikten hata yapıp pozisyon verdiler ama bence çok da güzel oynadılar. Atletico'yu elemeleri bence de sürpriz olur ama herşey ordaki maçta bitiyo. Burdan beraberlik veya galibiyet çıkartabilir Erciyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 torres ve petrov'u göndermiş olabilirler de yerine bir sürü kalite adam aldılar. erciyes'in şansı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 erciyes sütüne düşeni fazlasıyla yaptı başka bişi beklenmez erciyesin atleticoyu geçebilme şansı %5 bile yoktur adamlar riquelmeyi de aldılar zaten gönül isterki yanılalım ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar