Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Golden Foot'a yakın !

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Roberto Carlos, dünyanın en prestijli ödülünü almaya hazırlanıyor.

F.BAHÇE'NİN Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Golden Foot'ta (Altın Ayak) David Beckham, Cafu, Fabio Cannavaro gibi dünyaca ünlü rakipleriyle çekişiyor. Oylamada son 24 saate girilirken, yıldızların aldığı oy toplamının 150 bini geçtiği ve en çok oy verilen ülkeler arasında Türkiye'nin lider durumda olduğu bildirildi.

Son saatler artık destek vermek isteyenler ;

http://www.goldenfoot.com/T_voting2007.cfm
Sosyal ağlarda paylaş

Carlos kesin seçilir zaten. Nerde internetten oy atılcak organizasyon var bizim türkler işsiz güçsüz millet olarak üşüşür başına atar oylarını :)

İnternette neler başardık, dünya harikalarını değiştirdik kafamıza göre, Türkiye'yi AB'ye soktuk, System of a Dawn'ı tükettik. MSN'imize güller çiçek böcükler koyarak hayvan katliamlarını küresel ısınmayı ve daha neleri neleri protesto ettik. Gün geçmiyor ki yeni bir internetten oy bombardımanı davetiyesi düşmesin msn den mailden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray, Real Madrid'ten daha üstün 2li maçlarda öylemi ? Real Madrid - Galatasaray maçları arasında Real Madrid e karşı üstünlük kurduğunuz herhangi bir "2'Lİ MAÇ" gösterirmisin ?

1-1 bitip uzatmada aldığınız maç bir 2'li maç değildir

2-0 dan 3-2 kazanıp deplasmanda 3-0 yenildiğiniz tur 2'li maç örneğidir we 2li maç sonucu 5-3 Real Madrid üstünlüğüyle real tur atlamıştır...

Bana 1 adet 2'li maçlardaki üstünlüğünüzden örnek verirsen haklısın dicem

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:23 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apex
üye § 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:27 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

futbol bölümü mü sidik yarıştırma bölümü mü belli değil.

--------------------------------------------------------------------------------
olsun.
Cons
üye § 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:28 [ özel msj ]

çok komik lan bu bölüm

nnımaaaanınn
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Roberto Carlos'a verilecek diye bi durum yok tabiki ..

Ama Oyle bişey olmuşki 17-18 yaşlarındaki çocuklar bi anda reis olur kendini dünyayı yoneten eleman ilan ederler ya.. aynı o politika oldu ..
neredeyse 10 yıl olacak hiç bir şekilde ülke puanına yansımıyor artık .. 2 sezon sonra galatasarayın avrupadaki puanında hiç bir katsayıya sahip olmayacak UEFA kupası galibiyeti. tamam büyük bir başarıdırda burda UEFA şampiyonu olmuş bir takımın taraftrı kendini dünya dewi Real Madride karşı üstün olduğunu söylerse gerçekten gülmemek elde değil
Sosyal ağlarda paylaş

2 li maçta üstünüz kardeşim. 1 maç kazanabilmişler biz 2 maç kazanmışız adamlara karşı daha ne?

Adamlardan daha iyiyiz demiyorum daha üstünüz demiyorum daha güçlüyüz demiyorum, ikili maçlarda üstünlük sağladık diyorum sayılar ortada.

Burda sidik yarışı yok bişi yok.

"Cimbomluların Carlosa kuyruk acısı var" diye aptalca bir laf etmiş biri.

Şimdi bakıyorum Carlos'tan ne gibi bir kuyruk acımız olabilir diye. Haliyle adamın oynadığı takımlara bakıyorum. FB'ye baktım, Carloslu FB ile hiç karşılaşmamışız bile daha, ne kuyruk acısı olcak. RMadrid'e bakınca da görüyorum ki üstünüz 2lilerde ondan da acımız olamaz.

Gelip burda aptalca kuyruk acısı falan konuşanlara kızın kızmak istiyosanız

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:46 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Geffen aga ne alakasi var.Maldini kadar disiplinli(saha içi-saha dışı), kendini kulubüne adamış,ilerlemiş yaşına rağmen (39) hala ilk 11 de oynayan Lider kişiliğe sahip bir oyuncu daha varmı ? Varsa söyle yoksa konuşma.
maldini y fener alsaydı delikanlı gibi söyle sen bunları söyleyecekmiydin yine?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...